in ,

Buurtsuper dicht vanwege ‘overtreden coronamaatregelen’, grootgrutter Albert Heijn blijkt ondertussen besmettingshaard…

Een Albert Heijn-filiaal in Zwolle blijkt een -besmettingshaard te zijn. Vooralsnog vier medewerkers werden positief getest op het .

Een dergelijke uitbraak in een van de overvolle AH-filialen hing al een tijdje in de al dan niet geventileerde lucht.

Bij een Albert Heijn-filiaal in Zwolle is een corona-uitbrak onder personeel vastgesteld. Tot nu toe blijken minstens vier medewerkers besmet met het coronavirus. Ze zouden momenteel in quarantaine zitten en maken het ‘naar omstandigheden' goed.

Volgens de supermarktketen zijn de werknemers in de privésfeer besmet geraakt, maar of de besmetting naar dezelfde bron is te herleiden wil Albert Heijn niet loslaten.

Het gaat dagelijks mis bij een van de 1036 overvolle Albert Heijn-vestigingen. Mensen houden vaak geen afstand, wat soms ook een gevolg is van de gigantische drukte in de supermarkten. Ook is de hygiëne niet altijd op orde.

Gekscherend genoeg moest de lokale buurtsuper Berning Supermarkt in Noord Deurningen (Overijssel) onlangs de deuren juist sluiten vanwege ‘het overtreden van de coronamaatregelen', ondanks dat daar -voor zover bekend- nul mensen een besmetting hebben opgelopen.

Vooralsnog hoeft het machtige Ahold Delhaize niet te vrezen voor sluiting van een van haar filialen. Daarvoor hebben ze immers te veel financieel (= macht) opgebouwd sinds de ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Arts klaagt RIVM-baas Jaap van Dissel aan: ‘De cijfers liegen niet’

Na Hagia Sophia bouwt Erdogan opnieuw een kerk om tot een moskee