in , ,

Burgemeester Ede: Marokko is hier de baas!

In Ede gooien Marokkaanse jongeren met stenen, steken auto’s in de fik en maken de plaatselijke bevolking bang. Wat doet de burgemeester van Ede, Cees van der Knaap? Hij roept de noodtoestand uit en gaat in gesprek met een Marokkaanse moskee en met de Consul-Generaal van Marokko.

Deze Consul-Generaal gaat verder in gesprek met de moskeeën. En dan is de burgemeester gerust gesteld dat het allemaal wel weer goed komt:

Daarnaast heb ik met instemming kennis genomen van de verklaring van Samenstede en de moskee Al Mouahidin. Deze verklaring maakt duidelijk dat het overgrote deel van de Edese Marokkaanse gemeenschap de ongeregeldheden scherp afwijst en haar best doet om de verhoudingen in de wijk Veldhuizen weer zo snel mogelijk te normaliseren.

Vinden Nederlandse autoriteiten het dus kennelijk normaal dat autoriteiten ingeschakeld moeten worden om de problemen op te lossen met Marokkaanse jongeren die hier zijn geboren, en die we daarom niet eens meer mogen noemen?

Gaat de burgemeester van Ede er vanuit dat hij geen gezag uit mag oefenen over deze Marokkanen, en doet hij dit omdat deze Marokkanen ondanks dat ze in Nederland geboren zijn, en geacht worden geïntegreerd te zijn, na al die generaties nog steeds niets met Nederland te schaften hebben? Legt deze CDA burgemeester zich er domweg bij neer dat heerst in Ede?

Zou deze burgemeester van Ede, die kennelijk zo’n fijn contact heeft met de Consul-Generaal van Marokko, er dan ook voor kunnen zorgen dat deze Marokkaanse relschoppers terug worden gestuurd naar het land waar ze zich kennelijk zo thuis voelen?

Lees verder via de Bron: Nieuws van de Dag

Photo by loufi cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
4 jaren geleden

Zo lang noch politie,noch gemeentes,noch politici afdoende maatregelen nemen,bij gebrek aan ruggegraat,is dit misschien het hoogst haalbare!Als ze,door het hele land,lik-op-stuk-maatregelen nemen in de vorm van uitzetten met families en al,met achterlating van NL paspoort en uitkering,pas dan komt er een einde in zicht van alle ellende,door dit schorem veroorzaakt!

Jim Boelen
3 jaren geleden

Waarmee de burgemeester het gezag erkent van de Marokkaanse gemeenschap! Laten we het positief bekijken: hîer kunnen wij NL burgers nog heel veel van leren!

Het volk wordt voorbereid op flinke verhoging gemeente belastingen

LOL: Verzekeraars willen privacyzorgen bij klanten wegnemen