in , , , , ,

CETA? Onze rechten en veiligheid als consument gaan eraan! Nederland heeft NU de kans om CETA af te keuren

Binnenkort stemt over , het vrijhandelsverdrag met . Als dit verdrag wordt ingevoerd, zullen onze rechten als consument nog verder achteruit kachelen.

Bedrijven kunnen via geheime ‘onderhandelingen’ (lees: geheime rechtszaken) landen dwingen om bepaalde producten, die nu verboden zijn in Nederland vanwege bijvoorbeeld de , toch op de markt toe te laten.

Als Nederland dan alsnog zou weigeren moeten die bedrijven schadeloos worden gesteld.

Ofwel wat er ook gebeurt, de consument is altijd de klos, daar bij volharding van de weigering door Nederland, de enorme schadevergoedingen van vele miljoenen ten koste gaan van door ons opgebracht belastinggelden!!

De onderhandelingen over dit soort zaken zijn geheim voor het enige onderdeel van de EU dat wij ‘kunnen kiezen’ (‘t is maar hoe je het bekijkt….) het EU parlement, dat geen inspraak heeft in de onderhandelingen.

Foodwatch noemt dom genoeg ook als voorbeeld, een landbouwgif dat mede verantwoordelijk is voor het uitsterven van insecten en een enorm aantal kankers heeft veroorzaakt bij degenen die het spul verspreiden.

Glyfosaat dat volop gebruikt wordt in Canada (en hier dus niet, althans volgens foodwatch), echter de komende jaren mag glyfosaat, het hoofdbestanddeel van Roundup, nog dik 4 jaar lang gebruikt worden in de professionele land- en tuinbouw.

Ofwel het voorbeeld van foodwatch zou pas gaan tellen na 2024. Maakt niet uit, immers het geeft wel aan hoe ver e.e.a. gaat.. (overigens kunnen landbouwproducten van buiten de EU ook behandeld zijn met gif dat hier al lang is verboden…)

Laat je niet langer in het pak naaien door ons kabinet en parlement en al helemaal niet door de EU, zeg nee tegen CETA en laat onze flutregering weten dat je niet akkoord gaat met dit verdrag! En geeft het door ajb!

Nederland heeft NU de kans om CETA af te keuren

Samen stoppen we CETA! Doe je mee?

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Dit zullen ze echt wel tekenen. Dit is onderdeel van de NWO, dus, genocide van de eigen bevolking. Ze zitten hier niet voor ons maar voor hun eigen beurs en hun criminele consorten.

NL overheid volledig ontspoord
1 jaar geleden

De NL overheid is compleet de weg kwijt en schijnt vergeten te zijn wat haar primaire functie is en wie haar heeft aangesteld. De burgers zijn bedrogen met de EU die in plaats van een samenwerkingsverband nu plotseling een politieke unie wordt.
Een burger referendum tegen de EU grondwet was volkomen duidelijk. Toch heeft Balkenende in Lissabon getekend …. tegen de wil van het volk.
Ook een tweede referendum werd door de regering ter zijde gelegd.
Dit is niets minder dan landverraad …. en de tijd komt dat de EU verdwijnt en dat verantwoordelijken aansprakelijk worden gesteld,

Eén op de tien jongemannen kijkt op telefoon tijdens de seks

Bevolking op Grieks eiland Leros is het zat en blokkeert haven voor 40 migranten