in , , ,

Briefgeheim?? EU wil alle e-mails en chats automatisch controleren op “verdachte inhoud”

Vroeger hadden we zoiets als briefgeheim maar dat vindt de communistische dictatuur in Brussel maar ongemakkelijk.

Het zal niet zijn om jihadisten op te sporen die willen plegen, want als je geen aanslagen wilt, dan laat je geen aanslagplegers binnen. Het probleem voor de dictatuur zijn nationalisten die niet willen dat hun natiestaten uitgewist worden en complotdenkers die beweren dat er zoiets als omvolking bestaat, of beweren dat de griep misbruikt wordt om een globalistische controlestaat in te voeren.

De aangehaalde twitteraar begrijpt het in zoverre niet, dat hij denkt dat de EU een democratie is. Dat is de EU niet, nooit geweest, en was ook nooit de bedoeling.

Als je stem er toe doet in een ‘democratie’ wordt die toch weggegooid zoals bij het EU- in 2005.

Breitbart:

Leden het zijn verheugd over plannen van de Europese Commissie om aanbieders van e-mail, messaging en chat te verplichten de privégesprekken van gebruikers te doorzoeken en “illegaal materiaal” te rapporteren, volgens Patrick Breyer, lid van het EP.

Breyer, een Duitse digitale rechten activist die de Duitse Piratenpartij vertegenwoordigt in het EU-parlement, onthulde dat collega-parlementsleden met een overweldigende meerderheid hebben gestemd voor het voornemen de Commissie om aanbieders van e-mail, messaging en chat te verplichten alle privéberichten te doorzoeken op vermeend illegaal materiaal en dit ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Apartheid 2.0: Iedereen kan EU-reispas krijgen, maar niet iedereen krijgt dezelfde

1+1+1+1 = Verkiezingen zijn zwaar beïnvloed: “Dit is zorgwekkend”