in

Brits Hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd

Een Brits Hof van Beroep heeft bepaald dat kinderen ‘onder staatstoezicht’ zonder instemming van hun ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd.

Sommigen zijn bezorgd dat de uitspraak, die over één specifiek kind ging, als jurisprudentie zal worden gebruikt om straks alle (school)kinderen tegen Covid-19 in te enten, of ze dat nu zelf willen of niet.

Het kind in kwestie was in september aan het ouderlijke gezag onttrokken en in een pleeggezin geplaatst, omdat het thuis verwaarloosd zou worden.

Eén van de genoemde argumenten van ‘verwaarlozing’ was dat de ouders bleven weigeren het kind te laten vaccineren, omdat de volgens hen niets te zeggen heeft over hoe ze hun kinderen opvoedden.

Toen ze hun zoon definitief kwijt dreigden te raken, zwichtten de ouders voor de druk van de staat en gaven alsnog toestemming voor vaccinaties.

De uitspraak van de geeft echter aanleiding voor grote zorgen, omdat deze gebruikt kan worden om in de mogelijk al zeer nabije toekomst kinderen gedwongen tegen Covid-19 vaccineren, zonder dat daar toestemming van hun ouders voor nodig is.

Straks ook in ?

De rechters argumenteerden dat de risico’s van vaccinaties niet opwegen tegen de veronderstelde voordelen, en dat een geen ‘medische behandeling’ is, maar onder ‘preventieve gezondheidszorg’ valt.

Daarom zou de staat het recht hebben om kinderen zonder instemming van zowel ouders als de kinderen zelf, in te enten.

Ook in de Nederlandse gelooft een overgrote meerderheid blind in de ‘wetenschappelijk bewezen zegeningen’ van vaccinaties, en zijn er steeds meer politici en partijen die vinden dat ze eigenlijk verplicht zouden moeten worden gesteld.

Het is dus goed voorstelbaar dat we in Nederland vergelijkbare gerechtelijke uitspraken zullen krijgen die zo’n extreem ernstige inbreuk op de mensenrechten zullen faciliteren en legaliseren.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
 1. Dit gaat regelrecht in tegen de rechten van de mens. Er is geen sterkere band dan de band tussen die van moeder en kind. Een overheid kan corrupt zijn. De kans dat een moeder corrupt is tegenover haar kind is honderden malen kleiner.
  .
  Blijkbaar is de rechter niet bekend met het grote aantal kinderen die voor het leven zijn beschadigd door vaccinaties. In de VS zijn een groot aantal kinderen door vaccins autistisch geworden. Zie onderstaande links !!!!! Hartverscheurend.

  Er is nog steeds geen enkel bewijs dat vaccinaties onschadelijk zijn. En dat de rechter dat niet weet zegt heel erg veel over de kwaliteiten van de rechter.

  Er is alle reden om te twijfelen aan de integriteit van overheden en de farma industrie. Het beste is beroep in te stellen bij een Hoog Gerechtshof of beter nog bij het Internationaal Gerechtshof.

  Bekijk beide onderstaande links en stuur copieen aan familie en vrienden !!!!

  VAXXED – FROM COVER-UP TO CATASTROPHE (2016)
  http://www.paulstramer.net/2020/05/vaxxed-from-cover-up-to-catastrophe-2016.html

  VAXXED II: THE PEOPLE’S TRUTH [MIRRORED]
  http://www.paulstramer.net/2020/05/vaxxed-from-cover-up-to-catastrophe-2016.html

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Hartstichting: ‘mensen met corona mag je NIET reanimeren’

blank

Ambtenaren bij de Belastingdienst poepen in hun broek, voelen zich niet meer beschermd