in

Britse autoriteiten wisten sinds 2002 van de “rape gangs” en bleven een tiental jaren lang passief

Pakistaans-islamitische “grooming gangs” en massaverkrachting van Engelse meisjes.

Schandaal: De Britse autoriteiten wachtten meer dan tien jaar lang om de aanwijzingen op Pakistaanse “grooming gangs” en verkrachtingen van [opm. vertaler: praktisch uitsluitend blanke!] Engelse meisjes na te trekken. De Britse publieke opinie is verontwaardigd en boos.

Zoals “Breitbart”, “The Sun” en “The Independent” onder verwijzing naar een officieel bericht van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken meldden, wisten de Britse autoriteiten al sinds 2002 van de zogenaamde “grooming gangs”. Pakistaanse bendes hadden deels minderjarige Engelse meisjes in verschillende steden vele jaren lang tot prostitutie gedwongen. Veel meisjes werden ook verkracht. Er zouden massaverkrachtingen hebben plaatsgevonden.

Wat de Britse publieke opinie in deze zaak zo aangrijpt en woedend maakt, is het feit dat de autoriteiten al vele jaren lang op de hoogte waren van de toestanden of in ieder geval duidelijke aanwijzingen bezaten die een onderzoek gerechtvaardigd zouden hebben.

In ieder geval waren de autoriteiten al vele jaren lang op de hoogte van de omstandigheden in Rotherham. Pas in 2014 verwaardigden de autoriteiten zich [opm. vertaler: noodgedwongen!] actief te worden.

Bron:
www.freiewelt.net

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Benelux-landen gaan ANPR-cameragegevens uitwisselen

Afhankelijk van buitenlands aardgas