in ,

Boris Johnson had gelijk, Nazi’s zijn de grondleggers van de EU

De Europese elite reageert alsof ze door een wesp zijn gestoken nadat de vertrekkende Londense burgemeester Boris Johnson een niet erg correcte opmerking maakte.

Een opmerking waarmee hij helemaal gelijk had, want de doelstellingen van de Europese Unie zijn wat de betreft niet anders dan die van de Nazi's.

De scheidende burgemeester van , Boris Johnson, heeft in de ogen van de gevestigde orde een doodzonde begaan door het doen van enkele absoluut niet politiek correcte uitspraken:

De uittredende burgemeester van Londen, Boris Johnson, vergelijkt de EU met Hitler. Beide probeerden Europa te verenigen onder één autoriteit, zegt Johnson in een interview met de Daily Telegraph.

Johnson is een van de meest vooraanstaande politici die ijveren voor een uittrede van Groot-Brittannië uit de Europese Unie. Dit in tegenstelling tot zijn partijgenoot premier Cameron die het kamp leidt van de tegenstanders van een .

“Napoleon, Hitler en verschillende anderen hebben geprobeerd Europa te verenigen onder één gezag en telkens eindigde dit tragisch”, zei Johnson. “De EU is een poging om hetzelfde te bereiken via andere methodes”. Johnson stelde nog andere pijnpunten vast: “geen onderliggende loyauteit aan het Europese idee” en een “enorme democratische leegte”.

Probleem is natuurlijk tegenwoordig al snel dat de waarheid en politieke correctheid nu niet bepaald hand in hand gaan.

De reacties van de Euro elite waren dan ook redelijk voorspelbaar:

Voorzitter van de Europese Unie Donald Tusk heeft kritiek geuit op Boris Johnson, de aanvoerder van de Britse Brexit-campagne. Johnson vergeleek zondag de ambities van de Europese Unie met de expansieplannen van Adolf Hitler. Tusk noemde diens redenering ‘absurd'.

‘Wanneer ik hoor dat de EU wordt vergeleken met plannen en projecten van Adolf Hitler, kan ik niet stil blijven', twitterde de EU-president dinsdag.

Wanneer een Boris Johnson zoiets zegt, krijgt hij van alle kanten de wind van voren, wanneer premier Cameron zegt dat de Derde Wereldoorlog zal uitbreken als kiest voor een Brexit dan is dat kennelijk normaal.

Je hoeft geen complotdenker te zijn om te kunnen constateren dan er inderdaad alles aan wordt gedaan om geheel Europa onder één leiding te krijgen, die van Brussel.

En Johnson heeft helemaal gelijk, want dat is precies hetzelfde wat Napoleon en later de Nazi's met Hitler ook voor ogen hadden.

Dat alles is ook geen geheim, want in 1940 verscheen het boek van de Nazi Minister van Economische Zaken, Walther Funk, getiteld: “De Europese Gemeenschap”. In dat boek schreef Funk over de noodzaak van het creëren van een Centrale Europese Unie en een Europees Economisch Gebied.

Zijn argumentatie luidde onder andere: Er moet een bereidheid zijn om het eigen belang van het individu ondergeschikt te maken aan het belang van deze Europese Unie.

Een andere Nazi academicus, Heinrich Hunke, schreef: “De klassieke nationale is dood. De Europese Economie is een economie voorbestemd door het lot. Het resultaat en grootte van deze Europese samenwerking hangt af van het plan voor een nieuw verenigd economische samenwerking.

Zijn collega Nazi, Gustav Koenig, zei het volgende: “We hebben werkelijk een echte Europese Gemeenschapstaak voor ons liggen. Ik ben ervan overtuigd dat deze Europese Gemeenschap inspanningen verder zullen reiken dan het einde van de oorlog”.

Ook andere belangrijke Nazi figuren riepen op een tot Europese economische superstaat, zoals Ribbentrop, Quisling en Seyss Inquart. De laatste had het over “Het nieuwe Europa van solidariteit en samenwerking van de bevolking. Deze bevolking zal weldra de welvaart ervaren wanneer eenmaal de economische barrières zijn verwijderd”.

In 1940 gaf de toenmalige Minister van , Jospeph Goebbels, opdracht tot het scheppen van de grootschalige economische samensmelting van Europa. Hij geloofde dat over 50 jaar niemand nog zou denken in termen van een “nationaal land”.

Het is dan uiteraard ook geen enkele verrassing dat de uiteindelijke Europese Unie precies zo tot stand is gekomen als de Nazi's voor ogen hadden.

Zoals wij schreven in een artikel drie jaar geleden, getiteld: de Nazi wortels van de Europese Unie:

De Tweede Wereldoorlog is nooit geëindigd. Men heeft simpelweg de strategie aangepast. En net zoals je de uitgebreide samenwerking kunt traceren tussen grote Amerikaanse bedrijven en de oorlogsmachine van de Nazi's gedurende de militaire fase van de oorlog, zo kun je dat ook vandaag de dag met Amerikaanse bedrijven die bezig zijn hun bevolking te vernietigen zoals Dow, DuPont, Monsanto en een aantal anderen.

In ieder fascistisch systeem weigert het merendeel van mensen die erin werkzaam zijn, inclusief wetenschappers, om te geloven wat zich voor hun eigen ogen afspeelt. Zij blijven volhouden dat ze goed werk doen. Ze geloven dat zij aan de goede kant staan. Ze zien een grotere controle van boven naar beneden (top-down) als noodzakelijk en correct. Ze voeren redelijke verklaringen aan voor de veroorzaakte schade en/of dood.

Dit is de reden dat samenzweringen kunnen bestaan. Alleen en paar mensen aan de top hoeven de werkelijke motieven te kennen. Al de anderen vertellen zichzelf en anderen sprookjes waarin ze daadwerkelijk geloven. Deze diepgewortelde obsessie is een vitaal onderdeel van mind control en uiteindelijk is het zelf veroorzaakt. Dit zelf gecreëerde slachtoffer maakt de volgende afweging “Ik blijf liever in mijn droom dan wakker worden in een nachtmerrie”. (Dit wordt ook gebruikt in de Hollywood film The Matrix). Mogelijkerwijs is dat zo, maar het erkennen van de nachtmerrie is een stap op de weg naar bevrijding uit de Matrix.

Boris heeft helemaal gelijk. De Europese Unie is de bureaucratische, gecentraliseerde, dictatoriale Europese federale superstaat die Hitler en andere belangrijke Nazi's voor ogen hadden.

Lees verder via de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europol: Burgers moeten flink deel privacy opgeven voor de veiligheid

Na het pensioen gaat de politiek ook uw vakantie geld afpakken