in , ,

Britten plagen: EU dreigt 300.000 .eu-domeinen van Britten te schrappen wegens Brexit

De is kleinzerig en haatdragend, en doet dus alles wat het kan om de Britten maximaal te irriteren. Met vergeldingsacties. Vandaag de editie:

De Europese Commissie dreigt de domeinnamen van meer dan 300.000 .-domeinen in te trekken omdat deze zijn geregistreerd door een inwoner van het Verenigd Koninkrijk. Alleen inwoners van EU-lidstaten mogen een .eu-domeinnaam bezitten.

Britten bedreigen met door hen geregistreerde domeinnamen af te pakken. Echt een klasse actie weer van de EU! De toont weer het karakter van de EU: wraakzuchtig.

De geeft ook aan dat .eu domeinen risico lopen geconfisqueerd te worden indien je iets doet wat de EU niet aan staat. En die lijst is lang en immer groeiend. Goed beleid betekent vanaf nu dus geen .eu domeinnamen meer kopen, voor dat je het weet wordt die immers geconfisqueerd door de EU en heb je het nakijken.

Verongelijkte dictatoren doen lelijke dingen, waaronder uiteraard ook wraakzuchtige vergeldingsacties. Steeds weer meer signalen die aangeven dat er heel veel mis zit met de Brusselse EU. De is er niet voor u. Dagelijks meer reden om uit te treden, ook voor Nederland.

Totalitair, wel zo gemakkelijk

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

What about: jouw privacy en dna profiel als de Sleepwet toch doorgezet wordt?

Autoalarmsysteem eCall in EU van start gegaan