in

“Bye, bye Moria”: ‘Vluchtelingen’ vieren de brand en proberen het blussen te voorkomen

Men kon erop wachten, wat er de afgelopen nacht is gebeurd: In het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos en in de omgeving braken ’s nachts verschillende branden uit.

Terwijl bijna het hele kamp nu in brand staat, belemmeren ‘vluchtelingen’ niet alleen het brandbestrijdingswerk, maar marcheren ze ook “Bye bye Moria” zingend naar de haven van het eiland.

De krant Tagesschau schrijft op Facebook:

“Volgens mediaberichten staat bijna het hele kamp in brand. Ook wooncontainers staan in brand en daarom hebben de autoriteiten de evacuatie van het kamp bevolen. Veel van de meer dan 12.000 migranten hebben volgens de hulpdiensten al geprobeerd zichzelf in veiligheid te brengen. Tot nu toe is er geen informatie over mogelijke verwondingen of zelfs sterfgevallen.

Corona-positieven ontvluchten het kamp

Hulporganisaties en vrijwilligers ter plaatse berichtten in over mensen die door rook en vlammen van hun vluchtroutes waren afgesneden. Minstens 28 brandweermannen met negen voertuigen die door vrijwilligers worden ondersteund, bestrijden de vlammen, schrijft het persbureau Reuters. Sterke winden, waarvan sommige tot 60 kilometer per uur bereikten, bemoeilijkten het bluswerk. De oorzaak van de branden is nog onduidelijk. Sinds vorige week staat het kamp onder quarantaine omdat minstens 35 migranten positief getest zijn op het Coronavirus”.

Het is opvallend dat de Tagesschau en andere mainstream media zich nu vooral verzetten tegen commentaren die ervan uitgaan dat de vluchtelingen of vertegenwoordigers van de ’s, die daar momenteel in groten getale aanwezig zijn, zelf het vuur hebben aangestoken om de autoriteiten en de politici in te chanteren……

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wake up people !!
5 maanden geleden

Voor wie het nog niet beseft: er is sprake van een wereldwijde samenzwering tegen de burgers van deze wereld door een satanistische elite die in afgelopen decennia op alle mogelijke plaatsen de organisatie structuur van de aarde hebben ondermijnd. Dit is niets minder dan WWIII zoals in de Bijbel beschreven in het boek Openbaringen.

Mensen die waarschuwden voor de plannen werden conspiracy denkers genoemd (term door CIA bedacht) en niet serieus genomen, maar deze mensen hebben volledig gelijk gekregen.

Wie zijn die satanisten?
Te denken valt hierbij aan NGO’s, Banken, Corporaties, Regeringen, ZIonisten, Vrijmetselaars, Khazarische maffia, Skull & Bones, Jezuieten, RK kerk, The Crown …

Het zijn deze partijen die op alle mogelijke manieren onrust zaaien door rellen te veroorzaken door anderen.
De migratie van mensen uit Afrika naar de EU is opgezet en gefinancierd door mensen als Soros (Rothschild, Khazarische jood) met het doel om de EU van binnenuit te slopen.

Dit kan direct vergeleken met de BLM beweging die door dezelfde partijen is opgezet om zo mogelijk een burger oorlog te creeeren waarbij Trump kan worden afgezet.

Het uiteindelijke doel is de absolute macht te krijgen en een wereldregering te vormen met de burgers weredlwijd als slaven. Lat het niet zover komen. Wordt actief !

Wat doet de NL regering ??
5 maanden geleden

Je zou verwachten dat de NL regering weinig anders kan doen dan om deze mensen allemaal terug te sturen omdat het gedrag onacceptabel is en het land grote schade brengen.

Een tablet of laptop eisen van leerlingen − het mag niet, maar scholen komen ermee weg

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik me laat testen op corona?