in ,

Brussel: Niet-EU-land Noorwegen moet meer Afrikanen opnemen!

In Brussel liggen de zenuwen vermoedelijk bloot: steeds meer binnendringers, de laatste tijd in enorme hoeveelheden uit Afrika, en niemand (behalve ) wil ze echt hebben.

De Visegrad-landen, met voorop Polen en , weigeren heel verstandig en hardnekkig moslims en zwarten op te nemen, en ook de andere -landen zijn weinig enthousiast om zich op aanwijzing van de EU en Merkel compleet te laten vernietigen door “vluchtelingen” uit , Italië en nu ook “over te nemen”.

Dat, en de eis van de UNHCR aan de EU om nog veel meer “vluchtelingen” op te nemen, zorgt bij Dimitris Avramapoulos, de eurocommissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, voor problemen. Door middel van een nieuwe brief richtte hij zich tot de EU-regeringen om zo mogelijk veel van de 40.000 negers over te nemen. En de brief heeft nog een geadresseerde: . Noorwegen is, zoals bekend – en om goede redenen – , geen EU-land!

De Noren zouden “zo mogelijk veel” quotavluchtelingen uit en andere landen in de regio moeten opnemen, smeekt Avramapoulos bijna, zoals de Noorse krant “Dagbladet” meldt. Het zou vooral gaan om de opname van personen uit en de Hoorn van Afrika (dus Somalië, Eritrea, Soedan).

Eind 2015 had Noorwegen nog duidelijk gemaakt dat het niet meer, maar minder vreemdelingen zou willen opnemen en had het land de asielwetgeving aangescherpt. De wachttijd voor een permanente verblijfsvergunning werd verhoogd van drie naar vijf jaar.

Voor een eventuele gezinshereniging moet de immigrant nu een hoger jaarinkomen kunnen bewijzen en minstens vier jaar in het land gestudeerd of gewerkt hebben. De verantwoordelijke minister, Sylvi Listhaug, zei destijds dat Noorwegen “minder aantrekkelijk zou moeten worden voor mensen die niet echt asiel nodig zouden hebben”.  Het ziet er dus eerder naar uit dat Dimitris Avramopoulos tamelijk slechte kaarten bij de Noren in handen heeft met zijn brutale eisen.

Bron:
http://www.pi-news.net/bruessel-nicht-eu-land-norwegen-soll-mehr-afrikaner-nehmen/

Lees ook eens verder bij de Bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Multimiljonair Abramowic na VN toespraak Trump: ‘Derde Wereldoorlog feitelijk al uitgebroken’

Mogelijk referendum over sleepwet heeft het zwaar: men loopt achter op schema met verzamelen handtekeningen