in ,

Chinese super soldaten gebruiken deze futuristische wapens

TheDigitalArtist / Pixabay

Het Volksbevrijdingsleger (PLA) rust zijn speciale troepen uit met futuristische gevechtswapens zoals CornerShot-achtige pistolen, mespistolen en granaten voor het lanceren van granaten.

PLA speciale krachten worden geprepareerd in “super soldaten” om te voldoen aan de eisen van het moderne slagveld, volgens Global Times.

De grote verscheidenheid aan geavanceerde pistolen wordt ingezet met de Xuefeng Special Operation Brigade onder het PLA 76th Group Army, meldde CGTN News maandag.

Het CornerShot-achtige pistoolsysteem stelt de operator in staat om zowel de vijand te zien en aan te vallen, zonder ze aan een tegenaanval bloot te stellen. In gevaarlijke stedelijke oorlogsvoering stelt het nieuwe systeem de operator in staat om nauwkeurig rond een muur te schieten zonder hen bloot te stellen aan vijandige bedreigingen, aldus het rapport .

heeft tot nu toe drie CornerShot-achtige wapens geproduceerd: de HD-66, die een replica is van de CornerShot en de CF-06. Beide modellen werden onthuld op de 4th China Police Expo door Chongqing Changfeng Machinery en Shanghai Sea Shield Technologies.

De derde, bekend als de CS / LW9, werd in 2005 ontwikkeld en geproduceerd door het China Ordnance Industry Research Institute. Aan de onderkant bevindt zich een handvat waarmee de LW9 in hoeken kan worden gedraaid.

Alle drie systemen gebruiken de QSZ-92 als het primaire pistool.

Noch Global Times noch CGTN News lichtten toe welk CornerShot-achtig pistool werd ingezet voor PLA-special forces.

Een ander futuristisch gevechtswapen dat PLA-krachten gebruiken, is het messengeweer. Het verbergt de kogels in wat lijkt op een mes, dat kan worden afgevuurd in close combat-omgevingen, aldus het rapport.

Het laatste wapen is het granaatlanceerapparaat, ook bekend als het individueel allesomvattend besturingssysteem QTS-11, is een granaatwerper met luchtuitbarsting geïntegreerd met het QBZ-03 aanvalsgeweer dat sinds 2015 in dienst is bij de PLA, volgens het verslag.

“Met deze wapens kunnen supermilitairen met een vermogen van 1 tegen 10 worden gecreëerd”, vertelde Wei Dongxu, een militair analist uit Beijing, dinsdag aan de Global Times.

CGTN News zei dat het zeldzaam is dat deze geavanceerde wapens op televisie worden uitgezonden.

“Training met behulp van deze sci-fi wapens toont aan dat gerelateerde technologieën erg volwassen zijn,”zei Wei.

“De wapens zijn gemaakt voor speciale troepen … Sommige standaardtroepen zullen ze ook in de toekomst gebruiken” , voegde hij eraan toe, eraan toevoegend dat deze high-tech wapens exclusief voor speciale troepen blijven vanwege de hoge kosten.

Voor nu worden deze wapens gebruikt in eenheden voor speciale strijdkrachten om de moderniseringsinspanningen van het PLA voort te zetten, concludeerde CGTN News.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gekke Henkie
2 jaren geleden

Soldaat zijn is voor de dommen ….
Belangrijkste is dat burgers en soldaten bewust worden van wat er in de wereld speelt en zich niet meer voor een karretje laten plaatsen van banken en multinationals.
Vaders en moeders moeten hun kinderen leren nooit soldaat te worden en ze uitleggen hoe de wereld in elkaar steekt ….
De soldaten riskeren hun leven, worden niet beloond, soms geconfronteerd door lichamelijke schade van door hun eigen wapens. En altijd zijn het de huizen van de simpele burgers die in puin liggen. Niet de luxe villa’s ver weg van de steden .. En de bankiers en de wapenindustrie worden rijk van de oorlog en leiden een luxueus leven ver van het slachtveld ……

Gele Hesjes bestormen Macron’s villa, politie op de vlucht en 60% van de flitspalen gesloopt

Feesten, seks en drugs op kosten van de belastingbetaler, vluchtelingen verkwisten sociale bijstand aan plezierreizen