Burgemeester Dresden overweegt burgers te dwingen migranten in huis te nemen

Duitse regering onteigent compleet 4-sterrenhotel, stuurt alle werknemers naar huis en plaatst er 740 moslims in – Plannen voor nieuwe, volledige islamitische stad in Duitsland gepresenteerd – Duitse veiligheidsdienst BND: Merkel dringt volk immigratie op, veiligheid burgers kan niet meer worden gegarandeerd

Kristin Kaufmann, lid van Die Linke en co-burgemeester van Dresden, ziet in het nijpende tekort aan opvangruimte voor de duizenden moslimmigranten in haar stad voldoende reden om burgers ‘eventueel’ te dwingen om hen in hun eigen woning op te nemen, ‘net zoals na de Tweede Wereldoorlog het geval was’ (>). Zoals we van dit soort doorgaans buitengewoon arrogante linkse en ‘progressieve’ gutmenschen weten zal haar eigen optrekje daar hoogstwaarschijnlijk van worden uitgezonderd. Wat denkt u, zullen de even wereldvreemde politici van de Nederlandse pro-immigratiepartijen D66, GroenLinks, PvdA en SP zich binnenkort ook aan een dergelijke krankzinnige suggestie wagen?

‘Het onderbrengen van de mensen is alternativlos,’ aldus sozialbürgemeister Kaufmann, die daarmee het meest gebruikte woord van Reichskanzler Angela Merkel gebruikte om het Duitse volk impliciet te dwingen de komst van miljoenen moslimmigranten naar hun land kritiekloos te slikken. Gymzalen in de stad worden al enige tijd als semipermanente opvang gebruikt, waardoor tal van scholen geen gymlessen meer kunnen krijgen.

4-sterrenhotel in beslag genomen voor 740 moslims

Alternativlos was ook de onteigening van een 4-sterrenhotel in Halle. Zonder enige kennisgeving vooraf werd het complete hotel plotsklaps door de overheid in beslag genomen om dienst te gaan doen als opvangcentrum voor 740 moslims. De boze en verbijsterde medewerkers van het hotel en het restaurant in het gebouw werden allemaal naar huis gestuurd. Sommigen moesten op TV vernemen dat ze geen werk meer hadden. (>)

Plan voor compleet islamitische stad

Gymzalen, 4-sterren hotels – het is overduidelijk niet voldoende om plaats te bieden aan de tientallen miljoenen moslimmigranten die de Duitse regering de komende jaren het land wil binnenlaten. Architecten hebben dan ook een plan gepresenteerd voor de bouw van de eerste volledig islamitische stad in Duitsland. Daar moeten 30.000 moslims worden gehuisvest. In het centrum zal een grote moskee worden gebouwd.

De kosten van de nieuwe stad, die bedoeld is om de moslims ‘zich thuis te laten voelen’, worden geschat op € 500 miljoen en komen geheel voor rekening van de Duitse belastingbetaler. Cynische commentatoren hebben alvast een naam voor de stad bedacht: Neu-Aleppo. Omdat hetzelfde straatbeeld de komende jaren tal van bestaande steden in heel Europa zal overnemen, zou het zou echter net zo goed Neu-Baghdad of Neu-Gaza genoemd kunnen worden. (>)

Lees verder bij de Bron: xandernieuws.punt.nl

Photo by Abode of Chaos

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Kaat Monen schreef:

  Die Duitsers zijn echt knettergek!

 2. Long Pedro schreef:

  Nou wordt het toch echt tijd dat Rutte zijn woorden waar maak, en met ons land als de wiedeweerga uit de E.U stapt, de leiders begonnen nu echt door te draaien,dit kan echt niet meer. Uit de geldverslindende E.U en een stop op het toelaten van de gelukzoekers en de ex ISer Stoppen als het nog niet te laat is, dit kunnen jullie daar in Den Haag niet verkopen aan jullie volk, hier voor zijn jullie niet gekozen, om de bevolking tegen elkaar op te zetten, en ons land te verkwanselen aan de moslim bevolking S T O P deze onzin !!!

 3. Mark schreef:

  De vreemdelingen van voor Chr. en na Chr. En de vergelijking met de vluchteling in Europa heden
  ,
  De Montesquieu – een beroemd Frans Rechts-filosoof meende dat de ondergang van de Romeinse samenleving al in de eerste eeuw v. Chr. te situeren was en te wijten was aan een te grote opname van vreemdelingen.
  .
  In Europa zien wij nu hetzelfde gebeuren. De burger moet de Elite hierop aan spreken

 4. will schreef:

  Ik krijg het idee dat de Duitsers , nooit zijn opgehouden met Joden te haten

 5. Johan schreef:

  Duitsers lijden aan historische schaamte -en daarom deze vreemde reacties

 6. Monica schreef:

  En straks vluchten de Duitsers uit Duitsland…. waar moeten ze heen? Vluchten kan niet meer, zou niet weten waar naar toe….

 7. patrick lefevere schreef:

  wacht maar af, denk maar eens goed dit mogelijk is, waarom dit gebeurt, want ons volk kan niet meer denken, het is hen afgenomen ! ! ! ! jammer want dan zouden ze de ware aard zien , en de leugens ontdekken ! !!

 8. daniel schreef:

  merkel moet buiten dat alleen kan ze stoppen doet er wat aan en kom op straat voor het te laat is.

 9. Anarchist schreef:

  Moesten ze bij mooi niet flikken om zo’n figuur in huis verplicht op te nemen

 10. peter kersten schreef:

  Onmiddellijk uit de eu en een groot hek om Nederland

 11. herman schreef:

  als het mijn hotel was geweest had ik deze kompleet afgebrand zoner of met vluchtlingen

 12. Marc schreef:

  Het CDA – D66 -PVV – SGP – VVD en CU denken er ook zo over.

 13. Jules Vismale schreef:

  De asielzoekers-liefhebbende idioot Kristin Kaufmann uit Dresden heeft schijnbaar alle onzalige ideeen gekopieerd van het afschuwelijke islam-liefhebbende mens Angela Merkel of de akelige burgemeester van Leipzig, Burkhard Jung (SPD)! Nou is er bovendien weer zo’n stom links wijf van een Bettina Bunge (Dresden Marketing GmbH) uit Dresden die uittoetert dat Pegida toch zo slecht is voor deze stad omdat de toeristen en zakenmensen daar weg zouden blijven door de “vreemdelingenhaat en racisme”!
  Ik zal je eens wat zeggen, stomme gans die je bent: “Dat Dresden en vele andere Duitse steden, waaronder Berlijn, Leipzig, Dresden, Hamburg, Celle, Hannover, Kassel enz., een dergelijke slechte naam krijgen daar zijn zowel jij als die blauwe jakhalzen van een soortgenoten van jou verantwoordelijk voor! Jullie wilden toch zo graag poeslief tegen “vluchtelingen en asielzoekers”, plus radicale moslims zijn, zelfs als ze moordlustig kattekwaad uithalen, waardoor jullie gewoon ZELF verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van deze anti-islambeweging en Pegida steeds sneller groeit door de vreselijke aanslagen in Parijs, Londen en Brussel.
  En nog even terug te komen op Kristin Kaufmann: Als jij toch het gore lef hebt om de inwoners van Dresden om te kopen, te chanteren of te dwingen om ‘vluchtelingen en asielzoekers” bij hen thuis of in privéwoningen op te laten nemen dan mogen de Dresdenaren, wat mij betreft, jouw akelige rotkop in een schandblok stoppen en er karrenvrachten rot fruit, bedorven eieren en tomaten en stinkende modder tegen aan gooien!
  Gelukkig was er ooit de de Engelse schrijver Daniel Defoe (1660-1731), de schrijver van ‘Robinson Crusoe’, geweest die ooit openlijk in een schandblok werd gezet door zijn politieke tegenstanders omdat hij eveneens een kritische journalist en publicist was maar hij werd echter door de sympathiserende toeschouwers met bloemen “bekogeld” en kreeg van hen een bloemenkrans om zijn hals!
  Angela Merkel, Jean-Claude Juncker, Kristin Kaufmann, Martin Schulz, Bettina Bunge, Burkhard Jung, François Hollande en al hun linkse soortgenoten mogen, hopelijk naar wens, inderdaad de eerstgenoemde vernederingen in een schandblok ondergaan en desnoods verbannen naar een onbewoond eiland, net als Robinson Crusoe, maar dan hooguit met een enkele palmboom erop en voldoende ruimte om met zijn allen op te staan!
  Want zoals veel lezers van E.J. Bron al vele honderden malen aangeven: zij zijn smerige landverraders, uitverkopers van het culturele erfgoed, nietsnutten, labzwanzen, eigenwijze betweters en alles wat je maar aan lelijks in hun afschuwelijke smoelwerken of -gezichten kunt slingeren!

 1. 25 oktober 2015

  […] Link> Burgemeester Dresden overweegt burgers te dwingen migranten in huis te nemen […]

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: