in

Boris Johnson geeft opdracht tot onderzoek George Soros wegens de anti-Brexit campagne

daniel_diaz_bardillo / Pixabay

De Britse conservatieve partijregering heeft een dringend onderzoek ingesteld naar de liberale miljardair George Soros, naar aanleiding van claims die beweren dat de globalistische financier miljoenen euro’s in een campagne heeft gestoken om Brexit te blokkeren en de Britse premier Boris Johnson uit zijn ambt te ontzetten.

Het Amerikaanse nieuwsorgaan Massachusettsdaily meldt dat Soros, wereldwijd bekend als “de man die de Bank of England brak”, wordt geconfronteerd met een onderzoek naar bijna 3 miljoen pond (3,85 miljoen dollar) dat zijn stichting heeft gepompt in een anti-Brexit campagne gericht op het ten val brengen van premier Johnson.

De conservatieven hebben opgeroepen tot een dringend onderzoek van de kiescommissie naar George Soros’ Amerikaanse organisatie Open Society Foundation (OSF).

Het optreden volgt op een rapport van The Mail on Sunday dat een spoor naar een document aan het licht bracht dat OSF enorme sommen geld in een campagne heeft gestoken om Brexit bij de stembus te blokkeren.

De in New York gevestigde Soros Foundation heeft het geld naar de pro-Europese groep Best for Britain (BfB) gestuurd.

De financiering werd naar de groep gestuurd via een Londense buitenpost, waarmee een verbod op buitenlandse donaties aan politieke organisaties werd …

Lees verder bij de bron: Fenixx

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9786973341 8293c47a19 oranjes

Miljoenendeal Oranjes met fiscus na overlijden Juliana

huren 1563343318

Er dreigt een huurverhoging voor een groot aantal woningen en kantoren