in ,

CDA wil Nederlands ‘space force’ in de ruimte, een plan die vele miljarden gaat kosten

Stevebidmead / Pixabay

Hoorde vanmorgen op BNR dat het CDA een ‘ cyberforce’ wil creëren, iets dat het VS beest Trump eerder al als doel heeft neergezet…….*

Het CDA kwam tot dit plan n.a.v. de storing van de communicatie tijdens de militaire oefening Trident Juncture in Noorwegen, die zoals alles wat mis gaat, wordt toegeschreven aan … juist: de Russen ..ha! ha! ha! (deze communicatiestoornis klinkt eerder als de zoveelste geschoten bok van de VS).

Trident Juncture was overigens een militaire oefening op een inval in Rusland, dat blijkt wel uit de bijna tegelijkertijd gevoerde luchtmachtoefening in Oekraïne** (waarin het VS ‘raketschild’ met kernraketten in Polen en Roemenië een belangrijk rol speelde).

Bovendien gaf een VS generaal toe dat ook een VS – Japanse marine oefening (ook met vliegend marine oorlogstuig) in feite een verlengde was van Trident Juncture……***

Uiteraard wil het CDA een bedrag van vele miljarden uittrekken voor dit plan, waar ze het laten afweten als het gaat om echte armoedebestrijding in .

Ik heb een veel beter plan: laten we een Nederlands ruimtestation bouwen voor alle CDA politici, zo ongeveer allen oplichters en leugenaars die, zogenaamd onder christelijke vlag, de sociale samenhang in ons land willen vernietigen, opgeruimd staat netjes!! Beter nog: een ruimtestation voor alle politici van VVD, , CDA, , ‘GroenLinks’, , CU en , dat ruimt pas echt goed op!

Kunnen we van Nederland eindelijk een echt gelukkig land maken!

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

*   Zie: ‘Trump zag onlangs alle afleveringen van Star Wars en wil de VS nu ook militair overwicht geven in de ruimte…….

**  Zie: ‘Oekraïne het toneel van grootschalige luchtmachtoefeningen met VS en NAVO, naast een enorme militaire VS/NAVO oefening in Noorwegen

*** Zie: ‘VS en Japan stoken samen de ‘oorlogsboel’ op over de Oost-Chinese Zee


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Joint roken in coffeeshop mag binnenkort niet meer, logisch toch?!

Na de No Agenda show van Adam Curry hebben we nu ook De Jensen podcast!