in

Catch22: Nederland kan niet voor- en niet achteruit

Er zijn van die situaties die ze een “catch 22” noemen. Waarbij het eigenlijk niet uitmaakt wat je doet, je bent altijd de sigaar.

Dat is ongeveer de situatie in wat ooit het zo vrijgevochten Nederland was.

Ooit was dit een welvarend land, opgebouwd na de Tweede door onze ouders en grootouders. Een natie die nu alleen nog in naam een land is en alleen op papier nog soeverein.

Nederland staat onder controle van wat men noemt “gekochte mannen en vrouwen”. Mensen die als officiële titel politicus hebben, maar in werkelijkheid niets anders zijn dan carrièreslaven die er maar voor één iemand zijn en dat is zichzelf.

Mensen die hun ziel en zaligheid hebben verkocht aan het corporatisme, waarbij ze maar één ding voor ogen hebben. Na hun periode in Den Haag komt er nog een leven dat dan zal worden beloond met of een mooi commissariaat of job in Brussel.

Zelfs al moet je niets hebben van wat men een samenzweringstheorie pleegt te noemen, namelijk dat de Europese Heilstaat niets anders is dan de voortzetting van het Nazirijk in een ander jasje, dan nog kan zelfs een blinde zien dat we als voormalige Nederlandse (en uiteraard ook Belgische) bevolking in de maling worden genomen.

Gisteren werd er vol verontwaardiging gereageerd omdat er wederom een rekening vanuit Brussel op de deurmat viel. Een naheffing. Waarvoor is niemand duidelijk, maar schijnbaar hoeft dat ook niet want hoe vager het verhaal des te beter. Wederom moet er een bedrag van 446 miljoen Euro worden overgemaakt aan Brussel.

Dit is niet de eerste naheffing want ze schijnen met de regelmaat van de klok te komen en iedere keer wordt er een kletsverhaal bij verkocht waarom er wederom honderden miljoenen van afgeperst belastinggeld naar Brussel gaat.

Dan wordt er zoetsappig gezegd dat Nederland in totaal dit jaar 7,8 miljard Euro afdraagt aan Brussel.

Wat klaarblijkelijk niemand zich schijnt te vragen is wat Nederland concreet terugkrijgt voor die 7,8 miljard Euro.

Wanneer je iemand op straat vraagt wat ze nu eigenlijk zien als voordeel van de komt iedereen altijd standaard met “het vrije reizen zonder paspoortengedoe”. Meer “voordelen” kan men klaarblijkelijk niet bedenken.

Laat nu net dát “voordeel” Europa volledig gaan ontwrichten. Alles en iedereen kan vrij reizen binnen Europa en ook daarbuiten trouwens want buitengrenzen heeft Europa niet.

Als je namelijk wel buitengrenzen zou hebben als staat of unie dan zouden er geen honderdduizenden mannen, vrouwen en kinderen overheen kunnen wandelen.

Dan lees je de volgende berichten:

De toestroom vluchtelingen en asielzoekers kost dit jaar naar schatting meer dan 15 miljard euro. Dat heeft de Duitse Landkreistag, de vereniging van regio’s, berekend. Twee derde van de kosten is voor rekening van de gemeenten. De rest komt van de deelstaten en de regering, meldde de Duitse krant Handelsblatt woensdag.

Nederland heeft in september een nieuw vluchtelingenrecord geboekt: nooit eerder kwamen er in één maand zoveel asielzoekers en nareizende familieleden naar ons land.

Kortom, naast de miljarden die al worden overgeboekt naar de elite in Brussel is het land ook nog eens, net als Duitsland, miljarden Euro’s extra kwijt aan asielopvang en bijkomende kosten.

Kosten die dankzij een “verenigd” Europa gemaakt moeten worden. Als er namelijk geen Europa was geweest zonder grenzen dan was er ook geen massale toestroom vluchtelingen geweest.

Ondertussen moet al de financiële schade die door Brussel wordt veroorzaakt ergens vandaan komen:

Oudjes in Nederland die het land hebben opgebouwd en gezorgd hebben voor de welvaart voor zover die nog aanwezig is, worden de bejaardenhuizen uit gekieperd omdat er geen zou zijn. Ze worden ieder jaar verder gekort op hun pensioen waar ze een leven lang keihard voor hebben gewerkt.

Wanneer je niet gelooft in de Nazi Heilstaat Europa, vraag jezelf dan eens af waarom al die politici zoveel moeite doen om de burgers ervan te overtuigen dat er zonder Europa geen leven zou zijn.

De reden is simpelweg omdat iedere politicus, een uitzondering daargelaten, in Den Haag zit omdat daarna Brussel lonkt wat een prachtkans is voor een volgende carrière move. Kijk maar eens hoe die Frans Timmermans dat heeft geflikt.

Er is uiteraard ook maar een beperkt aantal commissariaten beschikbaar, dus Brussel is de logische vervolgstap voor een politicus die zijn carrière serieus neemt.

En zo zit ons land gevangen en kunnen we niet voor- of achteruit. De enige Nederlandse politicus die Europa uit wil, is Wilders, maar dat is ook geen alternatief omdat zijn hele politiek is gebaseerd op haat tegenover vreemdelingen en hun religie.

De rest, onder aanvoering van de Bilderbergers Pechtold, Rutte en Samson, doet precies wat hen is opgedragen en dat is wat er nog over is van het land verkwanselen aan Brussel.

Bron: Niburu.co

Photo by ** RCB **


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kritiek op asielbeleid Merkel: Aangifte tegen pastoor Duitsland

Confidence Model cyclus: Putin was slechts 10 dagen over tijd