BKR – een nauwelijks gecontroleerde datahandelaar

Reageer mee...

2 reacties op “BKR – een nauwelijks gecontroleerde datahandelaar”

 1. Hoe haal je je recht in Nederland schreef:

  Het zoveelste geval: burgers zijn VOGELVRIJ !!! Iedereen mag er op schieten. Van afpersing door kleine bedrijfjes, multinationals, banken, overheid tot belastingsdienst ….. Met onbetaalbare advocaten tarieven die uurtje factuurtje werken en nooit hard tegen een overheid zullen vechten want die komen zij later weer tegen.
  Een Fraudehelpdesk die niet kan helpen want zij hebben geen juristen, een FIOD die niet eens antwoordt !!!, Consuwijzer waar je niets wijzer van wordt en je van het kastje naar de muur stuurt, de AFM die toevallig niet jouw zaken behartigt maar juist de partij is die jou in de problemen heeft gebracht en waar jij de boete betaalt die een malafide ondernemer van de AFM kreeg.

  Als burgers ergens naar toe moeten dan wordt nota bene Radar genoemd.
  Dat is 2018 mensen !! Vrij wapengebruik is nog niet zo slecht !

  • Machiavelli schreef:

   Het bedrijfsleven staat boven de wet. Het bedrijfsleven wordt ‘om economische belangen’ geholpen door de staat. Daar gebruikt de staat rechters en rechtbanken voor. “De geldende regel : “wiens brood men eet diens woord men spreekt” De burger moet voor de schade opdraaien -merendeels door gesjoemel binnen de rechterlijke oganisaties. Uitvoerders van dit gesjoemel zijn onze rechters -en rechtbanken. Rechtbanken kleden dossiers uit- of leveren incomplete dossiers af [rechtbanken laten vaak stukken verdwijnen]. En de overblijvende stukken/ dossiers misbruiken de Rechters het bestuursrecht [of gebruiken het recht oneigenlijk] -om diezelfe burger defintief het bos in te sturen. Dit soort dagelijks in NL. gebruikte “Rechtspraktijken” heten : “Ïnstitutionele criminaliteit”. Dit wordt dadelijk nog erger. Dan zit ons geld niet meer bij de banken – maar zit jou geld [plus je pensioengeld] binnen het bedrijfsleven. En deze bedrijven gaan dan met jou geld “zonder toesteming vooraf” de markt op. 1 van de vele plannetjes waar 9/11 ook voor diende. Een administratieve aanslag welke zal leiden tor destructie van de geldwereld

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: