in , , , ,

Censuur van ongewenste critici gaat verder: YouTube verwijdert kanaal van anonymousnews

Mizter_x94 / Pixabay

Het videoplatform YouTube heeft het kanaal van het kritieke nieuwsportaal anonymousnews.ru geblokkeerd. Precies om 15:30 uur vanmiddag sloeg de censuurclub 27.000 abonnees en 100 video’s uit met in totaal 6 miljoen views.

Het kanaal zou herhaaldelijk gemeenschapsnormen hebben geschonden. Een vlotte leugen! Dus, de vernietigingscampagne tegen conservatieve inhoud in de volgende ronde.

Nog maar een paar dagen geleden sloeg de Löschorgie de twee videobloggers Niklas Lotz en Martin Sellner, wiens kanalen ook zijn verwijderd, maar later hersteld .

Blokkering vond zonder reden plaats

Het alfabetbedrijf (voorheen ) bezat het kanaal met meer dan 27.000 abonnees wegens ernstige schendingen van het YouTube-beleid inzake haatzaaiende spraak verwijderd, stond in het overeenkomstige bericht van YouTube. De realiteit is echter een beetje anders.

In tegenstelling tot de informatie van YoúTube, heeft het kanaal geen enkele waarschuwing ontvangen sinds het werd geopend in 2016 tot de schorsing vandaag. Integendeel, er is nauwgezet voor gezorgd dat alle richtlijnen altijd worden nageleefd. Als je je eigen video’s regelmatig uploadt, zul je het niet moeilijk vinden om een ​​van de honderd rubberen paragrafen van YouTube te schenden. Met het oog hierop is de aankondiging van het verwijderen van het kanaal dom.

tegen YouTube

We hebben vandaag een advocatenkantoor ingehuurd om onze juridische belangen te handhaven en YouTube een 24-uurs deadline te stellen om het kanaal te herstellen.

Maar we zullen het niet verlaten en hebben besloten een negatieve declaratoire actie tegen YouTube in te dienen om eindelijk de groep vast te leggen, die nu naar eigen goeddunken tienduizenden inhoud vangt, legaal en dus censuurbegoocheling, althans in Duitsland, om er voorlopig een einde aan te maken.

Video over geallieerde propaganda- – de echte reden

Het is opvallend dat de sluiting van het kanaal was net op het moment nadat een video over “Geallieerde propaganda leugens” online ging. Uit de videobeschrijving kan de explosiviteit van de clip van 6 minuten worden geraden. Er staat:

“Geallieerde propaganda-leugens helpen de mythe van de kwaadaardige Duitse oprechte persoon te bewaren. Maar dat is nu voorbij! 74 jaar na het einde van de oorlog heeft anonymousnews.ru honderden archieffoto’s gezien, vergeleken en gecontroleerd of ze gedeeltelijk of gedeeltelijk worden gebruikt als onderdeel van de foto op andere foto’s. Als resultaat van dit onderzoek zijn we erin geslaagd om enkele van de wereldberoemde foto’s, die soms zelfs in Duitse leerboeken zijn terechtgekomen, als namaak te ontmaskeren. 

Overigens weigert het Yad Vashem-monument in Jeruzalem de betreffende foto’s te verwijderen of op zijn minst ontoegankelijk te maken. In plaats daarvan blijft de organisatie de opnames op haar internetpagina gebruiken om vermeende oorlogsmisdaden van Duitse soldaten te illustreren. Dat zou in ieder geval bevestigen dat het met betrekking tot Duitsland nog steeds noodzakelijk wordt geacht de te buigen of geheel te vervalsen. Een krachtig instrument in handen van de heersers, dat altijd kan worden gebruikt om een ​​gebeurtenis zodanig te beïnvloeden dat het resultaat overeenkomt met de eigen ideeën. “

We merken op: een video, onafhankelijk onderzocht, bewezen door bronnen, maar politiek explosief, is voor YouTube een meervoudige ongeautoriseerde haatdragende rede om het te verwijderen.

Gelukkig beslissen in Duitsland geen particuliere monopolistische bedrijven, wat haatdragende taal is in dit land en wat niet maar rechtbanken en daar zullen we onmiddellijk de verantwoordelijkheid van YouTube verantwoordelijk houden.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rutte leeft in sprookjesland, vertrouwt op Griekse terugbetaling

Trololol: Kosten elektrische auto gelijk met die van diesel en benzine