in

Centje bijverdienen? Flitsmeister start pakketdienst, iedereen is welkom

Flitsmeister heeft een nieuwe functie om het tekort aan pakketbezorgers op te vangen. Met Flitsmeister Pickup kan iedereen pakketjes gaan rondbrengen.

Flitsmeister begon als melder voor flitspalen, snelheidscontroles, files en ongelukken. Gebruikers geven elkaar de locaties door, een groep die inmiddels gegroeid is tot 1,7 miljoen mensen.

Flitsmeister wil die groep nu aanboren om pakketjes te laten bezorgen, van de winkel naar de klant, met Flitsmeister Pickup. Door de coronacrisis is het aantal pakketbezorgingen gestegen, waardoor bij sommige diensten vertraging ontstaat.

Voor afstanden tot 10 kilometer verdienen bezorgers 5 euro, tussen de 10 en 20 kilometer is dat 7,50 euro en voor tussen de 20 en 30 kilometer wordt 10 euro betaald.

Gebruikers van Flitsmeister kunnen zich aanmelden als bezorger, geïnteresseerde winkeliers geven op hun beurt aan dat zij een pakket hebben. Bezorgers in de ….

Lees verder bij de bron: Bright

Photo by FaceMePLS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Anti-vaxxers kunnen binnen tien jaar in de meerderheid zijn

Hoax of echt? COV-19 onderdeel in 5G apparatuur …