in

Britse professor: Groot deel van de bevolking is helemaal niet vatbaar voor coronavirus

Er zou een soort Neurenberg tribunaal moeten komen voor hen die voor onnoemelijke ellende hebben gezorgd door hun absurde paniek berichten over het coronavirus.

Nu blijkt volgens een gerenommeerde Britse professor dat misschien tot wel 80 procent van de bevolking niet vatbaar is voor covid-19.

Nog nooit is ons volk zoveel angst aangepraat als de afgelopen maanden. Hel en verdoemenis wachtte ons als we niet precies deden wat de overheid ons opdroeg aan krankzinnige maatregelen. Die maatregelen waren nodig, want anders zou het vreselijke coronavirus ons allemaal gaan treffen.

Onze premier liep voorop in het angstzaaien:

Nederland staat voor een enorme opgave in de strijd tegen het coronavirus. “Ik heb geen gemakkelijke boodschap. De realiteit is dat het coronavirus onder ons is en voorlopig ook onder ons zal blijven”, zei premier Mark Rutte maandagavond in een toespraak. “Een groot deel van de Nederlandse bevolking zal besmet raken met het virus.”

Hij had waarschijnlijk het kunstje afgekeken bij Angela Merkel:

De Duitse bondskanselier Angela Merkel zegt dat 60 tot 70 procent van de Duitse bevolking besmet kan raken met het coronavirus. Dat komt neer op bijna zestig miljoen mensen. De bondskanselier roept op tot solidariteit en gezond verstand om de uitbraak van het coronavirus in te dammen, nu ook een derde persoon in aan het coronavirus is overleden.

De werkelijkheid is inmiddels dat het werkelijke (zeer opgeblazen) dodental op ongeveer twee derde ligt van een fikse griepepidemie. Desondanks werd er ook deze week weer flink paniek gezaaid, want groepsimmuniteit zou ver weg zijn en alleen een vaccin kan ons redden.

En nu is daar de Britse neurowetenschapper professor Karl Friston, die compleet gehakt maakt van alle bovenstaande paniekberichten door te stellen dat misschien tot wel 80 procent van de Britse bevolking helemaal niet vatbaar is voor dit virus.

Professor Friston is vooral gespecialiseerd in het maken van computermodellen, gebaseerd op zijn enorme kennis en ervaring en hij wordt door Science Magazine dan ook als mondiaal het meest invloedrijk op het gebied van neurowetenschappen genoemd. Tot voor kort hield hij zich vooral bezig met analyse en het maken van computermodellen op basis van statistische gegevens voor het begrijpen van hersenschade. Deze succesvolle techniek heeft hij nu toegepast op covid-19 en komt tot de conclusie dat heel veel mensen nooit iets zullen merken van het virus.

Friston zegt dat de mate waarin inwoners van een bepaald land wel of niet besmet raken weinig te maken heeft met alle maatregelen zoals die door overheden worden genomen, maar meer met de samenstelling van een bepaald volk .

Zo zijn er in Duitsland bijvoorbeeld aanzienlijk ….

Lees verder bij de bron: niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Overheid: ga boeven vangen !!!!
11 maanden geleden

Ik hoor veel te weinig van de overheid dat zeer actief uitgezocht wordt hoe het kan dat hele organisaties wereldwijd knoeien met allerlei virussen en andere malafide praktijken van de elite. Overheden zijn meer gefocussed op burgers pesten met rekeningrijden, trajectcontrole en flitskasten dan op het opsporen en uitschakelen van allerlei malafide zaken als drugshandel, malafide banken, NGO’s etc.
Laat de overheid daar maar eens antwoord op geven !!! Het is schandalig Rutte !!!!

De burgers hebben voor 100 % gelijk als ze worden aangehouden voor tegen een boom plassen of 5 km/hr te hard reden en tegen de politie zeiden “ga boeven vangen”.

Wilma
11 maanden geleden

Het wordt tijd voor een volksgericht tegen die dictators.Het enige waar ze op uit zijn is het gevangen houden van de eigen bevolking en ons uiteindelijk tot hun slaven maken. Revolutie!

11 maanden geleden

Over tegenstrijdigheden gesproken, deze hele pagina staat vol met reclames om mondkapjes te kopen.
Als de ‘ziekte’ niet zo dodelijk is als gebleken en het hele gedoe opgezet spel is dan zijn die mondkapjes niet nodig. Integendeel, ze maken jou ziek omdat je steeds je eigen vuile adem blijft inademen.
In het begin verklaarde ‘onze Maggie’ (B) dat ze helemaal niet werken. Nu moet ze wel meedraaien omdat de angstpsychose haar werk doet. Angst voornamelijk door Gates aangezwengeld om straks iedereen te verplichten zijn, niet werkend, spuitje te laten zetten.
Nu kan ik me wel voorstellen dat een site geld nodig heeft om te kunnen bestaan, maar kies dan wel commerce die in lijn ligt met jullie beleid en niet totaal in tegenspraak is hiermee.
Geniet van mijn ‘corona’ cartoons, die verduidelijken het beeld.
http://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons

Stichting Stop5GNL gaat in hoger beroep om uitrol van 5G te stoppen

Big Boss is watching you, vraag naar software waarmee de baas je thuis in de gaten kan houden verdrievoudigd