in

CIA-document opgedoken over mensen met ‘speciale vermogens’ die in staat zijn tot ‘onmogelijke dingen’

levitating

Op de website van de CIA is een document te vinden dat gaat over de interesse die de Chinese overheid had in buitengewone functies van het menselijk lichaam.

Het gaat daarbij om parapsychologie (verzien, telepathie, telekinese, enzovoorts).

De Amerikaanse overheid was ook geïnteresseerd in dit fenomeen, aangezien zij in 1978 het Stargate Project startte.

Dit is overigens niet het enige document in het archief van de CIA over buitengewone vermogens. Een ander document betreft het onderzoek naar het paranormale vermogen om door ruimtelijke barrières te breken.

Teleportatie

Het stuk gaat over bepaalde mensen die beschikken over speciale vermogens en die al lange tijd worden bestudeerd door wetenschappers en overheden.

Hoewel het document op de website van de CIA staat, is het alleen toegankelijk via het Internet Archive, een website met als doel ‘universele toegang te bieden tot alle menselijke kennis’.

Eén en ander is ook te lezen in een vrijgegeven rapport van de Amerikaanse luchtmacht over teleportatie.

Het rapport werd naar buiten gebracht door de Federatie van Amerikaanse Wetenschappers.

Centra

Uit de CIA-documenten blijkt onder meer:

Een gerenommeerd wetenschappelijk tijdschrift in China publiceerde in 1979 over ‘non-visuele patroonherkenning’, waarbij de buitengewone functies in een aantal gevallen werden bevestigd.

In 1980 werden 100 centra opgericht om kinderen te bestuderen die zouden beschikken over uitzonderlijke (mentale) vermogens.

In 1982 financierde de Chinese Academie van Wetenschappen een hoorzitting in Peking over parapsychische vermogens waar meer dan 4000 onderzoekers bij aanwezig waren.

Lopen door muren

Ook is er aandacht voor het onderzoek in de jaren tachtig rond Zhang Baosheng, een man die volgens een onderzoeker van de Heilongjiang University eens een zak van 50 kilo suiker door de muur van een loods had verplaatst.

Baosheng zou nog meer wonderen op zijn naam hebben staan, zoals lopen door muren. Zijn verklaring hiervoor in 1982: “Jullie waren niet in staat om mij tegen te houden.”

Hij beoefende het toen in China erg populaire chi gong, net als Yan Xin, die tijdens veelvuldig herhaalde wetenschappelijke testen steeds weer in staat bleek tot bijzondere handelingen.

Demonstratie

Hij verhoogde tijdens een demonstratie op een Amerikaanse universiteit, voor het oog van vele toeschouwers, de weerstand van zijn lichaam zodat hij een hoge elektrische spanning kon weerstaan.

Ook wist hij door het sturen van energie op afstand, onder door Chinese wetenschappers vastgestelde omstandigheden, de moleculaire structuur van een kunstmatig kristal te veranderen.

Daarnaast kon hij door het sturen van energie de radioactieve stof Americium-241 beïnvloeden.

Volgens verhalen heeft Yan Xin ‘duizenden’ mensen genezen van kanker, breuken, reuma, traumatische verlamming, hartklachten en diabetes.

Verdwijnen

Dit soort psychische vermogens werd tussen 1979 en 1981 ook vastgesteld bij een groepje kinderen. Bij 13 jongens en 26 meisjes werden speciale krachten vastgesteld.

Het gaat dan om door objecten, muren en mensen heen kijken, takken breken op afstand, lezen via oren en vingertoppen, telescopisch zicht en het vermogen om bloemen uit de tuin in een vaas te plaatsen.

Eén van de meisjes, Sun Liping, had schijnbaar het vermogen om een knop door aanraking van de steel in een minuut te laten uitgroeien tot een bloem.

Dit soort bijzondere psychische gaven zouden meestal bij het bereiken van de volwassenheid weer verdwijnen. En bij meisjes al snel als ze gaan menstrueren.

Een kleine groep mensen zou de chi-gerelateerde vermogens behouden.

Lees verder via de Bron: World Unity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eco e1480428201357

Voorspellingen van de Rothschilds familie voor 2017

maxresdefault

VIDEO: 13-jarige jongen vanaf nek verlamd na Gardasil HPV-vaccin