Complotdenkers hadden weer eens gelijk: Nederland steunt met belastinggeld terreurgroeperingen

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. W. Wakker schreef:

  Er zijn naar mijn idee 3 mogelijkheden.
  1, Of de NL overheid/regering is oerstom en is niet in staat om door bepaalde zaken feiten heen te zien. Helaas zijn de mensen in de regering niet het toonbeeld van een intelligente, wijze en ervaren groep mensen die je in een regering zou wensen. Het zou dus zomaar kunnen dat onze regering niet beter kan dan wat ze doet omdat ze te weinig weet. Aan de andere kant is er een AIVD die je niet zomaar voor de gek houdt. En ook kan ik me niet voorstellen dat NL niet precies weet wat er met MH-17 is gebeurd of bij 9/11 of bij Fukushima, al komt daar niets van naar buiten.
  Ik kan me het dus niet goed voorstellen.
  2. De NL regering weet donders goed wat er aan de hand is maar wordt onder druk gezet door partijen achter de schermen die het voor het zeggen hebben. Zeg niet dat dat niet kan want er zijn partijen die ondergronds opereren als de Illuminatie, Jezuiten, Vrijmetselaars etc waarvan bekend is dat zij een agenda hebben die als men die zou kennen onmiddellijk als verwerpelijk zou beschouwen.
  Bernhard was een n**ispion en het koninklijk huis bestaat slechts uit bastaards. Veel reden om een monarchie te blijven voortzetten zijn er niet. Zeker niet als je weet hoe de vork in steel zit.
  De NL regering volgt de VS blindelings omdat dat het meeste geld in het laatje brengt of omdat ze onder druk worden gezet. Als ik de VVD hoor dan overheerst de idee dat geld alles goed maakt (de oude VOC gedachte).
  Het zou kunnen zijn dat NL achter de schermen mee doet om een einde te maken aan de cabal (Khazarische maffia, Nieuwe Wereld Orde). Dat zou ik dan een enorme opsteker vinden. Maar ik vind daarvoor geen enkele signaal.
  Naar buiten toe lijkt dat de regering dingen voor zich uit schuift en wacht tot anderen in actie komen.
  3. De NL regering is grosso modo onderdeel van de Nieuwe Wereld Orde. Het is bekend dat Beatrix een vreemde rol heeft gespeeld die men niet van haar zou verwachten. Er komen vreemde verhalen naar buiten over satanische praktijken (Demmink, Friso). De koninklijke familie is zo wie zo vreemd bezig. Rutte is dermate vaag in zijn uitspraken dat het mij totaal niet zou verbazen als hij Illuminati lid is. Evenals Merkel en Macron overigens.

  De burgers hebben geen enkele beeld wat de NL regering doet. En wat EU, immigranten etc en aanschaf USA wapens is NL vreemd bezig. Dat is niet sterk en er moeten wel verdomd goede redenen zijn om dat te doen. Ik heb in de afgelopen decennia nog nooit iets dergelijks gezien en ben zeer ontevreden wat ik zie van de NL overheid.

Heb jij er iets over te zeggen?