in ,

Brussel: Niet-EU-land Noorwegen moet meer Afrikanen opnemen!

In Brussel liggen de zenuwen vermoedelijk bloot: steeds meer binnendringers, de laatste tijd in enorme hoeveelheden uit Afrika, en niemand (behalve Merkel) wil ze echt hebben.

De Visegrad-landen, met voorop Polen en Hongarije, weigeren heel verstandig en hardnekkig moslims en zwarten op te nemen, en ook de andere EU-landen zijn weinig enthousiast om zich op aanwijzing van de EU en Merkel compleet te laten vernietigen door “vluchtelingen” uit Griekenland, Italië en nu ook Spanje “over te nemen”.

Dat, en de eis van de UNHCR aan de EU om nog veel meer “vluchtelingen” op te nemen, zorgt bij Dimitris Avramapoulos, de eurocommissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, voor problemen. Door middel van een nieuwe brief richtte hij zich tot de EU-regeringen om zo mogelijk veel van de 40.000 negers over te nemen. En de brief heeft nog een geadresseerde: Noorwegen. Noorwegen is, zoals bekend – en om goede redenen – , geen EU-land!

De Noren zouden “zo mogelijk veel” quotavluchtelingen uit Libië en andere landen in de regio moeten opnemen, smeekt Avramapoulos bijna, zoals de Noorse krant “Dagbladet” meldt. Het zou vooral gaan om de opname van personen uit Noord-Afrika en de Hoorn van Afrika (dus Somalië, Eritrea, Soedan).

Eind 2015 had Noorwegen nog duidelijk gemaakt dat het niet meer, maar minder vreemdelingen zou willen opnemen en had het land de asielwetgeving aangescherpt. De wachttijd voor een permanente verblijfsvergunning werd verhoogd van drie naar vijf jaar.

Voor een eventuele gezinshereniging moet de immigrant nu een hoger jaarinkomen kunnen bewijzen en minstens vier jaar in het land gestudeerd of gewerkt hebben. De verantwoordelijke minister, Sylvi Listhaug, zei destijds dat Noorwegen “minder aantrekkelijk zou moeten worden voor mensen die niet echt asiel nodig zouden hebben”.  Het ziet er dus eerder naar uit dat Dimitris Avramopoulos tamelijk slechte kaarten bij de Noren in handen heeft met zijn brutale eisen.

Bron:
http://www.pi-news.net/bruessel-nicht-eu-land-norwegen-soll-mehr-afrikaner-nehmen/

Lees ook eens verder bij de Bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan Zum Kotzen
3 jaren geleden

Het stuitende aan deze hele zaak is dat er geen enkele verklaring wordt gegeven wie de vluchtelingen zijn, hoe ze vluchtelingen vluchtelingen zijn geworden en waarom ze zouden moeten worden opgenomen in een Europees land. We horen geen enkele uitleg van de politiek. We horen geen uitleg van Brussel. We horen alleen Merkel die zegt “wir schaffen das” !! Welnu: Merkel schafft niets. Die zit straks in Argentinie. Waarom accepteren burgers een dergelijk uitleg? Het enige wat de burgers mogen is betalen. Het is de hoogste tijd dat de burgers tegen de politiek in het geweer gaan en deze wijze van handelen van de politiek niet meer accepteren.

En dan nog wat: de VS en ook de EU voeren oorlog in het Midden Oosten. Ook hier is de burgers niets gevraagd. Sterker: de burgers zijn keihard voorgelogen. Er waren geen wapens in Irak. Er waren geen onmenselijke toestand in in LIbie. Het ging alleen om oilebelangen. De complete chaos en de ellende die is veroorzaakt door en corrupte elite. En die probeert de ellende nu neer te leggen in de EU om de chaos nog groter te maken. We hebben het spel door. En het zal niet gebeuren!!!

Frans
3 jaren geleden

.
.
aldus ; “DEMOCRATISCH” besloten

Multimiljonair Abramowic na VN toespraak Trump: ‘Derde Wereldoorlog feitelijk al uitgebroken’

Mogelijk referendum over sleepwet heeft het zwaar: men loopt achter op schema met verzamelen handtekeningen