in , ,

Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed

gerenommeerde Amerikaanse National Bureau of Economic Research (NBER), dat meer dan twee dozijn Nobelprijswinnaars heeft voortgebracht, heeft een onderzoek gepubliceerd met de onthutsende conclusie dat ALLE internationaal genomen corona maatregelen, van lockdowns tot social distancing en mondkapjes, NUL invloed hebben gehad op het verloop van -19.

Dit is de zoveelste bevestiging dat al deze volslagen zinloze – en deels nog steeds gehandhaafde – maatregelen nooit bedoeld waren voor de volksgezondheid of veiligheid, maar enkel en alleen om een andere, verborgen agenda uit te voeren.

Eindelijk is ook van officiële en gevestigde bronnen schoorvoetend de erkenning te horen dat de corona ‘pandemie’ feitelijk één groot Fehlalarm is geweest. Wij zouden zeggen: een hoax. Ja, er was waarschijnlijk wel een virus (alhoewel met niet één test onomstotelijk aangetoond), maar voor 99% van de bevolking niet gevaarlijker of schadelijker dan de vele griep- en coronavirussen waar we allemaal al veel vaker mee te maken hebben gehad.

Maar liefst 90% van de bevolking tot 60 jaar heeft dan ook (resten van) diverse coronavirussen in zijn bloed zitten, en daar kon deze nieuwe variant ook nog wel bij.

De wetenschappers NBER hebben dit nu bevestigd. Strenge lockdown, intelligente lockdown, geen lockdown, wel mondkapjesplicht, geen mondkapjesplicht, social distancing, reisbeperkingen, verplichte quarantaine, bezoekverboden – is allemaal van geen enkele invloed geweest op -19, noch op de verspreiding, noch op de daling.

In alle onderzochte landen daalde aantal IC opnames en doden ‘onafhankelijk van de genomen maatregelen.’

Mensen helemaal voor niets in eenzaamheid gestorven

Mensen die dit voorjaar geen afscheid mochten nemen van stervende geliefden, zullen daarom ook nog eens verder moeten leven met de wetenschap dat hun vader, moeder, kind, broer, zus of vriend(in) helemaal voor niets in eenzaamheid is gestorven, en dus ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

GroenLinks gaat Amsterdammers pesten met eigen faalbeleid rondom instortende kades: geen auto’s meer

Geknutsel aan huren verraadt problemen middenklassen