in , ,

Canada: 14-jarig meisje misbruikt door Syrische vluchtelingen, moet situatie maar vanuit hun standpunt bekijken

Wat gebeurt er in Canada en in de wereld? In de afgelopen jaren heeft hun open deur immigratiebeleid geleid tot een massale stroom immigranten van over de hele wereld, en dit heeft geresulteerd in enorme sociale “uitdagingen”.

Overweeg het volgende voorbeeld. Dit verhaal komt van Frontlines News …

“Het incident vond plaats toen twee Syrische vluchtelingen het 14-jarige meisje begonnen te vermalen. Al snel begon een van de Syrische jongens de borsten van het meisje te betasten voordat hij zijn hand in haar ondergoed stak en haar vagina aanraakte.

Misschien gebeurde het meest verontrustende deel van het verhaal na het incident, toen documenten verkregen in een verzoek om vrijheid van informatie onthulden dat schoolambtenaren opkomen voor de Syrische jongen. ‘

Wat is het volgende?

Zullen Canadese meisjes binnenkort worden verteld dat het hun “burgerplicht” is om seks te hebben met immigrantenjongens?

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gaan we weer: Belastingdienst weigerde ten onrechte huurtoeslagen

Bizar en eng wat kinderen leren over ‘opwarming van de aarde’