in , ,

Burgers niet maar Politie mag wel bij het Binnenhof demonstreren en de orde verstoren

In tegenstelling tot vele initiatieven die hebben getracht hun recht op vrije meningsuiting vorm te geven in en om het Binnenhof maar werden tegengehouden hierin door de en teruggedreven naar het Malieveld weiland, kan diezelfde politie nu, zonder dat ze een duimbreed in de weg wordt gelegd, zelf wel de orde verstoren bij het Binnenhof!

Politiemensen zijn donderdagochtend begonnen met hun protestactie rond het Binnenhof. Even na 08.00 uur hadden zich ongeveer 1.400 agenten in verzameld.
Elk uur is er een lawaaiprotest van een minuut met sirenes, toeters en trommels. De agenten demonstreren voor een betere cao en blijven vermoedelijk urenlang aanwezig op plaatsen rond het Binnenhof.

Tijdens de ‘blauwe omsingeling’, zoals de politiebonden de actie noemen, zetten de actievoerders symbolisch lege geldkisten neer op het plein voor het ministerie van Financiën. Om 07.30 uur deden ze dat voor het eerst.

Om 11.50 uur loeien de sirenes zelfs tien minuten op het Plein in Den Haag. Tijdens het lawaaiprotest wordt volgens de actievoerders gezorgd voor gehoorbescherming.

Lees verder via: Politie mag wel bij het Binnenhof demonstreren en de orde verstoren


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
piet van het eiland
5 jaren geleden

De Politie is een Handelsonderneming en staat als zodanig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Net als alle landen van de wereld. Dat zijn ook niets anders dan commerciële entiteiten die winst moeten maken op hun onder-danen. Beiden zijn echter 2D. Mensen zijn 3D, maar omdat zij de mensen hebben geleerd dat zij ‘personen’ zijn en een pasje bij zich ‘moeten dragen om zich te kunnen identificeren, kunnen zij bestaan en de baas spelen! Als zodanig is de Politie uit op verdiensten/ winst door het jagen op mensen. Die mensen leren ze herkennen aan hun houding en wat ze doen inzake wat ‘volgens de wet’ bepaald ‘niet juist’ schijnt te zijn. Tevens gebruikt de politie tactieken die gebaseerd zijn op het genereren van angst door intimidatie. Dat heet ook wel ‘uitlokking’ en veel mensen trappen in die val doordat ze geïrriteerd raken door de onpasselijke aanval van de agenten in kwestie, zodat zij overgaan tot het beledigen van de agenten, wat weer een ‘prijs’ oplevert, die kan resulteren in een boete. Alles wordt opgevoerd als een spel en het is werkelijk een betovering, een traumatisering van de menselijke onschuld, waardoor steeds meer mensen zelfs met steeds meer ‘verzonnen’ schulden komen te zitten. De politie heeft een doortrapte policy, waarbij zij de mensenrechten niet op de 1e plaats stellen, maar hun verdiensten. Zij liegen en bedriegen en een agent wordt geloofd, maar degenen die de naam dragen niet. Dat komt omdat je als ‘naamdrager’ dood bent verklaard en de doden kunnen niet spreken. Dus ook niet tegenspreken, want zij hebben geen stem. Dus WÉG met die pasjes, winkelpasjes, ALLE PASSEN, Neem JOUW AUTORITEIT weer in bezit en snel naar: Losethename.com of verliesdenaam.wordpresscom

Kijkvoer: Tros Radar over Zorgverzekeraars

En daar gaat 15 miljard NL euro gemeenschapsgeld – ABN Amro