China en Rusland hebben de atmosfeer boven Europa aangepast om militaire toepassingen te testen

ErikSmit / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Truth Seeker schreef:

    Het blijft krankzinnig dat militairen, politici en wetenschappers aan de aarde knoeien. Met welk recht doen zij dit? Is de aarde hun bezit? Repareren zij het als onherstelbare schade is toegebracht? Als het al te repareren is. En dan bovendien boven grond gebied wat hun niet toebehoort. Hetzelfde zien we al jaren met chemtrails (door de VS). Mensen is de aarde via hun geboorterecht gegeven. Niet om de aarde te beschadigen.

    De manier waarop partijen met burgers omgaan is buiten iedere proportie en is onacceptabel in alle opzichten. Vroeger of later betalen de burgers altijd deze rotzooi en alleen al om die reden moet er absolute openbaarheid zijn ! Aan alle kanten worden burgers voorgelogen, onwetend gehouden, afgeperst, als slaven gebruikt, onthouden van hun werkelijk geschiedenis, gedood, vergiftigd, bedreigd. Overheden die geacht worden de belangen van burgers te behartigen zijn massaal van het pad geraakt en lopen massaal achter de banken en multinationals aan. Dat betekent dat burgers nergens meer terecht kunnen …. En wie zal de burgers helpen? De militairen? Omgekocht door de MIC (militair industrial complex)? De situatie is heel ernstig !

    En dan nog iets: regelmatig zie je berichten over Nibiru, Planet X of Wormwood. Allemaal aanduidingen voor eenzelfde fenomeen namelijk dat een sterrenstelsel door het onze suist en dan langs de zon weer weg scheert. Nibiru komt eens in de 3600 jaar langs en heeft in het verleden vaak grote schade gebracht. Verwacht wordt dat een poolverschuiving optreedt gepaard met vloedgolven wereldwijd. Evenwel horen we van “onze” overheden helemaal maar dan ook helemaal niets.
    Zoek maar op internet !!! Onder andere bij Nancy Lieder en Zetatalk.

Heb jij er iets over te zeggen?