in , , , ,

Brussel maant staten om tempo van EU-wetgeving omtrent digitale markt, energie-unie en de kapitaalunie te versnellen

geralt / Pixabay

De Europese Commissie roept de lidstaten op om tempo te maken met de voltooiing van de digitale interne markt, de kapitaalmarktunie en de bankenunie.

Volgens het dagelijks bestuur van de EU liggen nog 44 van de 67 wetsvoorstellen die het leven van burgers en bedrijven binnen de EU gemakkelijker moeten maken op de onderhandelingstafel.

De commissie vraagt het Europees Parlement en de EU-ministers om het snel eens te worden.

Ook roept ze de lidstaten op om de EU-regels daadwerkelijk te handhaven en geen nieuwe barrières op te werpen.

Premier Mark Rutte heeft meermaals verklaard dat de interne Europese markt van groot belang is voor de werkgelegenheid in Nederland en omzet voor ondernemingen.

,,Daarbij gaat het om onderwerpen waar Nederland graag gas geeft: de digitale interne markt, de energie-unie, de kapitaalunie en de dienstenmarkt.’’

Lees verder bij de bron: Europa Nu

Dat :grote belang voor werkgelegenheid” is een onzin ding maar de politiek is er verzot op. Waar het eigenlijk op neerkomt is dat onze pensioenen en belastinggeld zo snel mogelijk naar de zuidelijke staten binnen de EU moeten gaan. Het liefst dat de Nederlander het niet door heeft, wat ook erg goed lukt. Heb jij de mensen zien demonstreren met hooivorken?

Waarom dit plaatje? EU is in een doodstrijd beland.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Baas over eigen bedrijf? Nope, inspectie SZW gaat U verplichten iedereen aan te nemen, anders volgt “discriminatie” boete

Dank EU! Je sloopt meer dan ons lief is: binnenkort geen YouTube en Google News meer?