in , , , , , , , , ,

China aan de Noordzee: Het ‘sociale krediet systeem’, nog aan te ontsnappen?

De QR code beheerst inmiddels ons hele leven. Wie ook maar één seconde heeft gedacht dat deze tijdelijk zou zijn, kan zich nu beter gaan realiseren dat dit een is.

Het is de namelijk de code voor de totale controle van ons als mens, en niemand mag daaraan ontsnappen.

Want die QR code wordt onze nieuwe ‘sofienummer’, onze persoonlijke databank waar ons hele doen en laten aan gekoppeld gaat worden.

Dus iedereen moet aan de , links om of rechts om.

Eerst nemen ze je het uitgaan af als je geen QR hebt, dan maken ze ons het werk onmogelijk (overal ter wereld al gaande), daarna mogen we niet meer naar de supermarkt, en gisteren meldde RTL Nieuws al dat niet-gevaccineerden straks geen geld meer krijgen van de overheid: “geen prik, geen geld”.

Nog heel even en we zijn bij dit eindstation aangekomen: het neerschieten van de niet-gevaccineerden, zoals te zien was in een animatie op NPO 1 (bij ‘De Sociëteit’)https://www.ninefornews.nl/walging-om-npo-fragment-waarin-ongevaccineerden-worden-neergeschoten-totaal-ziek/

De dictatuur kent namelijk geen grenzen en de bijbehorende begint zich al aardig af te tekenen (er al zijn dit jaar al veel meer gevaccineerden gestorven dan C-patiënten vorig jaar).

Maar pas op! We mogen dit echt niet vergelijken met de tweede .

Doel van dit alles: het sociale systeem

The Great Reset dendert dan ook gewoon door, onder aanvoering van de corrupte politici die hun trouw aan Klaus Schwab en het WEF hebben gezworen.

Want die nieuwe dictatoriale Nieuwe Wereldorde moet er gewoon komen, met het sociale krediet systeem als ‘centraal besturingsmechanisme’. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe.

Hier een paar links:

WEF: het sociaal krediet systeem moet in het centrum staan van The Great Reset (Engelstalig) https://www.weforum.org/agenda/2020/07/great-reset-must-place-social-justice-centre/

NOS: hoe het sociaal krediet systeem werkt https://app.nos.nl/social-credit-score/index.html

AD/2019https://www.ad.nl/buitenland/23-miljoen-chinezen-mogen-niet-meer-reizen-omdat-ze-te-weinig-punten-hebben

Daarom moet het land van de boeren zo snel mogelijk onteigend worden, de en het huizenbezit ophouden te bestaan en de kinderbijslag worden afgeschaft.

Om daarna -achter gesloten deuren en in rap tempo- alle moties te blijven ‘verwerpen’ die de belangen van ons als burgers nog enigszins zouden …..

Lees verder bij de bron: Wijsheid.nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het wordt steeds zieker: Walging om NPO-fragment waarin ongevaccineerden worden neergeschoten

Van gezondheidspaspoort naar groen paspoort: welkom in de nieuwe wereld orde