in , , , ,

Blunderende AIVD is toch niet zo hightech, microfoons onder tegel bij jihad verdachte gevonden

 

 

https://twitter.com/masoodnejrab/status/529926147459805184

https://twitter.com/muhajirishaam01/status/529926112198295552


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ellen Konne
6 jaren geleden

Jihad moskee in Gouda!

Terwijl het jihadisme een substantiële bedreiging vormt voor Nederland, blijven veel politici en gemeenten bouw van het jihadistische infrastructuur steunen.
Moslims onder leiding van de salafisten zijn een voedingsbodem voor ISIS. Steun aan deze salafistische moskeebouwers, onder welke form dan ook, is strafbaar!

Onder leiding van jihadisten een nieuwe moskee en schaamteloze politici die jihadistische militanten helpen!.

D66 wethouders zeggen dat de moskeebouwers geen ISIS leden zijn, maar in werkelijkheid zijn deze salafisten en jihadi’s hetzelfde. ISIS, net als Al-Qaeda, is een splinter organisatie van Salafistische beweging die ook in Nederland overheerst. Salafisme is bekend als een soort politieke ideologie die geweld propageert tegen de westerse beschaving!
D66, GL, CDA en PVDA geven jihadisten de kans om hier aanslagen te plegen door weg te kijken, de zaken te bagatelliseren, af te zwakken. Door ze te pamperen (uitkeringen) geven, moskeeën te bouwen. Den Haag slaapt of verliest zich in gehakketak wat uiteindelijk niets oplevert. Een ware horror scenario, D66 in de regering. Van de regen in de drup of eigenlijk zelfs andersom. Eaen partij die verraad de oppositie door de regering te steunen samen me de christelijke partijen die ook kunnen parasiteren voor eigen zaakjes. Politiek is gedegradeerd tot een vieze handel of zwendel. Werkende mensen en die hele leven gewerkt hebben zijn hier de dupe van. Nu nog door alleen binnenlandse schurken, straks onder Pechtold van de Europese.

Gouda gaat ten onder; ISIS is een salafistische plant en wacht op zijn prooi! Die waarheid moet je niet ontkennen…Het jihadistische salafisme, bouwt nieuwe moskeen en verovert langzammerhand Nederlandse steden, met steun uit de politiek. De overheid maakt zich schuldig: verraderlijke gemeente heeft de hulp ingeroepen van rijke jihadisten uit het M-Oosten. De tijd tikt, maar wat kan het volk ertegen doen? Pechtold is de grootste en gevaarlijkste demagoog van het Binnenhof. En hij snapt ook nog steeds niet dat hij door de islamieten als een westerse christelijke hond wordt gezien! 
De D66 is een bijwagen van het PvdA. D66 is sowieso een uiterst schadelijke partij voor Nederland.
Mensen die D66 stemmen, snappen niet dat D66 hun toekomst naar de bliksem helpt. 

Wie deze coalitie steunt is trouwens niets waard en zijn succesje is maar tijdelijk.

D66 verwart en mixt gewoon wat begrippen, misleidt de mensen. Het blijkt nu dat de D66 de grootste voorstander is geweest voor grootschalige immigratie uit moslimlanden!

En ieder die beweert dat de slachtingen, aanslagen en een aantal bloedige oorlogen van de afgelopen pak weg 25 jaar niets met de Islam te maken hebben hoort m.i. niet thuis in een landsbestuur. Dit houdt niet in dat alle moslims terroristen zijn, maar zij behoren wel tot een hele verkeerde sekte. Als we kijken naar het bloedvergieten wat de Islam teweeg brengt, kan dit niet tot een gewone godsdienst gerekend worden.
In ca 1500 jaar heeft zich geen enkele mildere afsplitsing voorgedaan, sterker nog ze worden met de dag bloeddorstiger. Als Rutte, Samson en Pechtold weer schreeuwen: “Dit heeft niets te maken met de Islam”, dan zeggen we ook, Nederland is dit gedraai en gekonkel spuugzat! Een fundamenteel foute ideologie die sommigen iets milder belijden, maar dat is slechts een vernislaagje om de ware aard te verdoezelen.

Van straat jongens tot massamoordenaars!

Door de D66 gesteunde regering Rutte gaf onlangs miljoenen euro’s aan de Moslimorganisaties! Goed georganiseerde islamisten worden steeds militanter in Nederland. Straat voor straat, wijk voor wijk zijn er etnische omwentelingen aan de gang. Nieuwe generaties worden in de moskeen opgevoed/opgeleid als jihadisten tegen de Nederlanders!!

Hoe moslimjongeren moordende jihadisten aan het worden. 

Er zijn in Nederland duizenden moskeen en andere soort islamitische instellingen die hele dag propaganda verspreiden voor de jihad. Deze islamisering proces wordt door de D66, PVDA, CDA, en GL politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers. De gewone burger wordt tot de laatste door dit kabinet zeer nauwkeurig berekende cent zó uitgeknepen, het ideologische en glazentoren gebazel kent geen grenzen. 

Iedereen kan waarnemen dat ons land als gevolg van het tot nu toe gevoerde immigratiebeleid langzaam maar zeker naar de knoppen gaat. Het gaat niet alleen om het geld. De immigratie (99% bestaat uit de moslims) in Nederland is qua aantallen extreem veel geweest en in een te korte periode. De Nederlandse samenleving is overspoelt met moslims. De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves. 
Ons land gaat compleet naar de klote. We leven inmiddels in een schijn democratie: alles wat het volk wil wordt genegeerd en burgers bestempeld als groot gevaar voor burgers. Een vehaal van NL bestuurders in overleg met moslim-extremisten welke de burger niet of onvoldoende informeren….je begint je af te vragen wiens belang de NL bestuurder dient.

Intussen gaat de ongecontroleerde islamitische volksverplaatsing door, jihadisten hebben vaste voet in Nederland… Het grootste gevaar komt van deze moslims. Ze willen de echte jihad juist hier uitvoeren. De islam wil niet met de niet-moslims samen gaan. Omdat zij zich superieur wanen. Zo staat dat in hun genen: wanneer dan ook, hoe dan ook moeten ze met hun heilige oorlog beginnen…! Het zal ons nog vele vele miljarden kosten, betaald door de hardwerkende mensen; vooral de jeugd van nu zal de gevolgen later ondervinden. De onderzoeken constateren somber dat Nederland reeds ten prooi is gevallen aan de Islam, en met de Frankrijk hetzelfde dreigt te gebeuren.

Ellen Konne
6 jaren geleden

Terwijl de islam gewelddadig oprukt vanuit Irak, Syrië, Somalië, Jemen, Turkije, Marokko en Libië tot in onze straten en nog meer Moslims uit islamitisch Midden- Oosten en Afrika richting Nederland komen, per direct een uitkering en stemrecht krijgen, hebben PVDA, D66, CDA en GL openlijk verklaard deze islamitische massa verplaatsing naar Nederland te blijven steunen! Politieke elite vindt dat er nog veel meer migranten (lees 99% moslims, voedingsbodem voor jihad) bij kunnen en dat er aan het immigratie/asielbeleid niet getornd mag worden!

Politiek maakt dus zich wederom compleet ongeloofwaardig door de nutteloze acties tegen de jihadisten!
Terwijl de hele moslimgemeenschap in NL,Nederlanders als ongelovige vijand ziet, blijven D66, GL,PVDA en CDA het schaamteloos opnemen voor de Islam.

Hoe meer Moslims binnen, hoe meer jihadisten in Nederland. Hoe meer moskeen, hoe eerder hun Jihad (islamitische heilige oorlog tegen Nederlanders)! Moslims die haat en nijd verkondigen in de moskeen, want die zijn ook een gevaar voor de samenleving. Moskeeën worden gebruikt voor het verspreiden van haat tegen het gastland en de cultuur. Er zijn al meer dan 9.000 moskeeën in Nederland en jonge moslims worden opgevoed aan de hand van een strijd tegen de ongelovigen. Moskee is de basis voor de Jihadistische opvoeding/opleiding! Dit gluiperige, geniepige indoctrineren is één van de doeltreffendste wapens van de islam: Val ze aan in hun zwakheden, bestrijdt ze met de mogelijkheden die zijzelf schiepen met die: “Vrijheid van meningsuiting. Nederland,maar hebben laten aan broeden en voortwoekeren, maar niet heus, moskeetje hier,moskeetje daar,en zie hoe het kwaad welig om ons heen tiert hoe langer hoe meer…

“Wat zij op straks doen is vanuit hun ‘geloof’ gerechtvaardigd. Het is geen jeugdprobleem wat van gisteren is. Het is een oprukkend probleem waar niemand de handen mee aan vuil wil maken.
Het is een schande dat de haatzaaiende imams, hier hun lessen en donderpreken mogen blijven verkondigen!!.

Diederik Samsom:’De extremisten misbruiken de islam.’, De islam hoort bij Nederland en is een vredelievende religie’ (Ook de stelling van het CDA, GL en D66). Politieke elite blijft beweren dat het afhakken van hoofden, huidige jihad niets met de islam te maken heeft. Integendeel, het heeft er alles mee te maken. Deze partijen willen de duizenden Mohammed aanhangers die hun partij rijk is niet ontvallen maar geïndoctrineerde leden dromen over de eeuwige terugkeer van de gewelddadige jihad in Nederland! Hun islam zich manifesteert als een agressieve politieke totalitaire ideologie, verwant aan andere totalitaire ideologieën. Islam claimt het patent op de goddelijke waarheid en het alleenrecht, andere volkeren te onderwerpen en uit te moorden. De opkomst van een jonge generatie moslims, de jihadisten, een generatie die meerderheid gaat vormen in NL, die gericht is op heilige oorlog tegen de Nederlanders. De meerderheid van deze moslimjongeren heeft ondanks alle tragiek vooralsnog niet de vrijheid , maar voor de politieke islam gekozen. Dat is ‘n doorn in het oog van de politieke elite.
Voor deze jongeren is de islam meer een wapen,een stelsel van wetten en voorschriften om Nederlanders te onderwerpen. Ze zien islam als een massavernietigingswapen!

Terwijl de hele moslimgemeenschap in Nederland, Nederlanders als ongelovige vijand ziet, blijven D66, PVDA en GL het schaamteloos opnemen voor de Islam. Hun eerste reactie op de moordpartij was wat de consequenties voor de Islam zouden zijn! Het zijn lafaards, leugenaars en huichelaars.

Dankzij dit soort politici, dreigt in Nederland een soort midden-oosten land toestand te ontstaan. Overal in de steden zijn er moslimstrijders actief, imams en andere militanten zijn bezig om jonge mannen en vrouwen op te leiden! Veel jihadisten gebruiken de middelen van de gevestigde politieke partijen en overheids instellingen…Ze stellen onomwonden dat Nederland moet worden overgenomen. Moslims zouden nieuwe instroom bevorderen door meer bruiden uit een islamitische land te halen, hun kinderen als anti-Nederlands opvoeden etc.. 

Huidige leiders hebben zo’n verschrikkelijke angst voor de realiteit van de islam dat ze zelfs het woord ‘islam’ niet in de mond durven nemen! Het bewijs van hun ‘moslimliefde’ was al lang te zien, door het aantal leden uit Moslimorganisaties! Met behulp van massieve druk uit Turkije en Arabische landen via de moskeeën worden veel moslimmilitanten als stemmentrekkers binnengehaald! Dankzij deze politiek in meerderheid, wordt de islamitische gevaar steeds groter in Nederland! 

Moslim gemeenschap is de bondgenoot van de PVDA, CDA, GL en D66!

PVDA en D66 leiders zijn dwaas dat ze in hun eigen sprookjes blijven geloven, niet alleen op economisch- en Europees niveau, maar ook in termen van een religie als de islam. Ze blijven maar doorkletsen over een islam die niet bestaat. 

Er bestaat geen radicale islam, de islam is radicaal, punt. De dwazen van het gehele PVDA en D66 ‘schip’ geloven allemaal dus in fabels, dat is duidelijk. Maar ook CDA!

CDA is een van de hoofdverantwoordelijken van de teloorgang van ons mooie Nederland, eerst 30 miljard halen, stelen, of roven uit het ABP fonds (of hoe je dat ook wilt noemen) van de hardwerkende burger, dan ons mooie landje verkwanselen aan de Moslim Maffia! De hele oude politieke partijen, inclusief CDA, zijn allemaal leugenaars! Het CDA heeft mede met de PvdA en VVD gezorgd voor de massa-immigratie en nu moeten we bang zijn in eigen land. Hele wijken in grote steden zijn niet-Nederlands meer; niet erg als we er iets beters voor terugkregen. Maar wat hebben we gekregen: criminelen, Jodenhaat en terreurdreiging!

Terwijl onze westerse “wereld” verdwijnt, zijn er nog massa’s mensen die hopen, dat er ook nog maar iets kan worden gered. Veel van die islam-zalvers gaan ervan uit dat de islam het uiteindelijk zal gaan winnen, dus beginnen ze maar alvast met heulen en collaboreren teneinde hun eigen hachje veilig te stellen. Met deze houding is er niets nieuw onder de zon, getuige de recente geschiedenis van Nederland.

Straattuig, het dragen van hoofddoeken als tegen vlag, schotelantennes voor de islamitische cultuur, moskee voor jihad, het oproepen tot gebed (propaganda voor jihad), en nu zwaar gewapende jihadisten in onze straten…!
Er is gewoon een groot probleem en dat blijkt maar niet kleiner te willen worden. Moslim probleem of niet, feit is dat deze ‘lieverdjes’ voor een disproportionele gevaar en misbruik van onze sociale voorzieningen, inclusief zorg, zorgen. 

Wat is precies de reden waarom NL in 38 jaar tijd moest worden overspoeld met voornamelijk jihadisten uit achtergestelde moslimlanden?
Ons land heeft nieuwe leiders nodig met een nieuwe visie. De gewone man heeft geen enkel vertrouwen meer in de huidige politiek, waar het beschermen van onze democratie vastloopt onder een smorende deken van politieke correctheid.

Terugkijktip: ZorgStas Van Rijn gaat zelf niet mantelzorgen maar de zorg beter maken, we participeren lekker verder

Het was ooit een leuk kinderfeestje: Piet-tegenstanders gokken op 200 mensen tijdens nationale intocht