in , ,

Brussel gaat klimaatpact aan met EU-burgers of u nou wil of niet

De Europese Commissie presenteert begin volgende maand niet alleen haar al aangekondigde Europese klimaatwet maar ook een ‘pact met de burgers’.

Het klimaatpact wordt op 4 maart op een bijeenkomst met 500 burgemeesters in het gelanceerd.

Daarna worden overal in de EU bijeenkomsten gehouden, met het doel het publiek, bedrijven en organisaties te betrekken bij de Green Deal die de EU in 2050 klimaatneutraal moet maken.

Volgens Diederik Samsom, de stafchef van vicevoorzitter Frans Timmermans van de commissie, is steun van de burger en samenwerking op alle denkbare terreinen nodig om de overgang naar een klimaatneutrale economie een succes te maken.

“De transitie moet eerlijk zijn”, aldus de oud--leider tijdens een paneldiscussie in Brussel.

Hij zei op allerlei vlakken al een verschuiving te zien. “In Polen zegt geen enkele mijnwerker meer dat zijn kind ook mijnwerker moet worden.”

Ook investeerders zien hun kans schoon met nieuwe uitdagingen en kloppen massaal aan bij de commissie.

Samsom waarschuwde daarnaast dat er maatregelen nodig zijn “om onszelf te dwingen ons aan de doelstellingen te houden. We hebben gedisciplineerd gedrag nodig”.

Lees verder bij de bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

Nog even en we zijn volledige slaven van die criminele, niet door de burgers, gekozen sekte, want iets anders kan ik er niet van maken. NEXIT en wel Z.S.M.!

Tubbi Polycarpus
1 jaar geleden

NEXIT

NEXIT NU !!!!
1 jaar geleden

De gekte bij de EU kent werkelijk geen grenzen.

Er is geen enkele aanwijzing is dat er klimaat verandering is veroorzaakt door activiteit van mensen. Dat zeg ik niet alleen maar een zeer grote groep van wetenschappers met kennis van zaken en onderbouwd met heel veel cijfers.
Het hele CO2 verhaal is een hoax verzonnen door globalisten. Er zit maar 350 ppm CO2 (0.035 % CO2 in lucht) (was 250 ppm) terwijl planten CO2 nodig hebben voor hun groei.
Extra CO2 is niet schadelijk en zorgt voor meer plantengroei en dat is alleen maar winst.
Een overgang naar andere manieren van energieopwekking is prima maar alleen als er zeer goede alternatieven zijn en die zijn nog nooit openlijk genoemd.
De EU benadert direct de burgemeesters van Gemeenten en gaat daarmee ver buiten haar boekje want de EU heeft niets over steden te zeggen. De EU landen zijn soevereine staten en het is niet aan de EU om burgemeesters te gaan vertellen wat zij moeten doen. Dit is niets minder dan een staatswgreep !!!!
De Nederlandse regering moet direct de burgemeesters weigeren gehoor te geven aan de uitnodiging van de niet democratische EU omdat die ver buiten haar bevoegdheid gaat.
Er is nog geen enkel goed plan naar voren gebracht hoe te voorzien in een alternatieve energie produktie.
Windmolens en zonnepanelen gaan voor 100 % zeker niet voorzien in de energie behoefte. Warmtepompen nog minder. De EU is krankzinnig om met zo’n vaag plan te komen en is nog meer krankzinnig om met een krankzinnig budget te komen.

Nederland moet zo snel mogelijk uit de EU !

Ik zie het moment niet ver meer dat burgers de Nederlandse regering zullen moeten dwingen afstand te nemen van deze EU interventie in binnenlandse zaken.
Ik schaam me voor de nitwits Timmermans en Samson die werkelijk niet weten waar ze over praten.

The van peet
1 jaar geleden

Doe maar Jensen op YouTube of blue Tiger studio. Of Tony Heller . Krijg je een beter beeld van wat er gaande is. Vergeet niet adapt 2030 en ice age farmer. Of kijk zelf op wintergek.nl naar de hoeveelheid sneeuw en ijs. Er is ongeveer evenveel zeeijs als in 1980!

Pariijs akkorden voorgerekend
1 jaar geleden

Waaruit blijkt hoe de geldstromen gaan lopen.. Ruim 160 landen de klos. althans hun burgers en bedrijven. It’s all about the money, only. Op een whiteboard voorgerekend..

Pariijs akkorden voorgerekend 2
1 jaar geleden
Vangils
1 jaar geleden

Nou,nou,DDR,gedrag Samson? Groene kikker kleine man vrouw armoedegrens in drammen geke,

Bam! Amsterdam gaat straatintimidatie aanpakken met vrouwelijke influencers, journalisten en kunstenaars

Let beter op je DNA! Ouders radeloos: stamcelmateriaal van kinderen zoek