in , ,

Complotdenkers hadden weer eens gelijk: Nederland steunt met belastinggeld terreurgroeperingen

Onveranderlijk is het zo, dat als de race gelopen is, blijkt dat de ‘complot-denkers‘ het bij het rechte eind hadden.

Vele jaren lang hield Nederland vol dat het in louter en alleen ‘in bed lag‘ met de meest nobele verzetsstrijders, die niets dan goede bedoelingen hadden. Bijna daags na het besluit om te stoppen met belastinggeld pompen in de ‘Regime Change‘ operatie in dat land, blijkt dat we in Syrië een organisatie steunden die aangemerkt staat als terroristische organisatie.

Nederlanders die naar Syrië afreisden om die organisatie te helpen bij hun pogingen Assad een mes in de anus te prikken, worden bij terugkeer in de kraag gevat en voorgeleid. En ik verwacht eerlijk gezegd dat we snel zullen horen dat ook andere terroristische organisaties leefden van uw en mijn belastinggeld, en dat we wel degelijk bommen hebben gegooid op Syrische legereenheden die Al Qaida en ISIS in hun eigen land bestreden. En dat men in ‘‘ ook wel wist dat het hun eigen ‘rebellen‘ waren die met gifgas liepen te strooien om ‘westerse‘ hulp uit te lokken.

Zinloze onthulling in feite. Helaas. Wellicht bruikbaar voor de terugkerende Jihadisten tijdens hun proces, die nu kunnen claimen dat ze de Nederlandse overheid de helpende hand toestaken. Maar dat geld is weg, en de dode Syriërs worden er niet meer mee tot leven gewekt. De vluchtelingenstromen niet gekeerd. In het ergste geval leidt het tot ‘Kamervragen‘, en we weten wat voor een compleet zinloze exercitie dat is. Na de weinig frisse leugens rond Irak tuigde de ‘Volksvertegenwoordiging‘ een complete ‘Parlementaire Enquête‘ op, want de onderste steen moest boven komen. Er moesten lessen getrokken worden.

Amehoela.

Geen volk is eenvoudiger om de tuin te leiden, dan Nederlanders. Ze gaan hun grootouders nog met een hooivork te lijf als je hen wijsmaakt dat die bejaarden een bedreiging zijn voor de wereldvrede. Toon ze een plaatje van een treurige cavia, vertel hen dat het de schuld is van die opa en oma, en het ‘actieplatform‘ hangt al aan de telefoon om een bus te reserveren voor een protestdemonstratie, waar op hoge toon geëist zal worden dat opa en om in een schijnproces te drogen worden gehangen.

Nu een staatssecretaris zonder slag of stoot op de stoel van de rechter plaats kan nemen, om gehoor te geven aan het ‘Gesundes Volksempfinden‘, maar zonder dat het volk iets is gevraagd, omdat het referendum definitief is afgeschaft, op initiatief van de D66-minister die er volgens de jarenlange verkiezingsbeloften juist vóór had moeten zijn, is het hek van de dam. De ‘asiel-industrie‘ is uitgegroeid tot een cruciaal onderdeel van onze ‘Service-Economie‘. Syrië is een banen-motor.

Zo weten ze in ‘Den Haag‘ ook dondersgoed dat de coup in een coup was. Dat ‘Libië‘ gedoemd was om te eindigen als ‘Failed State‘, met een tsunami aan vluchtelingen tot gevolg. En natuurlijk beseffen ze daar ook dat het bizar is om een moeder, die geen aanspraak kan maken op verblijf in ons land, terug te sturen zonder haar kinderen. En ‘procedures‘ te bedenken die maken dat die moeder en haar kinderen hier rondhangen, terwijl allerlei instellingen die er dik geld aan verdienen tien jaar uitstel weten te regelen. Natuurlijk beseffen ze dat het opruimen van alle plastic in de wereldzeeën net zoveel kost als de helft van wat ze per jaar cadeau doen aan twee multinationals, om hen ‘te bewegen‘ hun hoofdkantoor aan de ‘Zuidas‘ te bouwen, en dat het allemaal niet klopt wat ze lispelen over ‘duurzaamheid‘.

Toch is het allemaal geen ‘complot‘. Het is gewoon incompetentie. Als u ze vraagt wat er nou mis is gegaan, dan vertellen ze u glashard dat het komt omdat u het allemaal zo wilde. Hoe ze dat weten? Gehoord van de ‘Mainstream Media‘ en ‘Deskundigen‘……

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

ZE HEBBEN 70 GROEPEN DOORGELICHT de …waar halen ze in godsnaam de getallen vandaan? Zomaar uit de duim gezogen, anders zouden ze openheid van zaken gegeven, laat we eens kijken naar de groepen die in Syrië vochten:

  1. De Syrische regering, het SAA (Syrian Arab army), natuurlijk geen steun van de Nederlandse Regering (NR), de NR wilden samen met de VS Assad verwijderen, dus eigenlijk vocht Nederland tegen Syrië.
  2. Rusland, bondgenoot van Syrië (op verzoek van de Syrische regering) daar) een vijand van Nederland, indirecte oorlog tegen hen via de VS en Nederland.
  3. Al-Queda, bingo, gefinancierd door de NR, Al-Queda is immers het huurlingenleger van de VS, sinds Afghanistan, krijgen geld, wapens etc..
  4. Jays-al-Islam, bingo, terroristische organisatie, salafistische stroming aan wie de NR dus miljoenen gaf mijn artikel daarover:   http://www.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2017/01/24/wie-is-de-syrische-mohammed-alloush-de-gevierde-anti-asad-rebel-van-het-westen

Deze groep hield Alawieten, Christenen en alle andere burgers in Oost-Aleppo, Oost-Ghouta en Dara’a als menselijk schild gevangen, o.a. in kooien (zie foto).

  1. De Witte Helmen, bingo, zij zijn onderdeel van Al-Queda, dit is bewezen door vele journalisten in Syrië (Eva Bartlett, Vanessa Beeley, Tom Duggan e.v.a.), ook is het ultieme bewijs te vinden op , een aantal van hen heeft asiel in Nederland en Duitsland en op hun FB profielen staan duidelijk links naar Al-Queda en ook ISIS, die zij verheerlijken!

Bovenstaand bericht is beveiligd, degene die werkelijk geïnteresseerd zijn kunnen mij om de code vragen, dit in verband met mijn veiligheid, verschillende “Witte Helmen” wonen namelijk in Nederland en Duitsland!

Kijk eens goed naar bovenstaande foto’s en bekijk de twee mannen uiterst links op de bovenste foto, de één met de kalachnikov en de andere met het hoofddeksel. Deze noemt de NR rebellen en zijn na de val van Oost-Aleppo afgevoerd in de groene bussen, het zijn terroristen van het ergste soort met steun van de NR.

6. Fateh al-Sham:  Leden van de Jabhat Fateh al-Sham -terroristische groep, vroeger bekend als Al-Nusra Front (Gelieerd aan Al-Queda), zijn naar verluidt in het bezit van chemische wapens in de  noordwestelijke provincie Idlib van Syrië, en hebben depots vol met door het OPCW verboden chemische wapens. http://freesuriyah.eu/?m=201710

  1. Het FSA, een samenraapsel van ontevreden burgers, gesteund vanaf het begin door de NR, VS en bondgenoten. In principe kun je zeggen gemaakt en getraind door de VS, zij werden met name in het begin van het conflict ingezet, om zo chaos te scheppen in Dara’a, onder de vreedzame betogers daar in 2011, die demonstreerde tegen de droogte, werden terroristische elementen ingezet, hetzelfde patroon wat je voor alle “regime-changes” van de VS ziet, afgelopen decennia, Libië, Oekraïne, Venezuela, Nicaragua, Irak, Afghanistan..Egypte en Tunesië zijn anders, deze revoluties kwamen vanuit het volk!
  2. IS of ISIS, ja ik ga ze noemen als zijnde gesponsord door de NR, VS en bondgenoten. IS of ISIS is ontstaan in Camp Bucca (Irak), na de val van Irak in 2003 (destructie en bezetting) werden de hoge legerofficieren vastgezet in Camp Bucca, daar werden ze getraind door de CIA/MOSSAD. Senator John McCain speelde een sinistere rol bij het steunen en plannen van ISIS.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
W. Wakker
2 jaren geleden

Er zijn naar mijn idee 3 mogelijkheden.
1, Of de NL overheid/regering is oerstom en is niet in staat om door bepaalde zaken feiten heen te zien. Helaas zijn de mensen in de regering niet het toonbeeld van een intelligente, wijze en ervaren groep mensen die je in een regering zou wensen. Het zou dus zomaar kunnen dat onze regering niet beter kan dan wat ze doet omdat ze te weinig weet. Aan de andere kant is er een AIVD die je niet zomaar voor de gek houdt. En ook kan ik me niet voorstellen dat NL niet precies weet wat er met MH-17 is gebeurd of bij 9/11 of bij Fukushima, al komt daar niets van naar buiten.
Ik kan me het dus niet goed voorstellen.
2. De NL regering weet donders goed wat er aan de hand is maar wordt onder druk gezet door partijen achter de schermen die het voor het zeggen hebben. Zeg niet dat dat niet kan want er zijn partijen die ondergronds opereren als de Illuminatie, Jezuiten, Vrijmetselaars etc waarvan bekend is dat zij een agenda hebben die als men die zou kennen onmiddellijk als verwerpelijk zou beschouwen.
Bernhard was een nazispion en het koninklijk huis bestaat slechts uit bastaards. Veel reden om een monarchie te blijven voortzetten zijn er niet. Zeker niet als je weet hoe de vork in steel zit.
De NL regering volgt de VS blindelings omdat dat het meeste geld in het laatje brengt of omdat ze onder druk worden gezet. Als ik de VVD hoor dan overheerst de idee dat geld alles goed maakt (de oude VOC gedachte).
Het zou kunnen zijn dat NL achter de schermen mee doet om een einde te maken aan de cabal (Khazarische maffia, Nieuwe Wereld Orde). Dat zou ik dan een enorme opsteker vinden. Maar ik vind daarvoor geen enkele signaal.
Naar buiten toe lijkt dat de regering dingen voor zich uit schuift en wacht tot anderen in actie komen.
3. De NL regering is grosso modo onderdeel van de Nieuwe Wereld Orde. Het is bekend dat Beatrix een vreemde rol heeft gespeeld die men niet van haar zou verwachten. Er komen vreemde verhalen naar buiten over satanische praktijken (Demmink, Friso). De koninklijke familie is zo wie zo vreemd bezig. Rutte is dermate vaag in zijn uitspraken dat het mij totaal niet zou verbazen als hij Illuminati lid is. Evenals Merkel en Macron overigens.

De burgers hebben geen enkele beeld wat de NL regering doet. En wat EU, immigranten etc en aanschaf USA wapens is NL vreemd bezig. Dat is niet sterk en er moeten wel verdomd goede redenen zijn om dat te doen. Ik heb in de afgelopen decennia nog nooit iets dergelijks gezien en ben zeer ontevreden wat ik zie van de NL overheid.

Hoge Raad accordeert uitwisseling AIVD met NSA en GCHQ

Daar gaan we weer: Zorgpremie stijgt volgend jaar met meer dan 10 euro per maand