in , ,

Bizarre feiten over EU naheffingsgate 2.0

Via Burgercomite-EU viel het volgende werkelijk geweldige berichtje op het netvlies. Het geeft mooi antwoord op die prangende vragen rondom die naheffing van 200 miljoen, de naheffing van -belasting over Nederlands inkomen van in 2011! En het toont ook weerhet lelijke gezicht van het EU-monster in de coulissen. Arno Wellens schreef op 925.nl:

  • Jeroen Dijsselbloem en Mark Rutte weten al jaren dat de naheffing eraan zit te komen maar manipuleerden de publieke opinie bewust; [LLE: dat ze hier aantoonbaar over logen tegen het publiek was al reeds pijnlijk duidelijk geworden]
  • De [kan] op lange termijn de begroting ophogen zonder wetswijziging;
  • Op korte termijn kan een land begrotingstechnisch, of anderszins, naar keuze geholpen worden.

Begrijp goed wat hier staat: er is afgesproken dat de EU belasting kan en gaat verhogen zonder benodigde wetswijziging/herziening. Deze aanpak is reeds lange tijd bekend, zelfs voor de crash van 2008. Maar wanneer welke EU-lidstaat aangeslagen wordt voor de verhoogde EU-belastingen is echter arbitrair vast te stellen door de EU zelf. En je voelt het al aankomen: Nederland is uiteraard weer het eerste slachtoffer.

De werkelijkheid van de Europese Unie blijkt dus weer veel lelijker dan we nu al dachten. De uitleg van deze volledig gestoorde realiteit volgt na de breek.

Arno Wellens schrijft op 925 over de Grote Recessie als nieuwe normaal, en de naheffingsophef, het volgende:

Alle Europese landen zullen hard krimpen en misschien instorten. Geen enkel Europees volk krijgt genoeg kinderen om de volgende generatie even groot te laten zijn als de huidige.

‘Naheffingsgate’ is het gevolg van dit document uit 2008. Let op, 2008. Daarin worden de statistische definities van de componenten van nationaal inkomen aangepast. Dit is [opgesteld door] een groepje mensen dat in 2008 redelijkerwijs kon bevroeden dat er schuldencrisis aan zat te komen.

Men herzag de EU-belastingregels dus door de rekenregels aan te passen, door meer mee te tellen als door EU belastbaar inkomen:

Al is een transactie illegaal, dan moet hij nog in de boekhouding worden gezet omdat er wel degelijk sprake is van productie, inkomen en verplaatsing van spaargeld, al is het allemaal zwart.

Zwarte illegaliteit werd dus belastbaar gemaakt, en hen die wel belasting betalen moeten daardoor uiteraard gewoon flink meer betalen. U herkent de naheffing van 1,1 miljard van eind december 2014 en de nieuwe 200 miljoen euro (feitelijk vermoedelijk nog flink meer) van eind maart 2015. En er zal nog wel e.e.a. aankomen, o.a. het feit dat vanaf nu de EU-belasting is verhoogd. Maar… Timing is weer everything:

Het bizarre aan de achteraf aangebrachte imputaties in het nationaal inkomen (‘prostitutie is ook productie’) is dat deze niet synchroon gebeuren. Dat biedt kansen. Bij de vorige ronde moest Italië wel lappen maar Griekenland niet. Laat in 2014 het eerste land nu net een meevaller in de financiering hebben gehad en Griekenland niet.

En zo zie je het gebeuren. Nederland moet nu meer belasting betalen aan de EU, terwijl Griekenland niet. Het braafste jongetje is weer de sjaak, maar dit hele rekenmodel stinkt werkelijk aan alle kanten. En de Usual Suspects waren uiteraard weer sturend in deze diefstal van gemeenschapsgeld, in dit bedrog.

De samenvatting en de implicaties

Een groep foute mannen zag de financiële crash aankomen en wilde in de toekomst toch flink geld kunnen blijven grijpen. Wie waren deze foute mannen? De usual suspects uiteraard: IMF, WereldBank, EU, VN en de OESO/OECD. Er werd door deze insiders dus een plan bedacht om meer belasting te gaan heffen, een plan dat bestond uit: Prostitutie, mensenhandel, gokken, zwartwerken. Al dit moois moest voortaan meegerekend gaan worden bij het vaststellen van het door de EU belastbaar inkomen van een land.

Men gaf zichzelf daarbij ook nog eens de mogelijkheid gefaseerd landen aan te wijzen waar en wanneer deze nieuwe rekenregels moesten gaan gelden. Die landen moesten dan dus belasting gaan betalen aan de EU, belasting over zulke prachtige ‘inkomsten’ als prostitutie, mensensmokkel, drugs, gokken, etc.

En je begrijpt: Nederland loopt weer voorop voor betalen. Griekenland uiteraard niet. Als u zich afvraagt waarom Griekenland en dus geen naheffing hoeven te betalen, dat is nu dus duidelijk geworden. Wij Nederlanders zijn gewoon uitverkoren om eerder en meer te betalen.

Maar goed, hierdoor moeten wij nu dus eerder totaal onrealistische belastingen gaan betalen, terwijl anderen dat niet hoeven. Eén ? Echt niet! Los daarvan, dit is uiteraard waanzin. En uiteraard moet de publieke opinie hieromtrent bewust gemanipuleerd worden door figuren als Dijsselbloem en Rutte, deze aanpak is uiteraard veel te lelijk om openlijk te bespreken!

Dan weet u nu hoe die lelijke stroom naheffingen tot stand zijn gekomen, en dan zelfs nog met vier jaar terugwerkende kracht! We zijn nu aan het betalen over 2011. Dan bent u nu ook bewust van de totale waanzin die daaraan ten grondslag ligt, het lelijke gezicht van EU, IMF, VN, OESO en de WereldBank.

Ja, de EU is werkelijk te fout om te bestaan. De EU maakt meer kapot dan u lief is. Pro-Europa, dus tegen de EU. Dit soort gedrochten moeten we zo snel mogelijk opdoeken.

Lees snel het betoog op 925 en oordeel zelf.

Lees verder via: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Interventies bij SVB over PGB leiden niet tot verbeteringen

What’s new: ‘Verijdelde’ aanslagen België bestonden niet