in , ,

Complot gekkies hebben weer gelijk : IJstijd

Weet u nog hoe een aantal jaren geleden er voor het eerst binnen de alternatieve media stemmen op gingen over een mini ijstijd in plaats van opwarming van de aarde? Wat werd er gelachen om verhalen over een aanstaande “poleshift” en ijstijd, en hoewel de verhalen over een dergelijke “poleshift” wat aan de overdreven kant waren, blijkt het idee van een mini ijstijd helemaal niet zo ver gezocht.

Sterker nog, wat de alto-scene jarenlang voorpelde zal nu binnen 15 jaar gebeuren en nee dit komt niet uit een complot hoek maar van professor Valentina Zharkova van de universiteit van Northumbria die aan de hand van een nieuw model van de zonnecyclus, waardoor meer accuraat dan ooit kan worden voorspeld wanneer er zich onregelmatigheden zullen voordoen in de cyclus van de zon.

Dus geen ijstijd door een pole shift maar door de zonnecyclus, maar het effect zal er niet minder om zijn. Ook toont het in mijn beleving de klimaat hoax aan die ons door de strot wordt geduwd.

En voor wie wil weten hoe dat eruit ziet zo’n ijstijd, kijk maar eens naar onderstaande docu:

video is verwijderd

Lees verder via: IJstijd

Photo by fiederels cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9407083323 d4af0f289b baantjes1

De baantjescarrousel deel II

920bd13cc75976bd 640 euro

En daar gaat weer 4,7 miljard Nederlandse belastingeuro’s het zwarte gat in