in , ,

Burgeroorlog door vluchtelingen: ‘Een levensgevaarlijk spel’

Jongeren uit het asielzoekerscentrum in Oisterwijk wilden dinsdagavond autochtone jongeren met stokken te lijf gaan aan het Klompven. De politie heeft dit weten te voorkomen. Twee allochtone jongeren zijn opgepakt.

Rond kwart voor acht kreeg de politie een melding dat er iemand was neergestoken aan het Klompven in Oisterwijk. Dat bleek niet het geval te zijn, maar er was wel ruzie tussen verschillende groepjes. Veel politiewagens kwamen ter plekke in Oisterwijk. Ook een ambulance kwam op de melding af. Er waren zo’n twintig jongeren betrokken bij de vechtpartij. Er zijn geen gewonden gevallen. Aan de vechtpartij is vermoedelijk een ruzie voorafgegaan. Dit meldt Omroep Brabant. De twee aangehouden jongeren zijn naar het politiebureau in Tilburg gebracht. Een van de jongeren heeft een valse naam opgegeven.

Boze inwoners van Oranje hebben dan weer afgelopen avond staatssecretaris Klaas Dijkhoff belaagd. Dijkhoff was in het dorp voor een bijeenkomst over de komst van zevenhonderd extra asielzoekers. Boze inwoners blokkeerden hier de weg met auto’s toen de staatssecretaris wilde vertrekken, waarna de auto van Dijkhoff omkeerde om een andere route te nemen. Een vrouw, Hilda van der Heide ging voor de auto staan om deze alsnog tegen te houden. Ze werd weggetrokken door een agent, waardoor ze viel. Een woordvoerster van Dijkhoff en de politie hebben dat bevestigd. De vrouw raakte gewond aan haar arm en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

In april besloot de gemeenteraad van Midden-Drenthe, na veel commotie in het dorp, dat zevenhonderd het maximumaantal asielzoekers zou zijn, maar staatssecretaris Dijkhoff legt dat besluit naast zich neer. Eerder dit jaar besloot de gemeenteraad van de Drentse plaats dat er maximaal zevenhonderd asielzoekers zouden opgevangen mogen worden in vakantiepark Speelstad Oranje. Daar komen nu zevenhonderd vluchtelingen bij. In het dorp zelf wonen circa 150 mensen. (Bron)

9806786206_7a4c19374d_merkelDe woorden van , Frau Kaiserin Flüchtling, galmen ondertussen in echo over Nederland na: “De multiculturele samenleving is volkomen mislukt”.

Want deze twee berichten samenvattend: migranten waren voornemens de wapens op te nemen tegen hun gastheren, en in preventieve bescherming van de politieke elite die democratische besluitvorming ter zijde schoof, werd een vrouw fysiek door de politie aangevallen, ‘onschadelijk gemaakt’, of zoals dat in politietermen heet ‘geneutraliseerd’. Een wat oudere vrouw die stilstond op een bospad: levensgevaarlijk natuurlijk…

In ieder geval zien we fysieke geweldhandelingen steeds maar dichterbij komen. Fysieke geweldhandelingen die zich steeds met elkaar verbonden weten onder een enkele noemer: ‘vluchtelingen’. Fysieke geweldhandelingen die wat betreft ons land zijn afgetrapt met de moord op Theo van Goch: Op dinsdagmorgen 2 november 2004 rond negen uur ‘s ochtends werd Van Gogh vermoord. Hij fietste door de Linnaeusstraat in Amsterdam-Oost/Watergraafsmeer, op weg van huis naar zijn kantoor, toen hij door Bouyeri, ook te fiets, met een HS 2000- werd beschoten. Van Gogh werd door een aantal kogels getroffen. Ook twee omstanders werden geraakt.

Bovendien werd de eerdere moord op Pim Fortuyn werd dan wel niet gepleegd door een vluchteling, maar wel door een hunner sympathisanten. Immers het onderzoeksrapport naar de geestelijke gesteldheid van Volkert van der Graaf, opgesteld door het Pieter Baan Centrum, zegt dat zijn persoonlijkheidsstoornis zich openbaart doordat hij “overdreven gewetensvol” was, en dat zijn voornemen (moord) was ingegeven door zijn verwachting dat het slachtoffer “een groot gevaar” zou vormen voor “de zwakkeren”. (Gutmensch?) Bovendien betreft het een publiek geheim dat Fortuyn wereldwijd behoorlijk wat meer aanzien genoot om zijn antivluchtelingen opstelling (vol=vol) dan om zijn milieustandpunten.

Maar de woede onder grote groepen autochtonen bouwt zich sindsdien in elk geval steeds maar verder op. We horen de journaallezer dan vandaag ook niet voor niets zeggen “de bewoners van Oranje zijn woedend”.  Maar bleef het maar bij woede.

Want er is natuurlijk ook nog een proces gaande dat die jarenlange opgebouwde woede inmiddels laat omslaan in haat. Haat, telkenmale gevoed door de nieuwste ontwikkelingen van de dag. En dat maakt de situatie pas écht (levens)gevaarlijk: islamitische vluchtelingen die ‘ongelovigen’ haten, die collega- vluchtelingen haten, en anderzijds steeds grotere groepen autochtonen die de aanwezigheid van migranten plus de politieke elite haten.

 

En dit alles gaat niet op kortere termijn tot (burger)oorlog leiden? De steun die migranten (en staat) van politie en leger kunnen verwachten is bovendien volstrekt onvoorspelbaar. En het antwoord op de vraag waarom allochtone politiekandidaten met voorrang moeten worden behandeld bij sollicitatie naar een politiejob mag in deze eveneens boekdelen spreken. In ieder geval wordt er een gevaarlijk spel gespeeld. Een ronduit levensgevaarlijk spel!

Lees verder bij de Bron: nachthemel

Photo by Nationaal Archief


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
GERECHTIGHEID
5 jaren geleden

Blijf maar lekker in je luie stoel zitten hoor en volg het maar op de TV het is toch de “ver van mijn bed show!” NU NOG WEL!! MAAR MORGEN NIET MEER!!!
ALS DE STENEN DOOR JE RUIT VLIEGEN; JE KINDEREN WORDEN GEMOLESTEERD, JE VROUW EN /OF DOCHTER WORDEN LASTIG GEVALLEN DAN KOM JE MISSCHIEN OVEREIND UIT MACHTELOZE WOEDE!!!
Een groot deel van deze zogenaamde asylzoekers zijn niet meer en niet minder dan economische vluchtelingen die snel rijk willen worden en daarvoor de barricaden opgaan om ONS financieel uit te kleden; zo niet erger!!!
HET IS DE HOOGSTE TIJD OM MASSAAL IN TE GRIJPEN WANT RUTTE C.S. DOET HET NIET!!!
DE POLITIEK IS AFWEZIG EN LAAT ONS DE ROTZOOI NA!
MENSEN ER IS HELAAS MAAR ÉÉN REMEDIE EN DAT IS MASSAAL DE BARRICADEN OP OM ONS LAND TE REDDEN VOOR ONZE KINDEREN EN TEGELIJK HET ARMZALIGE ZOOITJE IN DEN HAAG WEG TE JAGEN EN OP TE SLUITEN!
RUTTE IS EEN ONMENSELIJKE GLIMLACHENDE IDIOOT WANT WAT DIE ALLEMAAL FLIKT MET STEUN VAN DE PVDA, D-66 EN DE (ON)CHRISTELIJKE PARTIJEN CU EN SGP GAAT ELKE REDELIJKHEID VER TE BOVEN!

ASYLZOEKERS KRIJGEN BIJNA ALLES (EN WIJ MAAR BETALEN)!
DE BEVOLKING LEIDT ZO LANGZAMERHAND BITTERE ARMOEDE; 60.000 DAKLOZEN ERBIJ, 400.000 KINDEREN ONDER DE ARMOEDE GRENS, STEEDS MEER BEJAARDEN EN ZIEKEN PLEGEN ZELFMOORD OMDAT ZE HET NIET MEER ZIEN ZITTEN, 25% VAN DE BEVOLKING KAN NU AL HET EIGEN RISICO VOOR DE ZORG NIET MEER BETALEN; GOEDKOPE HUURWONINGEN ZIJN VOOR DE ASYLZOEKERS;DE HUREN WORDEN EXTRA VERHOOGD TERWIJL DE HUURTOESLAG 3 JAAR WORDT BEVROREN EN GA ZO MAAR DOOR………………….

SOCIAAL NEDERLAND WORDT VOLLEDIG AFGEBROKEN EN DE ASYLZOEKERS DOEN DE REST!!!

SLAAP MAAR LEKKER DOOR HOOR TOT HET TE LAAT IS!!!!!

Johan
5 jaren geleden

BELANGRIJK == Lees eens wat er zeker gebeurt met Nederland
Vluchtelingen een bedreiging? Leer van het Romeinse rijk
.
http://www.volkskrant.nl/opinie/vluchtelingen-een-bedreiging-leer-van-het-romeinse-rijk~a4174666/

Peop aan de burgers

Hierdoor betaald NL-er veel meer dan gemiddeld: Klein clubje verzekeraars domineert Nederlandse zorg