in , , ,

CDC Klokkenluider ontmaskert Ebola Vaccinaties: Ze Bevatten RFID-chips

Let wel op wegens Infowars en BPEarthWatch verhaaltje:


 

Een klokkenluider heeft onlangs de snode plannen van de regering naar buiten gebracht die de dreigende Amerikaanse Ebola pandemie zou gebruiken als een mogelijkheid om de RFID- te implanteren in de Amerikaanse burgers.

Brent Hopskins was een CDC aannemer en komt nu naar buiten met ernstige beschuldigingen tegen zijn voormalige werkgever. Hopskins beweert dat een Ebola klaar is voor het grote publiek in de vorm van wegwerp spuit voor eenmalig gebruik. Het nadeel is echter dat elk van deze spuiten niet alleen het vaccin, maar ook een micro RFID chip bevatten. CDC ambtenaren zijn van plan om deze spuit pakketten naar meer dan 200, 000 huishoudens te brengen per 1 december. Consumenten zullen ook in staat zijn om het Ebola-vaccin aan te vragen bij de plaatselijke drogist.

Hopskins geeft ook aan dat de RFID-chip zal werken om het gemakkelijker te maken om personen die zijn ingeënt zijn te identificeren en te scheiden van degenen die niet ingeënt zijn. Individuen die weigeren de Ebola vaccinatie te nemen, kunnen ernstige hindernissen tegemoet zien bij het verkrijgen van werk, het bezoeken van openbare plaatsen, het verkrijgen van toekomstige medische , en zelfs potentiële gevangenis tijd.

RFID-EBOLA-content-300x300Tijdens correspondentie met National Report wordt Brent Hopskins geciteerd: “Ik kan niet werkeloos zitten toekijken wanneer deze gruweldaden zich ontvouwen. De Amerikaanse regering wil RFID-chips implanteren in elke man, vrouw en kind. Ze zijn nu met behulp van de dreiging van Ebola bezig om dit kwaadaardige plan door te drukken. Het publiek wordt gedwongen om een keuze te maken tussen de vreselijke ondergang die Ebola biedt, of afstand doen van elk grammetje van hun persoonlijke levenssfeer door het krijgen van een RFID chip geïmplanteerd onder hun huid.

Veel Amerikanen hebben hun bezorgdheid geuit over het feit dat de CDC ambtenaren samenwerken met de overheid om dit nieuwe systeem te gebruiken als een manier om de staat van beleg te introduceren. Anderen, zoals de populaire radiopresentator Alex Jones, dringen erop aan dat het dodelijke virus opzettelijk werd op Amerikaanse bodem werd geintroduceerd om de nog steeds groeiende bevolking uit te dunnen.

Zoals Hopskins het zegt: “Dit is een baby stap op weg naar de volledige controle van de massa's die zijn in toenemende mate gefrustreerd en wantrouwend zijn geraakt tegenover de machten die er zijn. Het uiteindelijke doel van de is om alle mensen die onder een bepaalde belastingschijf vallen tot slaven te maken en Ebola is hoe ze het gaan doen. ”

https://www.youtube.com/watch?v=E-hNPztgAnI

Lees verder via World Unity.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

604.000 Nederlandse kinderen onder de armoedegrens

Rusland en Oekraïne bereiken voorlopig gasakkoord want U gaat hiervoor betalen!