in ,

Boosheid om komst luxe migrantenhotel: ‘Waarom in woonwijk?’

Free-Photos / Pixabay

Inwoners van Sint Willebrord in Brabant zijn boos, omdat er mogelijk een hotel voor arbeidsmigranten in het dorp gaat komen. Er is een online petitie gestart om dit tegen te gaan.

Strafrechtadvocaat Willem Jan Ausma snapt het onbegrip wel. “Niemand zit hier op te wachten”, zegt hij in Goedemorgen Nederland op NPO 1.

Het hotel zou moeten komen op de plek waar nu nog warenhuis De Partijhal staat. Het plan is om het hotel luxe in te richten.

Zo moet er onder meer op iedere kamer een tv en badkamer komen en zal er ook een sportzaal, sauna, restaurant en supermarkt in gerealiseerd gaan worden.

Buurtbewoners vertellen tegen Omroep Brabant dat zij de komst van de arbeidsmigranten helemaal niet zien zitten. “Alle mensen op één hoop, dat brengt problemen met zich mee”, zegt één van hen.

Er is vooral kritiek op de locatie, zegt een andere inwoner. “Er zijn genoeg lege plaatsen ergens achteraf. Waarom komt dit dan in een woonwijk?”

Lees verder bij de bron: wnl.tv

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5226331897 0fec7bf3a1 Zwarte Piet

De roetveegpiet … Dat is pas discriminatie!

earth 1569339129

Is de theorie over het klimaat op aarde in de laatste 15 miljoen jaar verkeerd?