in , ,

Burgerwachten Soldiers Of Odin gevolg van falende overheid

HET IS KOMKOMMERTIJD EN DAAROM IS ER OVER EEN BURGERWACHT IN WINSCHOTEN. DE SOLDIERS OF ODIN HEBBEN EEN ASIELZOEKER VIA BURGERARREST AAN DE POLITIE OVERGEDRAGEN, MAAR DE POLITIE BESTRIJDT DIT. VERBAZINGWEKKEND, WANT ER CIRCULEERT GEWOON EEN FILMPJE VAN OP HET INTERNET. EN NU IS ER DISCUSSIE OVER HET NUT VAN BURGERWACHTEN, TERWIJL DE DISCUSSIE ZOU MOETEN GAAN OVER WAARAAN BURGERWACHTEN ÜBERHAUPT ONTSPRUITEN.

Door het falende kabinetsbeleid op het gebied van veiligheid en asielzoekers is het een eenvoudig abc’tje om te bedenken dat er burgerwachten worden gevormd. De huidige overheid geeft geen enkel gevoel van bescherming en de bevolking heeft het idee dat deze overheid meer de daders de hand boven het hoofd houdt dan voor de eigen bevolking te zorgen.

https://www..com/S.O.O.Netherlands/videos/765862216883874/

Onvrede en ophef

Het gevoel van rechtsongelijkheid in is groot. Nederlanders die een gemeenteraadsbijeenkomst versjteren worden opgepakt, ontslagen door hun werkgever en berecht. Turken in Rotterdam die verslaggevers lastigvallen en vernielingen plegen, worden met rust gelaten en komen ermee weg.

Een varkenskop bij een moskee betekent OPHEF, maar als een lichtgetinte persoon ramen ingooit bij een kerk in Leeuwarden is de OPHEF ver te zoeken of zelfs onvindbaar. Door deze dubbelhartige berichtgeving wordt de onvrede bij Nederlanders groter en groter. Volkomen terecht overigens.

Die onvrede moet zich uiten. De geijkte manier daarvoor is in de vorm van burgerwachten, aangezien er geen oplossingen meer verwacht worden van de politiek. Die zit immers zo ver en diep in haar politiek correcte ivoren toren verstopt, dat zij het daglicht van de werkelijkheid niet meer kan verdragen.

Veiligheid

Door de aanhoudende bezuinigingen en reorganisaties bij onze veiligheidsdiensten en -instellingen, in combinatie met een belachelijk hoge werkdruk, kan uw dagelijkse veiligheid niet meer gegarandeerd worden. Er zijn geen mensen, geen middelen en geen . Het is de uitkomst van de politieke vergezichten in Den Haag, waar mensen in de provincie de prijs voor betalen.

Waarom burgerwachten ontstaan is dus meer dan duidelijk. Het constante falen van politiek Den Haag. Zijn burgerwachten nuttig of nutteloos? Mijn eigen idee hierover is duidelijk. Zo lang burgerwachten binnen de wettelijke normen opereren, mogen ze wat mij betreft hun gang gaan en zie ik ze als een welkome aanvulling op de niet-aanwezige politie.

Falende overheid

Wanneer politiek Den Haag en de Main Stream Media jammeren over burgerwachten, dan wordt het tijd dat zij zich eens gaan verdiepen in hoe het is om je onveilig in je eigen stad te voelen. Hoe het is om lastig te worden gevallen op straat en hoe het is om in kilometers omtrek geen blauw te bekennen.

Waar de overheid faalt zullen burgerwachten het overnemen. De bevolking is de loze politieke praatjes zat en komt nu zelf in actie. Volgens de Facebookpagina van Soldiers Of Odin is de toeloop nu zo groot dat hun webpagina overbelast is. Oorzaak en gevolg. In dit geval van desastreus kabinetsbeleid inzake veiligheid.

Lees verder via Bron: Stop de bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Doodstrijd: Deutsche bank sluit 26% van zijn filialen

EU onderhandelt dit weekend over toetreding Turkije en Oekraine