in

Bloedige schietpartij Las Vegas als Mission Impossible

Het dodental van de bloedige schietpartij op de Strip in Las Vegas is opgelopen tot 59. Zeker 527 mensen zijn gewond geraakt.

Bij een huiszoeking in de woning van de 64-jarige dader zijn nog eens 18 wapens, explosieven en munitiepatronen aangetroffen.

Maandag opende Stephen Paddock het vuur vanuit zijn hotelkamer op de 32e verdieping op een menigte in het centrum van Las Vegas, waar op dat moment een countryfestival aan de gang was.

De autoriteiten van Clark in Nevada hebben ondertussen de noodtoestand afgekondigd.

Veel mensen vragen zich af hoe een 64-jarige man, die volgens zijn broer allesbehalve gewelddadig was en die nooit enige vorm van wapentraining heeft gehad, 10 minuten lang met volautomatische wapens op festivalgangers kon schieten.

Zelfs goedgetrainde Navy Seals zouden er nog moeite mee hebben gehad om 10 minuten lang met een volautomatisch wapen te schieten, stelt Mike Adams van Natural News.

Om dergelijke wapens goed te kunnen bedienen moet je goed getraind en fysiek sterk zijn.

Stephen Paddock was een gepensioneerde accountant met een gokprobleem. Adams noemt deze schietpartij Mission Impossible omdat het volgens hem fysiek onmogelijk is dat een gepensioneerde, ongetrainde in zijn eentje zoiets klaarspeelt.

Hij noemt 10 redenen waarom het officiële verhaal in zijn ogen onzin is.

Er lagen zeker 17 wapens in zijn hotelkamer, maar er was maar één schutter?

Waarom zou een enkele schutter 17 wapens nodig hebben? Eén volautomatisch wapen bedienen is al moeilijk genoeg.

In onderstaande zeggen agenten op de politieradio dat er sprake is van ‘meerdere schutters’ en dat vanaf ‘meerdere verdiepingen’ wordt geschoten.

video is verwijderd

De zondebok werd vermoord voordat hij kon praten

Meerdere media meldden dat Paddock dood aangetroffen werd in zijn hotelkamer. Volgens het officiële verhaal schoot hij zichzelf dood voordat de politie de kamer binnenviel.

Er is echter geen bewijs dat Paddock zelfmoord pleegde. Het is een aanname.

Waarom zijn er geen flitsen van de schoten te zien in de video’s van de schietpartij?

In veel filmpjes van de schietpartij die op internet zijn gezet, zijn geen flitsen van de schoten te zien die vanaf de 32e verdieping werden afgevuurd.

In onderstaand filmpje wordt het geluid van automatisch wapengekletter vastgelegd, maar zijn geen flitsen van de schoten te zien. Op een gegeven moment lijkt het zelfs alsof twee wapens tegelijk worden afgevuurd.

In onderstaande video zijn wel flitsen te zien, maar die lijken afkomstig te zijn van een locatie zo rond de vijfde verdieping.

video is verwijderd

Waarom is in verschillende filmpjes te horen dat er meerdere wapens worden afgevuurd?

In onderstaand filmpje zijn duidelijk twee automatische wapens te horen.

IS heeft de aanslag opgeëist en geclaimd dat Paddock zich maanden geleden heeft bekeerd tot de islam

Terreurgroep IS eiste de aanslag op en beweerde dat Paddock enkele maanden geleden is bekeerd tot de islam. Waarom zou IS zich op deze manier in diskrediet willen brengen?

Stephen Paddock was niet bekend met automatische wapens en heeft geen militaire training gehad

Zijn broer Eric vertelde aan CBS News: “Waar heeft hij in hemelsnaam automatische wapens gekocht? Hij heeft geen militaire achtergrond of wat dan ook.”

“Hij woonde in Mesquite en gokte in Las Vegas,” vervolgde hij. “En hij at weleens een burrito.”

Hoe beschikt een 64-jarige accountant die geen militaire training heeft gehad plotseling over de kracht en het uithoudingsvermogens om 10 minuten lang met een volautomatisch wapen te schieten?

Speciale troepen trainen jaren met zulke wapens. Het is moeilijk om te geloven dat een ouder iemand zomaar een machinegeweer kan vastpakken en in enkele minuten tijd duizenden munitiepatronen kan afvuren, terwijl hij geen enkele ervaring heeft met dergelijke wapens.

Volgens de Britse Daily Mail zei Eric dat zijn broer nooit geïnteresseerd was in wapens. Hij voegde toe dat hij geen idee had waar Stephen al die automatische wapens vandaan had gehaald.

Stephen Paddock vergokte grote sommen geld. Waar kwam al dat geld vandaan?

Volgens NBC News vergokte Paddock soms meer dan 10.000 dollar per dag, en in sommige gevallen zelfs meer dan 20.000 of 30.000 dollar per dag.

Media meldden dat hij een rijke vastgoedinvesteerder was. Als dat zo is, waarom zou hij dan al zijn geld vergokken?

Stephen Paddock had geen strafblad en geen vijanden

“We hebben alle databases gecheckt, maar nergens iets over hem kunnen vinden,” zei sheriff Joe Lombardo.

Paddock was ook niet aangesloten bij activisten of politieke of religieuze groepen.

De schietpartij vereiste zorgvuldige planning, financiering en training

Er wordt gezegd dat Paddock een ‘lone wolf’ was die plotseling doordraaide. Om 10 minuten onafgebroken met automatische wapens te schieten moet je goed getraind zijn, sterk zijn en beschikken over een goed uithoudingsvermogen.

Stephen Paddock was een gepensioneerde accountant die weleens een burrito at en hele dagen in het casino zat.

Tot slot is het opvallend dat de FBI minder dan 12 uur na de schietpartij al wist te vertellen dat de schutter geen banden met IS had.

Diezelfde FBI probeert al jaren om Trump te linken aan Rusland, maar heeft daar nog steeds geen bewijs voor gevonden.

Lees ook eens verder bij de Bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

25-11-17 | De allerlaatste 12 uur durende show van David Icke ooit: in Maastricht

Baudet versus Hennis