in , ,

Britten plagen: EU dreigt 300.000 .eu-domeinen van Britten te schrappen wegens Brexit

De EU is kleinzerig en haatdragend, en doet dus alles wat het kan om de Britten maximaal te irriteren. Met vergeldingsacties. Vandaag de internet editie:

De Europese Commissie dreigt de domeinnamen van meer dan 300.000 .eu-domeinen in te trekken omdat deze zijn geregistreerd door een inwoner van het Verenigd Koninkrijk. Alleen inwoners van EU-lidstaten mogen een .eu-domeinnaam bezitten.

Britten bedreigen met door hen geregistreerde internet domeinnamen af te pakken. Echt een klasse actie weer van de EU! De EU toont weer het karakter van de EU: wraakzuchtig.

De EU geeft ook aan dat .eu domeinen risico lopen geconfisqueerd te worden indien je iets doet wat de EU niet aan staat. En die lijst is lang en immer groeiend. Goed beleid betekent vanaf nu dus geen .eu domeinnamen meer kopen, voor dat je het weet wordt die immers geconfisqueerd door de EU en heb je het nakijken.

Verongelijkte dictatoren doen lelijke dingen, waaronder uiteraard ook wraakzuchtige vergeldingsacties. Steeds weer meer signalen die aangeven dat er heel veel mis zit met de Brusselse EU. De EU is er niet voor u. Dagelijks meer reden om uit te treden, ook voor Nederland.

EU Totalitair, wel zo gemakkelijk

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU The NAZI
2 jaren geleden

De EU is een fuik … in begin zijn er plenty mogelijkheden. Er zijn voordelen voor iedereen. En vooral zou het gaan om onze veiligheid. Voordelen vooral ook voor de bedrijven (makkelijk weggeven want de kosten zijn voor de burgers die al jaren geen salarisverhoging hebben gezien). Ook een beetje voordeel voor de burgers want ze hoeven geen geld meer te wisselen. Wel een heel dure luxe want de NL burger holt financieel achteruit. Dan beginnen langzaamaan steeds meer bevoegdheden naar Brussel te verhuizen. Brussel wil de belasting innen. Brussel wil een eigen EU leger. Brussel heeft een eigen centrale bank en die bank heeft absolute macht. Fractioneel gecreerd geld (dus gratis geprint geld) van de ECB heeft de macht en moet onder alle omstandigheden terug betaald !!!! Griekenland kan daar over mee praten !!! Referenda legt men naast zich neer. Verkiezingen niet nodig. Wie ziet nu nog steeds niet het ware gezicht van de EU? Een wolf in schaapskleren. Tot het zover komt zoals Schubert in het lied Erlkonig schreef: “und bist du nicht willig so brauch ich Gewalt “. Zover is het nog niet maar die tijd komt zeker !! Burgers: wordt wakker !!! Voor dat je het weet sleept de EU (Illuminati) ons allen mee in een wereldoorlog tegen Rusland. Rusland dat geleerd van haar eigen geschiedenis en is volkomen terecht tegen een globale wereldregering en wil niet mee gaan met de EU en de VS. Dat is de reden dat Rusland wordt afgeschilderd als de boze boeman met idiote false flag operaties van moord op een spion. De werkelijke terroristen zijn de Illuminati terroristen in de VS en de EU (dat zijn de puppetmasters achter Junckers en kornuiten) die Rusland uitdagen de wapens te gebruiken !!!! Stop de VS en de EU !!!! Lees op internet wat er werkelijk aan de hand is in deze wereld.

Paul De Wit
2 jaren geleden

De EU is de antichrist optima forma. Een occulte club die ondemocratische keuzes maakt.
Geen enkele leider van de EU is democratisch gekozen en is niet via verkiezingen te belonen / af te rekenen op hun daden.

Het is een vreselijk eng clubje

What about: jouw privacy en dna profiel als de Sleepwet toch doorgezet wordt?

Autoalarmsysteem eCall in EU van start gegaan