in , ,

Chemnitz betekent een keerpunt: het Duitse volk heeft niets in te brengen

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Bondsrepubliek Duitsland wordt de federale politie naar een van de deelstaten gestuurd om een bedreiging te vormen tegen aangekondigde massale protesten en deze zo nodig met geweld te onderdrukken. Chemnitz betekent een keerpunt.

We lezen op de site van The Post Online o.a. het volgende:

Veel polizei was in Chemnitz aanwezig om de linkse en rechtse demonstranten gescheiden te houden. Er was meerdere malen sprake van opstootjes maar van rellen was geen sprake. Later op de zaterdag werd de sfeer ‘grimmig en agressief’. De polizei heeft inmiddels waterkanonnen in stelling gebracht.

Dat er vandaag de dag meer dan een paar regeringen over de hele wereld zijn die over het “Merkel-regime” publiekelijk en achter gesloten hun hoofd schudden, is niet langer een geheim. Rusland, Hongarije en de VS zijn niet de enige voorbeelden. Zelfs in Italië, Slowakije en de Tsjechische Republiek is men van mening dat er bij de Duitsers ondertussen heel wat schroefjes los zijn omdat ze het Merkel-regime nog steeds toestaan te regeren in plaats van hun toevlucht te zoeken tot vreedzame weerstand, zoals bijvoorbeeld een landelijke algemene staking.

In Zwitserland zijn de Neue Züricher Zeitung (NZZ), de Basler Zeitung en de “Weltwoche” bijzonder bezorgd over het verval van de democratie en de rechtsstaat in Duitsland. In Duitsland zelf worden bijvoorbeeld de gratis, meestal op internet aanwezige alternatieve media ingeperkt, geheel volgens de regels van info-kritische kunst – propaganda, dus.

duitsland

Burgers die kritiek uitoefenen op de overheid worden gecensureerd en op sociale media gewist in zo’n mate waarin zij – en u moet dat even tot u door laten dringen – hun toevlucht nemen tot de sociale netwerken uit Rusland.

Normaal gesproken zou het hoofd van een regering, in het Duitse geval een “Regierungschefin”, actie ondernemen als hij of zij zich realiseert dat het aantal sceptici in binnen- en buitenland constant groeit. In ieder geval zou – wanneer het scepticisme een historisch hoogtepunt heeft bereikt (wat nu ongetwijfeld het geval is), bij een verantwoordelijk hoofd van de regering alle alarmbellen moeten afgaan. Maar dat is niet het geval met Angela Merkel en ook niet bij haar loyale vazallen (de mainstream media), de inmiddels bekende “Lügenpresse”.
Het lijkt meer een bondskanselier die gas terugneemt (figurlijk gesproken, natuurlijk).

Deze dagen was in Mecklenburg-Vorpommern een oldtimer-bus te zien, waarop aan de achterzijde in één zin te lezen stond hoe de situatie van de Duitse natie kan worden samengevat. Er stond: “Iedereen die zich afvraagt waarom Hitler niet werd tegengehouden, moet zich ook afvragen waarom Merkel nog steeds regeert.”

duitsland

Het is de vraag of je er altijd de Führer moet bijslepen, BELACHELIJK want de beelden in onderstaande video laat zien dat het ook uit de hand kan lopen!.

De opkomst van rechts extremisme kan NOOIT de oplossing zijn wat u ook denkt over de migratie.

In Chemnitz zijn voor de komende dagen verschillende demonstraties aangekondigd. Zowel de Saksische deelstaatregering als de federale overheid lijken te veronderstellen dat ze elk 10.000 of meer demonstranten kunnen bevatten, demonstranten die bereid de boel te laten escaleren. Maar het valt op dat filmbeelden uit Chemnitz die door de mainstream media worden uitgezonden, geplaatst worden onder de labels “mensenjacht”, “extreemrechtse bendes” en dergelijke. Maar als je ook de beelden van de alternatieve media en aanwezigen ziet, dan weet je: het inzetten van de federale politie naar Saksen is gebaseerd op een door de mainstream media-geënsceneerde hysterie, en die verder elke grond mist.

De overgrote meerderheid demonstranten in Chemnitz demonstreerde vreedzaam en beleefd. Geen enkele buitenlander werd een haar gekrenkt. Er is tot dusver niets in Chemnitz gebeurd dat niet alleen door de Saksische politie kon worden afgehandeld. Logische conclusie daarom: bij de federale overheid doet men het in de broek.

Angela Merkel weet heel goed dat ze politiek gezien al voorbij het punt is dat in de luchtvaart “V1” wordt genoemd. “V1” geeft het punt op de startbaan aan, waar een problematische start kan worden geannuleerd. Als het vliegtuig al op “V1” staat, moet hij – gedwongen – de lucht in gaan, omdat de rest van de baan niet langer voldoende is om op te stijgen. Dan zou het op een ramp uitlopen.

Met andere woorden: Angela Merkel heeft geen keus. Ze moet “haar ding” met alle ernst uitvoeren, want al het andere zou politiek gezien haar nek breken. En niet alleen zij, maar vrijwel iedereen die zijn of haar eigen lot aan dat van de bondskanselier heeft verbonden.
En het zijn nogal wat mensen die intussen uit pure angst voor de gevolgen van hun vazal-loyaliteit alles zouden doen om ervoor te zorgen dat het Merkel-regime niet door iets heel anders wordt vervangen.

Ofwel: het Merkel-regime wordt stilaan een fysieke bedreiging voor het gestaag groeiende aantal dissidenten. Met de detachering van de federale politie in Saksen komt het regime in de positie van “gewelddadige paraatheid”. Niet alleen omdat het dat wil, maar omdat het moet. Alleen als er van de kant van de AfD aangedrongen zou worden op een “onderzoekscommissie voor de zaak Merkel” (vrij naar de opmerking van Beatrix von Storch), valt te verwachten dat Merkel uiteindelijk bakzeil haalt. En zij niet alleen.

Het Merkel-regime heeft nog steeds een twee-sporen-beleid. Hoewel de dreiging van de federale politie voor de zekerheid is neergezet, wordt gehoopt dat er langs een andere weg misschien toch nog wel mogelijk is om een maatschappelijk aanvaardbaar succes te behalen. Dat is het ene spoor. Het andere spoor: dom geklets. Op dit moment wemelt het nog van kenmerken als “democratie”, “de rechtsstaat” en “wetteloze gebieden”, die in geen geval zouden moeten bestaan. Hoewel ze natuurlijk al lang bestaan en op mysterieuze wijze zijn geïdentificeerd als een groot probleem (sinds Chemnitz). Er wordt gewaarschuwd, geëist en gedreigd, bij de wilde beesten af.

1) “Democratie” – dat is in Duitsland de nuttige façade waarachter de echt grote puinhoop zich bevindt. Een functionerende democratie veronderstelt dat er democraten zijn. Die op hun beurt zouden met elkaar moeten discussiëren met de beste argumenten om een gemeenschappelijk doel te bereiken. De minimumeis zou zijn dat de democraten weten waar het allemaal over gaat. Onwetende mensen kunnen per definitie geen democraten zijn, omdat ze de realiteit niet kennen. De media-bazen van het Merkel-regime produceren daarom onophoudelijk desinformatie. Er is – net als in ons land – in Duitsland geen democratie, maar hooguit een partijdemocratie, die zich de staat als geheel heeft toegeëigend (hallo meloenenslikkende regeringscoalitie) – en die zich zelfs het geld en de privacy van zijn burgers toegeëigend heeft.

2) “Rechtsstaat” – die is grotendeels vervangen door de recht-van-de-sterkste-staat.

3) “Wetteloze ruimten” – zijn ruimten waarin het Merkel-regime zichzelf bedreigd ziet door de afwezigheid van wetgeving. Waar het niet echt uitmaakt of ruimten wetteloos zijn of niet. Zulke “het-maakt-niet-uit ruimten” worden met een mooie term “no-go zones” genoemd. Het Merkel-regime onderneemt weinig tot niets tegen deze “het-maakt-niet-uit ruimten”.

Op het ene spoor constateren we dus dom geleuter, en op het andere zien we de onverholen dreiging van geweld als een aanvulling op de introductie van censuur, dat evenwel niet het gewenste resultaat oplevert. Het goed humane establishment, blijkbaar gesteund door de heersende macht, heeft al flink uitgehaald. Een theaterregisseur wil dat Saksen omheind wordt, er een dak op geplaatstwordt, de AFD daarin gevangen gezet wordt en vervolgens dan de hele zaak met napalm afbrandt.

Staatssecretaris Sawsan Chebli wil graag nog radicaler worden – en Jakob Augstein (van Der Spiegel) zou de deelstaat Saksen graag uit de kleurrijke Bondsrepubliek willen gooien. Ondertussen dreigt de kandidaat voor het voorzitterschap van de Groenen in Beieren, Katharina Schulze, in de richting van Saksen: “Jullie zullen wijken, niet wij!”.
Er wordt dus ingezet op een harde strijd… op meerdere fronten.

Als we de huidige retoriek van delen van het Gutmenschen-establishment in ogenschouw nemen, dan zien we dat de ongebreidelde wil om de zaak op de spits te drijven de overhand heeft. Zelfs het vooruitzicht van een nieuw verdeeld Duitsland schrikt deze fanatici niet zozeer af als het mogelijke verlies van hun soevereiniteit over het discours als gevolg van het verlies van politieke en mediamacht.

Dit is niet verwonderlijk, gezien het feit dat honderden Duitse slachtoffers van Merkel’s waanzinbeleid sinds 2015 geen politieke veranderingen hebben veroorzaakt. Hier zijn fanatici aan het werk, die hun zoete dromen in hun fantasieland niet willen laten stelen door de harde realiteit. Nog liever offeren ze de potentiële droomdieven op.

Bovendien onthult deze retoriek een nieuwe Duitse grootheidswaanzin. Dat alle anderen dom zijn – en alleen de Duitsers weer eens de slimsten zijn – is niet erg waarschijnlijk, want zelfs in Duitsland heeft een “Dragon Lord” dit jaar op YouTube meer abonnee’s dan alle mainstream media bij elkaar.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
20180901 demo chemnitz

Chemnitz: opnieuw duizenden betogers bij demonstratie AFD/PEGIDA

28577832728 1cfbc65ed8 keyless entry

Autoverzekering problemen: Keuringsinstantie keurt vanaf volgend jaar auto met onveilige slimme sleutel af