in

CIA-agent bekent: “Ze gaven ons miljoenen om burgeroorlog uit te lokken in Joegoslavië”

De meesten van ons zijn bekend met de val van Srebrenica op 11 juli 1995, waarbij meer dan 7000 moslims werden gedood die formeel onder bescherming stonden van Nederlandse militairen. Een ex--agent onthult nu dat zijn voormalige werkgever achter deze genocide zat.

“We kochten partijen en politici om die haat verspreidden,” zegt voormalig CIA-agent Robert Baer tijdens een interview met WebTribune. Hij publiceert binnenkort zijn nieuwe boek Secrets of the White House.

“Mijn baas, een Amerikaanse oud-senator, benadrukte herhaaldelijk dat de boel zou worden opgelicht in Bosnië,” aldus Baer. “Een maand voor de vermeende genocide in Srebrenica zei hij al dat de stad wereldnieuws zou worden en gaf hij ons opdracht de media in te lichten.”

Geschokt door de hoeveelheid

Ex-CIA-officier Baer is al diverse keren gearresteerd en vastgezet. Zijn goede vriend Mitt Waspurh, die werkzaam was in de Senaat en informatie met hem deelde, werd van dichtbij doodgeschoten. Baer werkte tussen 1991 en 1994 in Joegoslavië en het Midden-Oosten. Hij is te zien in verschillende documentaires van National Geographic, waarin hij de regering-Bush beschuldigt van het voeren van oorlog om olie.

Baer zegt op 12 januari 1991 samen met drie agenten te zijn aangekomen in Sarajevo. Hij moest naar eigen zeggen vermeende Servische terroristen in de gaten houden. Een groep rebellen was volgens de CIA van plan een aantal bomaanslagen uit te voeren.

De oud-agent kwam er al snel achter dat deze groep helemaal niet bestond en dat er tegen hem werd gelogen. “Het was onze missie om paniek te veroorzaken door de mensen te vertellen dat de Serviërs zouden gaan aanvallen,” zei hij.

Een paar weken later werd hij overgeplaatst naar . “We kregen veel geld, een paar miljoen dollar, om verschillende ’s, oppositiepartijen en politici die haat verspreidden te financieren.”

Baer vertelt dat veel CIA-agenten eenvoudigweg zijn verdwenen omdat ze weigerden te verspreiden in Joegoslavië. “Ik was geschokt door de hoeveelheid leugens die onze agentschappen voerden aan de politici,” zegt hij.

Karadzic betaald door de CIA

Volgens Baer financierde de CIA onder meer de Kroatische presidenten Stjepan Mesic en Franjo Tudman, oud-president Alija Izetbegovic van Bosnië en Herzegovina, vele andere Joegoslavische politici, Servische generaals, journalisten en militairen.

De Servische oud-politicus Radovan Karadzic, die door het Joegoslavië-tribunaal wordt berecht wegens oorlogsmisdaden, werd volgens Baer enige tijd betaald door de CIA, maar weigerde nog langer geld aan te nemen toen hij besefte dat hij zou worden opgeofferd en aangeklaagd.

“Iedereen had dezelfde missie,” zegt Baer. “Het verspreiden van haat, nationalisme en verschillen tussen volkeren via de .”

“Mijn baas, een Amerikaanse oud-senator, benadrukte herhaaldelijk dat de boel zou worden opgelicht in Bosnië,” gaat hij verder. “Een maand voor de vermeende genocide in Srebrenica zei hij dat de stad wereldnieuws zou worden en gaf hij ons opdracht de media in te lichten. Toen ik vroeg waarom zei hij: dat zul je wel zien. Het nieuwe Bosnische leger, door ons getraind, kreeg de opdracht om burgers aan te vallen. Op hetzelfde moment vielen de Serviërs aan vanaf de andere kant.”

‘Ze hebben slaven van jullie gemaakt’

De mensen die de oorlog hebben uitgelokt zijn nu eigenaar van de bedrijven die mijnbouw in het gebied plegen, aldus Baer. “Ze hebben slaven van jullie gemaakt.”

Ook over Kosovo is de ex-CIA-agent duidelijk: “Kosovo is om twee redenen ingenomen. Ten eerste vanwege de natuurlijke hulpbronnen en ten tweede omdat Kosovo een legerbasis van de is. In het hart van Europa is het de grootste legerbasis.”

Tegen de mensen die vroeger in Joegoslavië hebben geleefd wil Baer zeggen: “Vergeet het verleden, het is allemaal in scène gezet. Ze hebben jullie gemanipuleerd en ze hebben hun zin gekregen. Haat elkaar niet langer, maar laat zien dat jullie sterker zijn geworden. Ik bied mijn welgemeende excuses aan.”

Lees verder bij de Bron: Time2Wakeup!

Photo by Martijn.Munneke


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Max229
5 jaren geleden

Rebellio…

Bill Warner phd : Islamic State
Om een leider te volgen in dit geval Mohammed en wel letterlijk.
Voorkeur hebben om een sterke leider uit een Boek te volgen geeft fouten, hier zelfs oorlog-onthoofdingen-chaos.
Je gaat de Leider – Mohammed- als absoluut personage- niet levend-. Geboortedatum: ca. 570: Geboorteplaats: Mekka

Een niet meer levende is altijd manipuleerbaar – gemakkelijk te interpreteren – naar je hand te zetten. Je kan Mohammed ook geheel verschillend of anders interpreteren en dat gebeurt ook op grote schaal.

De handigheid van Isis is het gebruik maken van
A: geen scholing opleiding van volgelingen en ‘strijders’. B: neem een Profeet uit t verleden en zijn boeken maak er geschriften van en een godsdienst leringen. C: alleen de leiding van Isis is hoog geschoold en heeft zo alle invloed geld macht. Zij vertegenwoordigen met de imam, de in 570 overleden Mohammed. En worden geleid door Mossad/Israel en Cia special forces D: westers amerikaans geproduceerde pillen

Waar begint het hele Isis verhaal…?. Bij handige Israëliërs en CIA Amerikanen welke leiders hebben opgeleid om mensen met geen opleiding m.b.v. Captagon te hersenspoelen, te veranderen, een Ideologie te laten aanhangen naar wens en zaaien van haat .

Als je dit principe en werkwijze begrijpt kan ook jij een soort Isis beginnen. Isis is een westers Joods-Amerikaanse ‘uitvinding’.
De Isis-olie gaat niet voor niets voor 75% naar Israël. (Zie o.a. Ike en ZH).

Daar Isis een westerse brouwsel en proces is, zal ze zich in eu -landen zo kunnen verspreiden.
In het M.O. wordt Isis de bevolking in Irak en Syrië verder Tunesië opgelegd, ze worden gedwongen te volgen anders de dood. De rechtvaardiging hiervoor haal je zo uit de: Syra the book of Mohammed.

Je kan het proces omdraaien:
Hoe krijg je 75 % van de Olie en Gas in Irak en Syrië naar Israël en Amerikaanse multinationals BP- ExxonMobile.
Voor zo goedkoop mogelijk 15-20 $ per vat…… ?
Later Alle Olie en gas gratis (jaar 2017 2018…).

Daar heb je het Boek van Mohammed zelf voor nodig de Syra, vele – het voetvolk – niet opgeleide jongens en meisjes en enkele leiders en Imams welke hoog opgeleid zijn in o.a London Brussel en Parijs.
Iedereen schrikt van Isis, hun methodes, onthoofdingen enz …Deze zijn het gevolg en resultaat.

Spelen met een Ideologie –een boek de Syra – het juiste voetvolk en leider – en door Pfizer ontwikkelt Captagon ook een door joden geleid en bestuurd bedrijf. Pfizer was een duitse Askhenazi jood welke vele twijfelachtige andere producten op de markt brengt als Viagra Xanax.

Zij kennen de uitwerking van hun pillen in de hersenen en hersenprocessen/functies (denken- voelen- en willen) grondig.

De hele Ideologie van Isis – hun interpretatie van de Syra zelf van Mohammed – is een basis principes van hun Olie – Gas en Pillen taart.

Zo kunnen ze voor Azië of Eu- landen een zelfde taart bakken met Aziatische of Christelijke ingrediënten en emoties als haat.

Begrijp hun Principe – Opzet – Uitgangspunten -Methodiek en begin met hun Doel voor (hier het Midden Oosten).
Hoeveel Christenen- Moslims – niet- gelovige artsen burgers eraan gaan en hoe maakt ze niets uit. Zo hard is t helaas. Hoe meer en zeker moslims dit begrijpen hoe eerder een kanteling.

Ben Jager
Antwoord aan  Max229
5 jaren geleden

Max, dank voor zoveel informatie.

De CIA is een terreur organisatie. Het is gevormd direct na WOII. (om de wereldoorlog permanent voort te zetten). Daartoe werd OSS te Londen samengevoegd met de berucht ‘Gehlen’ van de nazi’s.

De CIA (Oftewel ‘Cocaïne Importing Agency), leidt de drugskartels in L.A.. Mastermind achter de bloedige ‘burgeroorlogen’ in Nicarague, El Salvador, Honduras.
Gesteund door landverraders Timmermans, van Balen, Rutte, Joustra c.s. orgainiseerde de CIA de slachting op het Maidan plein, en het levend verbranden van mensen in het vakbondsgebouw in Odessa.
Gladio (de terreur tak van de NAVO in Brussel) vermoordde al eens de premier van Italie. Alsmede de bomaanslagen op de stations van Bolongna en Madrid. (allemaal perfect gedocumenteerd, zie hiertoe de documentaire van de BBC die nog wel online staat).

Onze regeringen worden bemand met landverraders. (subversie van binnenuit; asymmetrische oorlogsvoering). m.n. Rutte, Ploumen, Koenders, Timmermans, Dijselbloem, Dijksma, Slob en Buma geven in doen en laten hier blijk van.

De foto rolletjes ‘verdwenen’ om kennelijke redenen. De KLA werd in onze propaganda opgevoerd als ‘vrijheidsstrijders’. Hetzelfde doen de geallieerde fascisten nu weer met de mensenslachters in Syrie (VSL).
Ook de KLA diende als dekmantel voor de CIA.

Poland’s Prime Minister Donald Tusk is to be the new boss of Europe _ the President of the EU Council.
The Nazis in Ukraine were aided by Poland. http://www.voltairenet.org/article183373.html

Vandaar dat we nu door onze landverraders in het geheim in de fuik die TTIP is worden gedreven. Ook een vorm van asymmetrische oorlogsvoering. Totale onderwerping aan het fascistische bedrijfsleven.

In de geest van de fascisten in de Club van Rome. ‘zero-growth’ post-industrieel tijdperk, globalisering, depopulatie en dehumanisering.
We worden idd. behandeld al ratten in de val. Dit alles op onze eigen kosten!

Macht corrumpeert. Vandaar dat de fascisten onze overheden meer en meer concentreren in ivoren torens. ECB, ESM, BIS, NAVO, IMF, Brussel, TTIP, VN.
De VN lanceert een heel stel duivelse dwangbuizen:
– Global Healthcare – gen therapie, EPD, en gedwongen medicatie (denk aan vaccins, Ritalin, en gedragsbeinvloedende drugs.-
(naar verluid is dood door medicijnen in de VS nu al doodsoorzaak no. 1)
– Common Core
– TTIP, CETA, PIPA, TISA, Codex
– Carbon Taks (dekmantel voor legaliseren van de fascistische wereldregering)
– Digitalisering van de overheid
– Smart globalization, smart cities, smart this, smart that. Smart fascism!
– Globaal rekeningrijden
– Global army (NAVO)
– Globale politiestaat, surveillance
– Globale PPP’s, Publiek-Private Projecten (kosten voor de burger, winsten voor de roofkapitalisten.

Allemaal vormen van asymmetrische oorlogsvoering.

Kosovo, niet toevallig als slagveld gekozen. Lees Brzezinsky’s ‘Grand Chess Board’. Europa is aangewezen slagveld te zijn. . . .

Zalige Kerstviering en een vredig Nieuw Jaar.

Frits
5 jaren geleden

De Verenigde Staten beschermden Radovan Karadzic totdat de CIA erachter kwam dat de ex-president van Republika Srpska zich niet aan een deal met de Amerikanen hield. Dit stelt de Servische krant Blic vandaag op gezag van een anonieme bron bij de Amerikaanse geheime diensten.

Die bron bevestigt de stelling van Karadzic dat de VS hadden beloofd dat hij ongemoeid zou blijven als hij zich uit het openbare leven terugtrekt.

Afluisteren

De CIA kwam er echter door een afgeluisterd telefoontje achter dat Karadzic zich bemoeide met de Bosnische verkiezingscampagne in 2000, aldus de bron. Hij bleef persoonlijk vergaderingen voorzitten van zijn zogenaamde Servische Democratische Partij (SDS).

5 jaren geleden

Verblijfsvergunningen, huizen, stemrechten, dubbel paspoorten en gratis uitkeringen!

Uitlokking van honderden Miljoenen Moslims in Europa! Het opvangen en financieren van miljoenen Moslims in Europa voedt de islamitische invasie!

EU leiders willen oneindig veel Moslims in Europa!
DANKZIJ ZAKKENVULLERS VAN DE EU WORDT EUROPA TERUG GEWORPEN NAAR DE MIDDELEEUWEN.

Gelieerd aan radicale islamitische groepen als Al Qaida, ISIS of de Moslimbroederschap, vormen de turken de macht achter de smokkelvluchtelingen. Turken verdienen miljarden euro’s dankzij het EU-beleid.

Dagelijks stromen duizenden salafisten Europa in, deze moslims weten nu eenmaal dat Europa hun prooi is geworden! Het is puur instinctief…
Miljoenen Moslims die Europa binnen stromen haten van Europese volkeren! Ze haten van Westerlingen al in hun eigen land. Ze haten onderweg en komen ze ook hatend binnen… Ze krijgen huizen en gratis uitkeringen in Europa, en na 50 jaar nog steeds haten ze van alles die Europeaan is!

De nieuwe prooi van islamieten is in zicht!

Tienduizenden Jihadisten van ISIS, Al-Nusra/Al-Qaeda, Hamas en MoslimBroeders worden in Turkije georganiseerd en naar Europa gestuurd…
Jihadisten van ISIS, Al-Nusra/Al-Qaeda, Hamas en de Moslim Broederschap onder leiding van Turken zonder visum: terreur, chaos en burgeroorlog in Europa?

EU leiders lokken burgeroorlogen uit met weigering huidige beleid te veranderen.

Moslims die massaal Europa binnenlopen, noemen Europa een “Kafir land” of “kafier” (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Europese cultuur. Islamieten kiezen dus een “vijandland” als hun nieuwe broedplaats!
Er wordt beweert dat moslims hoofdzakelijk voor vrijheid naar Europa komen! In praktijk is er een andere beeld te zien : ze komen massaal met hun hoofddoeken binnen en schreeuwen ze Allah Akbar!
Het logo van de Moslimbroeder beeldt uit strijd om de islam met geweld over de hele wereld te verspreiden. Wie zich niet wil ‘bekeren’ tot deze bloeddorstige godsdienst, moet, kort gezegd, vermoord worden, omdat ‘de aarde van Allah is’. Bij opvolging van deze regel belandt men rechtstreeks een de ‘moslimhemel’.
Veel vrouwen zonder hoofddoek worden al onderweg onderdrukt! Zelfs mensen met een andere religie worden naar zee gegooid!
Demonstratief komen ze met de islamitische propaganda binnen.. Ze dragen hun islamitische uniformen en willen ze laten zien dat ze voor altijd in oorlog zijn met de ongelovigen of andersdenkenden.. Deze islamitische migratie heeft nu alleen in vorm verandert!

de Turken en Marokkanen (zogenaamde gasten..!!!) hebben in Europa een Islamitische infrastructuur opgebouwd.
Dit was een begin. 5e colonne is verbonden aan grote Moslimlanden.. Turken en Arabieren hebben nu 3e á 4e generaties islamieten binnen Europa die hele constructie verder uitbreiden en stelselmatig versterken. Het is enorm gegroeid..
3e en 4e generaties Moslims vormen nu een grote gevaar! Omdat ze nog sterkere afkeer hebben dan de 1e en 2e generaties. Laatste generaties Moslims vormen de basis van hele Jihadistische beweging in Europa…!

Huidige moslim migratie, onder de naam “vluchtelingen, asiel” is niet beter dan de Turken en Arabieren migratie onder de naam “gast arbeider, gezinsvormer etc..”!
Ze komen nog meer moskeen bouwen, hoofddoek forceren en islamscholen openen om islamitische enclaves te creëren..!
Moskeen, islamscholen, Imams, Burka’s en nog meer hoofddoeken voor de islamitische enclaves in Parijs, Berlijn, Londen, Amsterdam en Brussel. Europese steden klaar voor hun nieuwe Jihadisten…

De poorten zijn uiteindelijk fataal afgebroken…Een cultuurloos middeleeuws landschap zal zich openbaren!

OVERBEVOLKING!

Huidige machthebbers hebben de Jihadisten verwaarloosbare hangjongeren genoemd (ter verdediging van islamitische ideologie)! Helaas dit zijn geen zielige hang jongeren…Het gaat over honderden miljoenen moslims, die Europa als hun nieuwe prooi beschouwen…! Niet alleen 190 Miljoen Moslims van Pakistan, maar ook 169 Miljoen moslims van Bangladesh, 80 Miljoen Turken, 90 Miljoen Iraniërs, 110 Miljoen Egyptenaren, etc. etc…
Moslims migreren niet naar een andere Islamitische land, niet naar een rijke moslimland, ze kiezen niet voor een land die zelfde taal religie en cultuur heeft, ze gaan niet naar de rijke golfstaten! Moslims, gaan niet naar rijkere Moslimlanden, ze willen liever naar Europa!
Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door: niet alleen Pakistan, Egypte en Turkije, ook Bangladesh is hopeloos overbevolkt. Onder de islamitische volkeren heerst een grote overbevolking probleem.. De overbevolking drijft de mensen intussen tot migratie en de migratie leidt tot bloedige botsingen…

Nog meer islam -> nog meer overbevolking

Nog meer genocide op minderheden (christenen , ongelovigen, boeddhistische minderheden in moslimlanden..)
Als het overschot jonge mannen de 30 % overstijgt dan kan het vormen van een veroveringsleger gaan beginnen en zal binnen korte tijd een niet islamitisch buurland worden overvallen zo is het altijd gedaan en zo zal het gaan daar is de overbevolking ook voor bedoeld het fokken van strijders om de wereld te veroveren.
Middels zijn er via overbevolking Moslimenclaves ontstaan in Europa! Grote steden zijn enorm overbevolkt niet alleen door de massa immigratie, maar ook door de primitieve polygame van de moslims!
1400 jaar geleden, Byzantijnse en Perzische rijken zijn ook op deze manier aangevallen! Moslims koloniseerden via enclaves en via overbevolking vormden steeds nieuwe jihad legers om verder te gaan. Uiteindelijk zijn deze rijken vernietigd door de Moslims.

Anti Europese EU beleid veroorzaakt nog grotere migratiegolven! Islamitische massa die Europa binnenloopt haat het Westen…
Zwakke EU leiders met hun verraderlijke bevolkingsbeleid lokken nog meer Moslims uit en stellen eigen bevolking ten prooi aan de Islamitische massa die binnenstroomt…

Nu wilt Turkije eenmaal de grenzen van Europa oversteken! Het gaat om een politieke doel! Voor de Turken is EU lidmaatschap een middel voor de heilige massa immigratie naar zwakke Europa en dit is niet anders dan, toen ze aan de grenzen van het grote Byzantijnse rijk (grootste Europese rijk van 1000 jaar geleden, vergelijkbaar met huidige EU) stonden.

De islam komt hier als een dief in de nacht. Turkse islamitische macht als de Moslimbroederschap aan de basis van de politieke islam en wel van alle hedendaagse terroristische organisaties van islamitische signatuur. Turks Ottomaanse jihad (strijd) is nog steeds een belangrijke inspiratiebron voor islamitisch-fundamentalistische terreurorganisaties als Hamas, MoslimBroeders, al-Qaida en IS.
De bezetting van Europa door de fanatieke Moslims weldra een feit. De massale immigratie in West-Europa onder de vlag van de islam gaat steeds meer aanleiding geven tot een etnische burgeroorlog.
Europa kan de opmars van de islam afremmen of stoppen door de immigratiewetten te veranderen. Als we niets doen, dan zal de wereld ondergedompeld worden in een donker tijdperk, waaruit geen herstel meer mogelijk zal zijn. De EU heeft een radicale revisie nodig. 

Dolf
4 jaren geleden

.
De Politiek gebruikt Religies -om Macht te hebben -en om macht te behouden

Eindstrijd: Europa tegen de wereld

Weg met privacy: Nieuwe wet opent alle computers voor politie