in ,

‘Chemtrails’ moeten de planeet redden

Wat staat er nu op de website van de BBC:

Plannen om de klimaatverandering te bestrijden kunnen voor miljarden mensen desastreus uitpakken, maar zijn nodig voor het welzijn van de planeet, aldus wetenschappers. Klinkt voor ons als niets anders dan agenda 21.

Ondanks dat de thermometers aanwijzen dat er geen klimaatopwarming is, komen drie verschillende onderzoeken van Engelse universiteiten tot de conclusie dat geo-engineering nodig zal zijn om de aarde te beschermen tegen de .

Zo komt men met als mogelijk oplossinghet sproeien van zwaveldeeltjes in de lucht om zo het koelende effect van vulkanen na te bootsen.

Zegt een “verbaasde” BBC vervolgens dat alhoewel geo-engineering altijd werd beschouwd als de meest bizarre oplossing voor het klimaatprobleem, dit nu toch wel heel prominent in beeld komt omdat andere opties hebben gefaald.

De wetenschappers zeggen erbij dat geo-engineering ook een aantal nadelen heeft en dat de zaken zeer, zeer gecompliceerd zijn.

Omdat volgens diezelfde wetenschappers computersimulaties laten zien dat ze met geo-engineering de grootste moeite zullen hebben om de temperaturen op een aanvaardbaar niveau te houden, zal dit iets zijn wat jaren zal gaan duren.

Verder wijzen ze erop dat dit alles ook grote gevolgen zal hebben voor de regenval in bepaalde gebieden en dat er waarschijnlijk bepaalde delen van de aarde zullen veranderen in een dorre woestijn.

Uiteraard wordt er met geen woord gerept over de gezondheidseffecten.

Wat valt er verder nog te zeggen, behalve misschien wat wij schreven in het eerdere artikel:

Zo komen we bij de volgende stap in een volkomen waanzinnige wereld. De die met een uitgestreken gezicht durft te zeggen dat de doorsnee mens verantwoordelijk is voor schade aan de planeet, terwijl overheden in het geheim allang bezig zijn met geo-engineering op grote schaal. Projecten die worden uitgevoerd op basis van gefabriceerde wetenschappelijke gegevens en die wereldwijd enorme schade aanrichten aan het milieu en de flora en fauna.

Projecten die via geen enkel democratisch proces zijn goedgekeurd en waarvan wij het bestaan op dit moment niet eens mogen weten.  Waarschijnlijk komt als klap op de vuurpijl straks het verhaal dat men in het geheim al jarenlang heeft gebruikt om de opwarming van de aarde tegen te gaan. En vervolgens de stelling dat het gewerkt heeft blijkens het feit dat de temperaturen de laatste 15 jaar niet zijn gestegen.

Want, als je één keer begint met liegen moet je ermee doorgaan. Alleen worden de dan iedere keer nog net wat groter.

Totdat…..

Bron:
BBC

Lees verder via Niburu.

 

Foto via pobre.ch


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hulpsites schenden privacy massaal, slechts 1 website in orde

Het EU-drama: in Belgie gaat het licht zelfs nu uit