in

Britse professor: Groot deel van de bevolking is helemaal niet vatbaar voor coronavirus

Er zou een soort Neurenberg tribunaal moeten komen voor hen die voor onnoemelijke ellende hebben gezorgd door hun absurde paniek berichten over het .

Nu blijkt volgens een gerenommeerde Britse professor dat misschien tot wel 80 procent van de bevolking niet vatbaar is voor covid-19.

Nog nooit is ons volk zoveel angst aangepraat als de afgelopen maanden. Hel en verdoemenis wachtte ons als we niet precies deden wat de ons opdroeg aan krankzinnige maatregelen. Die maatregelen waren nodig, want anders zou het vreselijke coronavirus ons allemaal gaan treffen.

Onze premier liep voorop in het angstzaaien:

Nederland staat voor een enorme opgave in de strijd tegen het coronavirus. “Ik heb geen gemakkelijke boodschap. De realiteit is dat het coronavirus onder ons is en voorlopig ook onder ons zal blijven”, zei premier Mark maandagavond in een toespraak. “Een groot deel van de Nederlandse bevolking zal besmet raken met het virus.”

Hij had waarschijnlijk het kunstje afgekeken bij Angela Merkel:

De Duitse bondskanselier Angela zegt dat 60 tot 70 procent van de Duitse bevolking besmet kan raken met het coronavirus. Dat komt neer op bijna zestig miljoen mensen. De bondskanselier roept op tot solidariteit en gezond verstand om de uitbraak van het coronavirus in te dammen, nu ook een derde persoon in Duitsland aan het coronavirus is overleden.

De werkelijkheid is inmiddels dat het werkelijke (zeer opgeblazen) dodental op ongeveer twee derde ligt van een fikse griepepidemie. Desondanks werd er ook deze week weer flink paniek gezaaid, want groepsimmuniteit zou ver weg zijn en alleen een kan ons redden.

En nu is daar de Britse neurowetenschapper professor Karl Friston, die compleet gehakt maakt van alle bovenstaande paniekberichten door te stellen dat misschien tot wel 80 procent van de Britse bevolking helemaal niet vatbaar is voor dit virus.

Professor Friston is vooral gespecialiseerd in het maken van computermodellen, gebaseerd op zijn enorme kennis en ervaring en hij wordt door Science Magazine dan ook als mondiaal het meest invloedrijk op het gebied van neurowetenschappen genoemd. Tot voor kort hield hij zich vooral bezig met analyse en het maken van computermodellen op basis van statistische gegevens voor het begrijpen van hersenschade. Deze succesvolle techniek heeft hij nu toegepast op covid-19 en komt tot de conclusie dat heel veel mensen nooit iets zullen merken van het virus.

Friston zegt dat de mate waarin inwoners van een bepaald land wel of niet besmet raken weinig te maken heeft met alle maatregelen zoals die door overheden worden genomen, maar meer met de samenstelling van een bepaald volk .

Zo zijn er in Duitsland bijvoorbeeld aanzienlijk ….

Lees verder bij de bron: niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stichting Stop5GNL gaat in hoger beroep om uitrol van 5G te stoppen

Big Boss is watching you, vraag naar software waarmee de baas je thuis in de gaten kan houden verdrievoudigd