in ,

COCKPIT VIDEO: Russische Su-27 onderschept Amerikaanse B-52H strategische bommenwerper

cockpit onderschepping

Adembenemende opnames vanuit de cockpit van een Su-27 zijn gedeeld door het Russische ministerie van Defensie nadat de jager onlangs eropuit werd gestuurd om een ​​Amerikaanse bommenwerper te onderscheppen die op weg was naar hun luchtruim.

De video met de ‘pilot’s view’ van de Su-27 toont het straalvliegtuig dat op de staart van een nucleaire B52-H Amerikaanse strategische bommenwerper vliegt in heldere hemel.

De Russische jet flankeert dan het grotere vliegtuig en verplaatst naar de andere kant terwijl hij over het Amerikaanse vliegtuig vliegt.

Het Russische leger zei eerder dat de jets de lucht werden ingestuurd om verschillende Amerikaanse bommenwerpers te onderscheppen die vanuit de Zwarte en Baltische zeeën het luchtruim van de natie naderden.

Uiteindelijk vonden er geen daadwerkelijke schendingen van de Russische grenzen plaats en werden de buitenlandse vliegtuigen veilig weggeleid.

Lees verder bij de bron: RT World News

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ruzie 1560837265

Aantal incidenten tussen huurders en verhuurders neemt flink toe

autobahn 1560851576

Europees Hof acht Duitse tolheffing voor personenauto’s in strijd met EU-recht