in

China stuurde met coronavirus besmette coronatestkits en mondkapjes naar Europa

In januari en februari waren volgens het RIVM en het mondkapjes niet nodig en zouden zelfs het virus sneller verspreiden.

Hun mening dat mondkapjes slechts een schijnveiligheid bieden draaide echter met 180 graden: mondmaskers bleken opeens tóch van levensbelang en noodkreten van medisch personeel om kapjes volgden.

Communistisch kwam ‘to the rescue' om snel soelaas te bieden met vliegtuigen vol mondkapjes, testkits en IC-ventilatoren. Echter verscheidene landen hebben defecte of MET -VIRUS BESMETTE medische hulpmiddelen gerapporteerd en retour gestuurd naar CHINA.

Het zou vooral gaan om kapotte mondkapjes en niet-werkende corona-testkits.

Australië bijvoorbeeld onderschepte een lading van 800.000 ondeugdelijke mondmaskers ter waarde van 12 miljoen Australische dollars. Het meldde dat er vrachten testkits reeds besmet bleken met het Wuhan-virus nadat ze tegen het licht waren gehouden door een bedrijf uit Luxemburg.

Een video op internet liet zien hoe een Chinese naaier in een mondkapjes-fabriek zijn schoenen, al giechelend, afveegde aan de mondmaskertjes. Ook de Spaanse was niet erg tevreden over de kwaliteit van de COVID19-testen.

Spanje had de testkits bemachtigd via een ongeautoriseerd Chinees bedrijf. Slechts 30% van de testen bleek een ACCURATE uitslag weer te geven.

Terwijl men verwachtte 80% zekerheid te kunnen bieden. Hoe er überhaupt een schreeuwend tekort kan zijn ontstaan aan mondkapjes is een…..

Lees verder bij de bron: CSTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Opnieuw alarmerende berichten in Nederland: niet meer dan 2.400 IC-bedden mogelijk, ernstig intensieve zorgtekort

Is de Coronacrisis het begin van de weg richting Hyperinflatie?