in , ,

Boze Groningers bouwen ’vluchtelingen’ kamp voor de Tweede Kamer inclusief asielaanvragen

Boze Groningers hebben een ‘vluchtelingenkamp' opgetuigd voor de . Gedupeerden uit het aardbevingsgebied kunnen een ‘asielaanvraag' indienen voor het veilige .

Het ludieke protest van de Onveiligheidsregio -een knipoog naar de Veiligheidsregio Groningen- is aangekleed met tentjes, de provincievlag én als attractie de mond van Holle Bolle Gijs waar asielaanvragen in kunnen worden geworpen die in een ton vallen.

„Elke gelijkenis met een andere Ton is geheel toevallig”, grappen de Groningers verwijzend naar de recente rel rond voormalig -Kamerlid Ton Elias. De liberaal ligt nogal onder vuur in de noordelijke provincie nadat hij over de bevingsellende ‘shit happens' zei.

De groep van circa 25 noordelingen blijft voor één dagje in de regeringsstad. Hoewel de actie een glimlach bij voorbijgangers opwekt, valt er voor de Groningers zelf weinig te lachen.

„We staan hier omdat het in Groningen minder veilig is dan in de rest van het land.
Die onveiligheid is direct een gevolg van de gaswinning.”

„In excuses kun je niet wonen. Wij hebben niet nodig, wij hebben iemand nodig die het probleem oplost.”

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pensioenakkoord nu al een leugen

Betrapt! Pro-vaccinatie verslaggever zingt een heel ander liedje wanneer de camera’s ‘uit’ zijn