in

Caberet: Kamer onthutst over fraude NS-aanbesteding

De is verbijsterd over de van een NS-dochter bij de aanbesteding van openbaar vervoer in Limburg. De volledige Kamer wil heel snel een debat over de kwestie, bleek dinsdag. „Dit geeft een onthutsend beeld”, zei Sander de Rouwe ().

D66’er Stientje van Veldhoven wil dat de NS niet meer mee mag doen met aanbestedingen zolang de zaak niet opgehelderd is. „Dit is totaal onacceptabel.” Volgens de SP bewijst de zaak dat de op het spoor tot excessen leidt waar niemand blij van wordt. Barry Madlener van de vindt het „zeer, zeer ernstig” en wil dat het hele aanbestedingsproces in Limburg wordt overgedaan.

Regeringspartij spreekt van „on-Nederlandse toestanden”. De liberalen vragen zich bij monde van Aukje de Vries af of de NS nog wel grip heeft op zijn dochters en of de overheid nog wel grip heeft op de NS. De Staat is de enige aandeelhouder van de NS.

Bron: Telegraaf.nl

Photo by hemkes


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

TTIP in actie, Europa staat 19 gentech-gewassen toe

Dwangarbeid voor werklozen: Uitbuiten door overheid loont