in , , , ,

CDC (Centers for Disease Control) geeft toe dat griepvaccin niet werkt

Onderstaande van Gary Franchi van “Next News Network” onthult de schokkende bekentenis van het dat het griepvaccin van dit jaar niet werkt.

Voor de eerste keer dat we ons kunnen herinneren komt het CDC naar buiten met de met de mededeling dat het griepvaccin dit jaar niet zal werken. Deze waarschuwing kom net voor het drukste gedeelte van het griepseizoen, in januari en februari. Helaas zal er geen enkele restitutie zijn voor de patiënten van verzekeringsmaatschappijen die al eerder hebben besteed aan griepprikken.

Maar je hoeft je geen zorgen te maken. Net wanneer je denkt dat dat het CDC haar geloofwaardigheid wil opkrikken, hebben zij een manier gevonden om, zoals in een verkoopgesprek de waarschuwing aan het einde te zetten. Het CDC zegt dat, mocht je griep krijgen er wel een oplossing is. Het zal alleen meer geld kosten.

https://www..com/watch?v=M6cVeHUvlmY

Lees verder via Gewoon-Nieuws.nl.

 

Foto via {Guerrilla Futures | Jason Tester}


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

80 procent van de ambtenaren is van PvdA

iPod gekocht tussen september 2006 en maart 2009? Wil je Apple aanklagen? Grijp je kans!