in , , ,

Burgemeesterspost als afvalbak

Het lijkt steeds gekker te worden. In Arnhem zoeken ze een nieuwe burgemeester en er zijn 21 mensen die op deze functie solliciteren. Na langdurig beraad tussen de (traditionele) partijen kwamen ze met een verrassende keuze. Ze kozen namelijk voor Ahmed Marcouch! Als dat gezien wordt als de beste keuze dan ben je toch zeer benieuwd naar die andere 20 kandidaten. Die moeten dan wel echt verschrikkelijk slecht zijn geweest.

Ik neem aan dat er ook een gesprek heeft plaatsgevonden met de heer Marcouch en ik vraag mij af hoe dat dan gaat.

Want daar moet uit naar voren gekomen zijn dat hij niet in Arnhem is geboren, niet in Arnhem is getogen, niet eens uit de buurt komt dus werkelijk helemaal niets met Arnhem heeft!! Het lijkt logisch, en zou eigenlijk een vereiste moeten zijn dat een burgervader uit de regio komt en op de hoogte is van de plaatselijke aangelegenheden.

Ook vreemd is het natuurlijk dat de maar 6% van de stemmen heeft gekregen tijdens de laatste verkiezingen dus schijnbaar zijn ze niet zo gek meer op de PVDA daar in Arnhem.

Ik neem aan dat ze ook wel even zijn gedoken in het verleden van de heer Marcouch, en dan kom je achter de volgende zaken:

Hij heeft een dubbel paspoort, hij is voorstander van hoofddoekjes bij de , hij heeft begrip voor mannen die vrouwen geen hand willen geven, hij wil koranlessen op openbare basisscholen en had ooit het plan voor een islamitisch stadsdeel en hij heeft ooit aangevraagd om een radicale imam hier naar toe te halen voor een preek.…

Waarschijnlijk vonden ze dit allemaal pluspunten en waren ze zeer onder de indruk over zijn voortvarende manier waarop hij wil invoeren. In Arnhem zochten ze dus schijnbaar een kandidaat zonder enige binding met de regio die onze open vrije wil islamiseren. Als ze dat zochten hebben ze inderdaad een topkandidaat te pakken.

Ik snap wel dat de partijen geen gekozen burgemeester willen omdat het dan uitgesloten zou zijn dat deze man burgemeester zou zijn geworden.

Maar het is pijnlijk duidelijk aan het worden dat het ambt van burgemeester een soort afvalbak aan het worden is. Overbodige politici, liegende politici, graaiende politici komen steeds weer bovendrijven om deze functie te vervullen. Het gaat totaal niet meer om kwaliteiten maar alleen nog om de vraag welke politieke partij er aan de beurt is om de burgervader te leveren.

Lees verder via de Bron: BeWiseman

Photo by MJ Klaver cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fijne samenleving: Nooit eerder verklikten Belgen zoveel buren, bazen of kennissen

G20 Hamburg: Links wil dit geweld en deze anarchie over heel Europa verspreiden