in

Broer Pim Fortuyn wil grond in Breda om 100 asielzoekers te gaan opvangen

Marten Fortuyn, de oudste broer van de in 2002 vermoorde politicus , wil van de gemeente Breda twee hectare grond hebben om 100 op te vangen. Dat zei hij dinsdagavond in het televisieprogramma Pauw. Fortuyn wil op de grond zelf huizen bouwen.

De asielzoekers zouden hun eigen moeten gaan verbouwen. Fortuyn zei in Pauw dat hij al een aanvraag heeft ingediend bij het COA. Hij wil ook dat de asielzoekers zo snel mogelijk aan het werk gaan.

Lees verder bij de Bron: Omroep Brabant

Als Pim Fortuyn, lijsttrekker van Leefbaar , in de regering komt, verdwijnen de wachtlijsten. Er komt geen asielzoeker meer binnen. Zeker geen islamiet, want die ‘zien ons als een minderwaardig soort mensen.’

Tien jaar na zijn dood herpubliceert de Volkskrant het geruchtmakende interview met Fortuyn dat het einde betekende van zijn carrière als lijsttrekker van Leefbaar Nederland. Oorspronkelijk gepubliceerd in de Volkskrant van zaterdag 9 februari 2002.

Lees verder bij de Bron: de Volkskrant

Photo by risastla


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volledig geautomatiseerde systeem: Administratiekosten boetes gaan van €7 naar €9

Rutte speelt het over de ruggen van kinderen: ‘Kinderen kunnen iets meer om speelgoed zeuren’