in ,

Blunderkabinet kan echt niets, nu weer foute KNMI gegevens gebruikt

Alweer is minister Eric Wiebes (Economische Zaken) in opspraak. Onder zijn ‘kundige’ leiding is er ditmaal opnieuw gebruik gemaakt van foutieve cijfers door de Nederlandse .

Het is weer lekker bezig, maar niet heus. En dan specifiek minister Eric Wiebes. De linksliberale ’er heeft opnieuw moeten toegeven dat hij zich gebaseerd heeft op brakke informatie.

Ditmaal niet van het Planbureau van de Leefomgeving, maar van het KNMI. Het weer voorspellen kunnen ze daar nog nét wel (schijnt), maar iets met aardbevingen in Groningen is kennelijk teveel gevraagd:

De bewindsman heeft nu aan de Tweede Kamer laten weten dat KNMI-metingen van aardbevingen in Groningen niet correct zijn.

Wiebes meldt aan de Kamer dat een deel van de versnellingsmeters de grondversnellingen ‘niet correct’ heeft verwerkt. De gegevens worden gebruikt bij de berekeningen van de risico’s voor gebouwen bij bevingen in Groningen.”

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL regering volledig weg kwijt !!!
2 jaren geleden

De overheid moet maar eens nagaan of zij wel voldoende kennis in huis heeft om te kunnen beoordelen of rapporten en studies juist zijn. Dat stelt hoge eisen aan de mensen die voor de overheid werken en mensen die in de regering zitten. Om te beginnen lijkt het verstandig mensen aan te trekken die minimaal 20 jaar werkervaring hebben in diverse disciplines (niet historici of juristen) en die ervaring hebben opgedaan bijvoorkeur niet uitsluitend bij overheid en universiteiten en niet uitsluitend als managers.
En dan ook graag veel meer mensen met een beta achtergrond zodat die tenminste begrijpen wat er in de rapporten staat en mensen met realiteitszin en niet als een kip zonder kop tegen Rusland ageren terwijl de USA sinds WWII onafgebroken in oorlog is.

Video: Waar zijn die ‘lege schappen’ in Venezuela?

Heel goed voorbeeld van een erg slecht idee: De doe–het–zelf–dna–kit voor je baby