in , ,

Burgers vs Plasterk: 0-1

BitsOfFreedom reageert op de uitspraak van de rechter:

Vandaag kwam de langverwachte uitspraak in de zaak ´burgers tegen Plasterk´. In deze zaak werd geëist dat onze geheime diensten niet langer informatie accepteren die andere diensten (zoals de NSA) hebben verzameld in strijd met onze . De rechter heeft helaas alle eisen afgewezen, maar heeft dat op onterechte gronden gedaan.

Hoe inlichtingendiensten hun eigen volk afluisteren?

Ook overheden moeten voldoen aan wetten. Die wetten verbieden voor een flink deel dat een overheid zijn eigen volk totalitair mag afluisteren. De Nederlandse overheid mag dus niet zomaar ongericht (dus iedereen) Nederlandse burgers afluisteren als daar geen goed aanwijsbare reden (bevelschrift geaccordeerd door rechter) voor is. Goed, die wet is dus prima.

Die wetten gelden echter niet voor buitenlands volk. Die wetten zijn veel vrijer, overheden mogen dus wel buitenlandse burgers ongericht en bevelschrift-loos afluisteren. De NSA is, als u een beetje oplet, altijd notoir in het nieuws met de uitspraken dat de NSA niet grootschalig de Amerikanen zelf afluistert (een leugen trouwens), en alleen ‘buitenlanders’ totalitair afluistert.

Ook voor inlichtingendiensten geldt: Vriendendienst, Sharing is caring

Nu wil het feit dat inlichtingendiensten elkaar een dienst doen. Je mag dus wel andersmans volk afluisteren, en je mag inlichtingen-informatie uitwisselen. Dus VK luistert Nederlanders af (Echelon) en Nederlanders luisteren af.  Wat denkt u dat de NSO () aan het doen is in het Friese Burum? Die zijn burgers van buurlanden aan het afluisteren, als wederdienst voor buurlanden die op hun beurt weer Nederlandse inwoners afluisteren.

Nu heeft de rechter uitgesproken dat, Ja de NSA luistert Nederlanders grootschalig en bevelschriftloos af, en Ja de AIVD helpt de NSA daar goed bij, en nu blijkt dus… Ja, de AIVD mag de informatie die de NSA voor de AIVD verzamelt over Nederlandse burgers gewoon gebruiken als zijnde hun eigen informatie.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

Photo by jack_of_hearts_398


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
johan
5 jaren geleden

Wie nog denkt dat onze Rechtspraak en Nederlandse Rechter onafhankelijke uitspraken doet is vreselijk naïef, De Nederlandse Rechter staat ook onder druk, Zie als voorbeeld : de zaak Joris Demmink=daar waagt geen Rechter zich aan. Die weet ook hoe het uiteindelijk met hem / haar afloopt. Dit is praktijk mensen.
http://www.sdnl.nl/nsa-spy.htm

Rob
4 jaren geleden

Mr,. Joris Demmink werd betaald uit de pot van de AIPAC
Er zaten veel te hoge figuren in dat netwerk van pedoseksuelen

Mijn EPD mogen ze uit m’n koude, dode vingers wrikken

IGZ mag dossiers inzien zonder toestemming patiënt