in , , ,

Censuur draait door: YouTube markeert het oude traditionele Duitse volkslied als aanstootgevend

YouTube heeft een zeer vreemde beslissing genomen en het oude traditionele Duitse volkslied gemarkeerd als ongepast of aanstootgevend.

De clip heeft bijna 3 miljoen views en bevat alle drie verzen van het anthem. Tegenwoordig wordt alleen het derde couplet gezongen.

Sommige mensen denken ten onrechte dat het de nazi-versie is, zoals Chris Fox een BBC-verslaggever deed . Het volkslied dateert van vóór de nazi’s en zij zongen alleen het eerste couplet gevolgd door het Horst-Wessel-lied. De melodie werd voor het eerst geschreven in 1796/97. De verzen van het gedicht zijn geschreven in 1841.

Het Horst-Wessel-lied werd bijna een soort tweede volkslied tijdens het nazi-tijdperk. De eerste twee verzen van het anthem zijn ook niet verboden zoals vaak verkeerd wordt vermeld, maar het is wel maatschappelijk afgekeurd om ze te zingen.

Chris Fox antwoordde later dat hij altijd al wist dat het lied van vóór de nazi’s dateert en dat het niet door hen werd gebruikt en hij alleen maar wilde zeggen dat het niet de huidige versie was. Een vreemde claim na zijn eerste beweringen natuurlijk, maar hij werkt tenslotte voor de BBC.

YouTube is niet het enige platform voor sociale media om censuur op dit bizarre niveau te nemen. Facebook gecensureerd de Venus-figuur als pornografische inhoud en later verontschuldigde zich ervoor. Twitter-schaduw verbood 600.000 accounts voor verkeerde meningen.

Dat geldt natuurlijk ook voor Facebook en YouTube, met demonisering en verboden. Alex Jones werd bijvoorbeeld door iedereen verbannen.

Gaan we alle composities van Wagner als aanstootgevend bestempelen, omdat Hitler zijn werk daarna eerde ? Of misschien zelfs de Duitse taal?

Het is pure waanzin en een poging om een ​​minderheid van mensen te behagen.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

Picture via Stan


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europese Centrale Bank: géén renteverhoging tot zomer van 2019

Over de veel verborgen armoede in onze rijke welvaartsstaat!