in , , , ,

Catalonië, Spanje: moslimbevolking in 4 jaar tijd met 20% gegroeid 

geralt / Pixabay

Catalonië heeft de snelstgroeiende moslimbevolking in Spanje – en meer islamitische centra dan enige andere regio in het land. Hier heeft links een totale hegemonie en de patriottische strijdkrachten worden letterlijk vervolgd door de linksen, meldt Defend Europa.

Van 2011 tot 2015 is het aantal moslims in Catalonië met 19,5% gegroeid. Dat vertaalt zich naar 83.000 meer mensen dan 4 jaar geleden.

Niet alleen dat, het risico van terroristische aanslagen is verdrievoudigd juist in dit jaar (onder de socialistische regering zijn bijna 30.000 meer moslims gearriveerd). Dit “fantastische” multiculturalisme zou uiteindelijk helaas ontploffen bij de terroristische aanslagen van Barcelona in 2017.

Wat was de reactie van de Catalaanse politici na dit te hebben gezien? Moest het serieuze maatregelen nemen? Nou ja, eigenlijk niet.

De radicale separatisten willen het land dat ze ‘liefhebben’ zo graag verkopen aan mensen van verschillende culturen en tradities. Alsof dat nog niet genoeg is, geeft de burgemeester van Barcelona, ​​Ada Colau, 100.000 euro uit aan een observatorium ‘tegen islamofobie’.

Gezien de kleine kracht van de patriotten in deze regio, kan Catalonië zichzelf redden van massale immigratie en van de grote islamisering? Helaas, niet voor nu. Als ze onafhankelijkheid zouden bereiken, zouden ze hoogstwaarschijnlijk de eerste islamitische staat in West-Europa zijn.

Van 2011 tot dit jaar is het aantal immigranten bijvoorbeeld verdubbeld. Ze vormen meer dan een miljoen mensen in een bevolking van slechts 7 miljoen. Steden als Barcelona zijn op weg om een ​​nieuw Londen te worden (de niet-Europese bevolking bereikt meer dan 30%).

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederland rijker, burger kan minder besteden, gemiddeld huishouden nog steeds beneden consumptieniveau van voor de crisis

Pats, weer een vaasje van Rutte: Hulporganisatie stuurt tandarts om 1000 Nederlandse armen te helpen